Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

QUOTE(Lux @ 2015 01 28, 11:02)
Bet skaitydama merginų postus manau, kad labai gerai moka įtiktinti ax.gif
Papildyta:
Netekejusios merginos, ziurincios si seriala naiviai patikes, kokie turkai romantiski ir kantrus. O ciulbeti jie tikrai moka.

Na, bet juk viena yra TV paziureti, internete kazkur papliurpti, padelioti sirdeliu alpstanciu, o kita gyventi savo gyvenima. Tam ir kuriami serialai, kad butu galima "atsijungti ir pagyventi kitu gyvenimus", o paskui eiti toliau indu plauti biggrin.gif

Pagal sita logika, tai is mano postu galima isivaizduoti, kad as miegu ant patalynes su Kivancu, issitapetavus sienas jo atvaizdu, per dienas nieko neveikiu, tik i ji ziuriu ir meldziuosi. Ir tuoj leksiu i Stambula jo ieskoti lotuliukas.gif
O man viso labo patinka tik papliurpti, gerokai pasudyti ir bangas sukelti biggrin.gif Gyvenime esu visiska pragmatike, nemoku del nieko alpti ir niekuo netikiu biggrin.gif Ir serialu niekada neziuredavau ir nesidomedavau, nes neturedavau tam laiko. O va, kai jo netiketai atsirado, pasipainiojo sitie turkai ir uzkabino.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 28, 12:15)
Na, bet juk viena yra TV paziureti, internete kazkur papliurpti, padelioti sirdeliu alpstanciu, o kita gyventi savo gyvenima. Tam ir kuriami serialai, kad butu galima "atsijungti ir pagyventi kitu gyvenimus", o paskui eiti toliau indu plauti biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 01 28, 13:02)
Papildyta:
Netekejusios merginos, ziurincios si seriala naiviai patikes, kokie turkai romantiski ir kantrus. O ciulbeti jie tikrai moka.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai keista, kad kazkam net minciu kyla, kad is serialo galima nuomone apie zmones susidaryti biggrin.gif Tai ka tada kalbeti koki Twin Peaks'a paziurejus?

Va kas man tikrai uzkliuvo paziurejus turkus - tai pasakiski Stambulo vaizdai. Ir tai abejoniu kelia, kad jie labai jau nugludinti pries pateikiant biggrin.gif O ka jau ten zmones irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 28, 13:51)
Va kas man tikrai uzkliuvo paziurejus turkus - tai pasakiski Stambulo vaizdai.

drinks_cheers.gif Ir man
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 28, 13:51)
Man tai keista, kad kazkam net minciu kyla, kad is serialo galima nuomone apie zmones susidaryti biggrin.gif Tai ka tada kalbeti koki Twin Peaks'a paziurejus?

Bet juk nemažais kas čia komentuoja, kokie realistiniai personažai. O jie nėra realistiniai. Yra tikrai naivių žmonių, kurie tiki tokiais serialais. ne iš vieno čia buvusio pasisakymo sprendžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 01 28, 14:02)
Papildyta:

Sutinku, is tikro yra naiviu merginu, moteru, bet kokio naivumo ir manau neisprusimo reikia buti, jog apie realius zmones spresti pagal kazkieno sukurtus serialo herojus; apie aplinka, tradicijas, paprocius taip (ir tai sakyciau atsargiai, nes kaip Milagra atkreipe demesi, jie gali buti apgludinti), bet isgalvotus herojus prilyginti tikriem zmonem, tai sakyciau tokia naivuole reikia butinai budinti is savo svajoniu, kitaip jai gali tekti skaudziai nusivilti biggrin.gif Is tikro, juk ne dokumentika ziurim, o tik iliuzija, kurios deka atitrukstam nuo kasdieniu rupesciu, kai kada gal net pasvarstom apie save, randam skirtumu ar panasumu ir nepamirstam, jog gyvenam realiam, o ne isgalvotam pasauly smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 01 28, 12:21)
Bet juk nemažais kas čia komentuoja, kokie realistiniai personažai. O jie nėra realistiniai. Yra tikrai naivių žmonių, kurie tiki tokiais serialais. ne iš vieno čia buvusio pasisakymo sprendžiu ax.gif

O as tai galvoju, kad cia ir daugiau protingu zmoniu yra topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 28, 14:25)
O as tai galvoju, kad cia ir daugiau protingu zmoniu yra topsecret.gif biggrin.gif

Prasideda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 28, 14:51)
Va kas man tikrai uzkliuvo paziurejus turkus - tai pasakiski Stambulo vaizdai. Ir tai abejoniu kelia, kad jie labai jau nugludinti pries pateikiant biggrin.gif

drinks_cheers.gif as net uzsinorejau i Turkija nuvaziuot pasisveciuot, nors anksciau Turkija niekada nebuvo mano kelioniu planuose :-D
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 28, 14:25)

Būti protingu ir naiviu yra skirtingi dalykai ax.gif Čia pasisakančios merginos yra tikrai protingos, nemažai gilių įžvalgų buvo.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2015 01 28, 12:24)
Sutinku, is tikro yra naiviu merginu, moteru, bet kokio naivumo ir manau neisprusimo reikia buti, jog apie realius zmones spresti pagal kazkieno sukurtus serialo herojus; apie aplinka, tradicijas, paprocius taip (ir tai sakyciau atsargiai, nes kaip Milagra atkreipe demesi, jie gali buti apgludinti), bet isgalvotus herojus prilyginti tikriem zmonem, tai sakyciau tokia naivuole reikia butinai budinti is savo svajoniu, kitaip jai gali tekti skaudziai nusivilti  biggrin.gif Is tikro, juk ne dokumentika ziurim,  o tik iliuzija, kurios deka atitrukstam nuo kasdieniu rupesciu, kai kada gal net pasvarstom apie save, randam skirtumu ar panasumu ir nepamirstam, jog gyvenam realiam, o ne isgalvotam pasauly   smile.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

Cia jau reikia buti visiskai is vidurio misko ir nei vienos knygos gyvenime nemacius ir raidziu nepazinoti, kad sitaip naiviai tiketi serialais smile.gif Ir as tikiu, kad cia musu tarpe, tokiu nera biggrin.gif
Mano 6 metu dukra, paziurejus ar paskaicius savo pasakas ir tai pasiklausia ar tokie dalykai realybej egzistuoja, nes, iskyla gi zmogui abejoniu smile.gif O cia suaugusios moteros smile.gif Koks skirtumas istekeje, netekeje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 sausio 2015 - 13:38