Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

QUOTE(Nefer @ 2015 01 28, 17:43)
Kas dar gale ivyks, net nenumanau tongue.gif  i prieki neziuriu ir net per Tv ne visada.

Ot kokia cool.gif Paprašiau papasakoti ir nepapasakojo lotuliukas.gif blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 28, 19:46)
Ot kokia cool.gif Paprašiau papasakoti ir nepapasakojo lotuliukas.gif  blink.gif  tongue.gif

Nu tikrai nezinau blush2.gif Bet jau ne daug liko, tuoj sulauksim ir pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
As noriu tokios pabaigos: ax.gif
Na poros kaip poros viskas su jom gerai, Zainep nelinkiu jokios poros schmoll.gif ir tik ne Burako, jis jai per grazus tongue.gif . Noriu kad Ainur paliktu Sami blush2.gif Na Giulten tegul susimeta su tuo architektu bala nemate.
Banu noriu, kad pagimdytu sveika, grazu leliuka. Kad gyvenime kazka turetu brangaus, kuom rupintis, to pasekoje susitvarkytu psichika, pasveiktu. Dar visai noreciau jai i poras Dzano ar kaip ten jis g.gif
Noreciau, kad apie Giuneju visi tiesa suzinotu kazkaip su trenksmu, kad seimos nariu, pazystamu akyse jis kristu zemiau grindu linijos. Na, kad butu vaizdziai parodyta, kad jo tos kalbos, postringavimai, garsus kitu kaltinimas ir saves teisinimas tebuvo visiskas melas. Artimiausiems zmonems ziurejo i akis ir be gedos jausmo melavo. Nu noriu tokio sprogino, o ne tai, kad is lupu i lupas.
Na Simai, Handan likimas man ne itin idomus... Na kas dar lieka g.gif Kolkas Bariso likimas ir ne labai svarbus, nebent kazka dar gale prikres, kad noresiu del to nu bash.gif
Na va tep smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2015 01 28, 20:58)
Na poros kaip poros viskas su jom gerai, Zainep nelinkiu jokios poros schmoll.gif ir tik ne Burako, jis jai per grazus tongue.gif . Noriu kad Ainur paliktu Sami blush2.gif Na Giulten tegul susimeta su tuo architektu bala nemate.
Banu noriu, kad pagimdytu sveika, grazu leliuka. Kad gyvenime kazka turetu brangaus, kuom rupintis, to pasekoje susitvarkytu psichika, pasveiktu. Dar visai noreciau jai i poras Dzano ar kaip ten jis g.gif 
Noreciau, kad apie Giuneju visi tiesa suzinotu kazkaip su trenksmu, kad seimos nariu, pazystamu akyse jis kristu zemiau grindu linijos. Na, kad butu vaizdziai parodyta, kad jo tos kalbos, postringavimai, garsus kitu kaltinimas ir saves teisinimas tebuvo visiskas melas. Artimiausiems zmonems ziurejo i akis ir be gedos jausmo melavo. Nu noriu tokio sprogino, o ne tai, kad is lupu i lupas.
Na Simai, Handan likimas man ne itin idomus... Na kas dar lieka g.gif Kolkas Bariso likimas ir ne labai svarbus, nebent kazka dar gale prikres, kad noresiu del to nu bash.gif
Na va tep smile.gif

Sako, kad kai labai labai nori, tai išsipildo norai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 01 28, 22:45)
Sako, kad kai labai labai nori, tai išsipildo norai biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti

O aš kadangi jau peržiūrejau paskutines serijas, tai sugalvojau bandyt save pagydyti nuo Kuzėjaus su UM. Ir lyg pavyksta smile.gif kolkas peržiūrėjau tik 3 serijas, bet tas Kivanç'o greitas čiauškėjimas UM taip keistai atrodo po Kuzėjaus vaidmens, kad jau nebežinau kuris labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 29 sausio 2015 - 00:58
QUOTE(Fjella @ 2015 01 29, 01:58)
O aš kadangi jau peržiūrejau paskutines serijas, tai sugalvojau bandyt save pagydyti nuo Kuzėjaus su UM. Ir lyg pavyksta smile.gif kolkas peržiūrėjau tik 3 serijas, bet tas Kivanç'o greitas čiauškėjimas UM taip keistai atrodo po Kuzėjaus vaidmens, kad jau nebežinau kuris labiau patinka biggrin.gif

Reikias dar kelias serijas pakentėti, kol prasidės tai, dėl ko šis serialas prikaustlė. Prisimenu mane labai erzindavo ta namų darbuotojų linija.
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2015 01 28, 14:20)
ir man buvo nesuprantam, kaip jier sugeba taip ištverti, iš kur pas juos tiek kantrybės, supratimo, gal ne pas visus, bet turi jie tai  thumbup.gif

