QUOTE(Nefer @ 2015 01 28, 21:58)
As noriu tokios pabaigos:
Na poros kaip poros viskas su jom gerai, Zainep nelinkiu jokios poros

ir tik ne Burako, jis jai per grazus

. Noriu kad Ainur paliktu Sami

Na Giulten tegul susimeta su tuo architektu bala nemate.
Banu noriu, kad pagimdytu sveika, grazu leliuka. Kad gyvenime kazka turetu brangaus, kuom rupintis, to pasekoje susitvarkytu psichika, pasveiktu. Dar visai noreciau jai i poras Dzano ar kaip ten jis
Noreciau, kad apie Giuneju visi tiesa suzinotu kazkaip su trenksmu, kad seimos nariu, pazystamu akyse jis kristu zemiau grindu linijos. Na, kad butu vaizdziai parodyta, kad jo tos kalbos, postringavimai, garsus kitu kaltinimas ir saves teisinimas tebuvo visiskas melas. Artimiausiems zmonems ziurejo i akis ir be gedos jausmo melavo. Nu noriu tokio sprogino, o ne tai, kad is lupu i lupas.
Na Simai, Handan likimas man ne itin idomus... Na kas dar lieka

Kolkas Bariso likimas ir ne labai svarbus, nebent kazka dar gale prikres, kad noresiu del to nu
Na va tep
Ir aš tokios norėčiau, deja, kiek žinau ne viskas išsipildys

Na tik vieną faktą žinau ir už tai negaliu dar atleisti
Giunėjus galėtų su Zainep priverstinai būt apvesdintas ir jiems už padarytą skriaudą tai būtų geriausia bausmė
Papildyta:
QUOTE(Fjella @ 2015 01 29, 01:58)
O aš kadangi jau peržiūrejau paskutines serijas, tai sugalvojau bandyt save pagydyti nuo Kuzėjaus su UM. Ir lyg pavyksta

kolkas peržiūrėjau tik 3 serijas, bet tas Kivanç'o greitas čiauškėjimas UM taip keistai atrodo po Kuzėjaus vaidmens, kad jau nebežinau kuris labiau patinka
Oi koks geras sprendimas, kaip ten viskas faina, pasiilgau to serialo, tik kaip jau Lux minėjo, ta tarnų linija, tokia visai nereikalinga. galit drąsiai juos prasukti, nes nu ten baisiau už baisu
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2015 01 29, 09:52)
O kodėl jam mirtis ar kalėjimas? Jis nužudė kažką?
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2015 01 29, 09:38)
Buvo cia toks laukiantis seriale Meile ir bausme. Kantriai lauke vestuviu... su kita lovoje

Tai gal taip panasiai ir laukia
Taigi priprato prie aukstuomenes

Na, bent jau garsiai nepakomentavo
As tai noriu visiems laimingos pabaigos, isskyrus Zaynep. Jai per akis uztektu grizti i Italija, jau cia laime butu.
Net Giunejui kas gero galetu nutikti, kad nebepsichuotu, nusvistu protas, emigruotu kur i kaima, vistas augintu ir butu laimingas su kokia vietine
p.s. man Burakas nepatinka ir ne i tema jis cia visai.
O kas ten toks laukė vestuvių su kita lovoje? nebepamenu, nors ten toks košmariškas serialas buvo, kad gal net neverta prisiminti
Man ta scena su tuo vynu, tai taip gerai ten parodyta

Tipo ale aukštuomenė, geresnis Sinanerių vyniokas buvo