Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

Man tai Kuzejus dabar toks gerietiškai juokingas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 20 sausio 2015 - 15:10
QUOTE(oziarage @ 2015 01 20, 14:59)
Už tikroviškumą 10 balų. Kiek dar mačiau turkų serial, visur jų buitis artima visiems. Tik dabar naujai rodomas Gyvenimo bangos, tuo pižoniškumu ir turtais panašus į Meksikos ,,šedevrus" lotuliukas.gif

Tai man atrodo anas serialas apie aukštuomenės jaunimeli, kaip sakant, grietinele ax.gif Todėl viskas labai jau glamuriskai pavaizduota.

Kažkada seniau internete skaičiau straipsni, kodėl Lietuvos žiūrovams patinka turkų serialai, tai viena iš priežasčių ir buvo paminėta, kad jie nebijo keliuose vietose filmuoti, veiksmas ne viename dvare, kaip pas Meksikiečius vyksta. Ziurovas tarsi kartu valgo, gulasi, keliasi, gyvena su personazais. Man asmeniškai, tai irgi labai patinka smile.gif
Atsakyti
Kažkaip pastebiu vis tą medžiaginę-popierinę spintą , stovinčią Kuzios išnuomotame bute. Ji kaip koks simbolis, blogai elgsies, gyvensi su ja lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iš pradžių Simai, dabar Giunėjus miega tame kambaryje thumbup.gif
Atsakyti
Selfių pasidarė biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Man taip atsibodo tas Kuzejaus lauzymasis, nu negaliu doh.gif Dzemre ir taip ir anaip bando, o tas lauzosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 20, 16:52)
Man taip atsibodo tas Kuzejaus lauzymasis, nu negaliu doh.gif  Dzemre ir taip ir anaip bando, o tas lauzosi  doh.gif

Nu nebe daug liko,gal iki vasario 4 perlaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 20 sausio 2015 - 16:21
o kodel Simai taip bijo to Serefo?
Atsakyti
QUOTE(LiveInDream @ 2015 01 20, 17:29)
o kodel Simai taip bijo to Serefo?

manau, todėl, kad jis policininkas. Gal bijo, kad neišsiaiškintų dėl Barišo.
Atsakyti
QUOTE(tigrinė @ 2015 01 20, 18:26)
manau, todėl, kad jis policininkas. Gal bijo, kad neišsiaiškintų dėl Barišo.

Matyt Gunejus sumaste paaukot Simai, bile kad tik Barisui pakenkt..
Atsakyti
Sveikos serialo myletojos smile.gif gal zinot, kur galeciau paziureti sios dienos serija su bent kazkokiu vertimu? Siandien su kudikiu nuejom pietu miego ir pramiegojom serija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 01 20, 17:44)
Sveikos serialo myletojos smile.gif gal zinot, kur galeciau paziureti sios dienos serija su bent kazkokiu vertimu? Siandien su kudikiu nuejom pietu miego ir pramiegojom  serija doh.gif

As ziuriu cia: http://bigcinema.tv/...kuzey-gney.html.
Atsakyti
QUOTE(rimone @ 2015 01 20, 18:03)

Aciu smile.gif Bet cia tik originalo kalba... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 20 sausio 2015 - 18:22