Buvo cia toks laukiantis seriale Meile ir bausme. Kantriai lauke vestuviu... su kita lovoje ax.gif Tai gal taip panasiai ir laukia tongue.gif

QUOTE(oziarage @ 2015 01 28, 15:55)
Oi poniai Handan per prastas Giulten pasiūlytas vynas biggrin.gif

Taigi priprato prie aukstuomenes cool.gif Na, bent jau garsiai nepakomentavo rolleyes.gif

As tai noriu visiems laimingos pabaigos, isskyrus Zaynep. Jai per akis uztektu grizti i Italija, jau cia laime butu.
Net Giunejui kas gero galetu nutikti, kad nebepsichuotu, nusvistu protas, emigruotu kur i kaima, vistas augintu ir butu laimingas su kokia vietine ax.gif

p.s. man Burakas nepatinka ir ne i tema jis cia visai.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 01 29, 09:38)
Buvo cia toks laukiantis seriale Meile ir bausme. Kantriai lauke vestuviu... su kita lovoje  ax.gif Tai gal taip panasiai ir laukia  tongue.gif
Taigi priprato prie aukstuomenes  cool.gif Na, bent jau garsiai nepakomentavo  rolleyes.gif
As tai noriu visiems laimingos pabaigos, isskyrus Zaynep. Jai per akis uztektu grizti i Italija, jau cia laime butu.
Net Giunejui kas gero galetu nutikti, kad nebepsichuotu, nusvistu protas, emigruotu kur i kaima, vistas augintu ir butu laimingas su kokia vietine  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir isivaizduoju Giuneju su vietine vistas gananti biggrin.gif biggrin.gif

nenutolstant nuo relybes, tai as matau tik du kelius jam - kalejimas arba mirtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 29 sausio 2015 - 08:52
QUOTE(Nefer @ 2015 01 28, 21:58)
Na va tep smile.gif

Ir aš tokios norėčiau, deja, kiek žinau ne viskas išsipildys unsure.gif Na tik vieną faktą žinau ir už tai negaliu dar atleisti gun_bandana.gif
Giunėjus galėtų su Zainep priverstinai būt apvesdintas ir jiems už padarytą skriaudą tai būtų geriausia bausmė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fjella @ 2015 01 29, 01:58)

Oi koks geras sprendimas, kaip ten viskas faina, pasiilgau to serialo, tik kaip jau Lux minėjo, ta tarnų linija, tokia visai nereikalinga. galit drąsiai juos prasukti, nes nu ten baisiau už baisu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2015 01 29, 09:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taip ir isivaizduoju Giuneju su vietine vistas gananti biggrin.gif  biggrin.gif

nenutolstant nuo relybes, tai as matau tik du kelius jam - kalejimas arba mirtis

O kodėl jam mirtis ar kalėjimas? Jis nužudė kažką? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2015 01 29, 09:38)
Buvo cia toks laukiantis seriale Meile ir bausme. Kantriai lauke vestuviu... su kita lovoje  ax.gif Tai gal taip panasiai ir laukia  tongue.gif
Taigi priprato prie aukstuomenes  cool.gif Na, bent jau garsiai nepakomentavo  rolleyes.gif
Net Giunejui kas gero galetu nutikti, kad nebepsichuotu, nusvistu protas, emigruotu kur i kaima, vistas augintu ir butu laimingas su kokia vietine  ax.gif

O kas ten toks laukė vestuvių su kita lovoje? nebepamenu, nors ten toks košmariškas serialas buvo, kad gal net neverta prisiminti doh.gif lotuliukas.gif

Man ta scena su tuo vynu, tai taip gerai ten parodyta biggrin.gif Tipo ale aukštuomenė, geresnis Sinanerių vyniokas buvo biggrin.gif
Atsakyti

Ech..norai dar ne viskas, čia juk ne meksikiečių serialas, kur viskas aiškiai ir gražiai baigiasi
įtariu bus viskas chaotiškai atvirkščiai arba gyvenimiškai paprastai
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 29, 09:28)
Oi koks geras sprendimas, kaip ten viskas faina, pasiilgau to serialo, tik kaip jau Lux minėjo, ta tarnų linija, tokia visai nereikalinga. galit drąsiai juos prasukti, nes nu ten baisiau už baisu doh.gif
Papildyta:

O kas ten toks laukė vestuvių su kita lovoje? nebepamenu, nors ten toks košmariškas serialas buvo, kad gal net neverta prisiminti  doh.gif  lotuliukas.gif

Ten su tarnais isvis nelogiska, gyveno maza seima, o valgyt gamino nuo ryto iki nakties, idomu, kas tiek suvalgytu. Pirmas filmas, kur tiek tarnu ir maisto buvo doh.gif

Taigi Jasemin suzadetinis 4u.gif

Atsakyti