Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

jus man paaiskinkit, kur dingsta tos 2 val beziurint Kuzeju g.gif g.gif g.gif prisedu ziuret bac ir baigiasi, net nepajuntu kaip istirpsta visos 2 valandos doh.gif doh.gif Nu man tai sis serijalas superiskiausias thumbup.gif myliu Kuziuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2015 01 14, 17:35)
jus man paaiskinkit, kur dingsta tos 2 val beziurint Kuzeju  g.gif  g.gif  g.gif prisedu ziuret bac ir baigiasi, net nepajuntu kaip istirpsta visos 2 valandos  doh.gif  doh.gif Nu man tai sis serijalas superiskiausias  thumbup.gif myliu Kuziuka  wub.gif  wub.gif

va sito as paaiskint negaliu, nes laikas prabega lyg valanda biggrin.gif
oj Kuziu, tai as kiekviena serija is naujo vis pamilstu, ir kuo toliau tuo stipriau biggrin.gif wub.gif siaip niekada neziuriu serialu kelis kartus, nes neidomu, nu bet jau dabar laukiu kada per tv1 kartos Kuzeju, tikrai ziuresiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2015 01 14, 11:54)
O man kazkaip atrodo, kad kasdieniam seimos gyvenime jis gan ramus butu  biggrin.gif jis supsichuoja, kai kazkas kazka blogo daro (arba jo supratimu blogo  biggrin.gif), nesaziningai elgias, skriaudzia ir pan. Sugeba jis ir kantrus, ir tolerantiskas pabuti, priklauso nuo zmoniu, su kuriais jis susiduria  smile.gif

Niekas nezino kaip ten butu, as tikiuosi, kad parodys kaip ten bus smile.gif

QUOTE(širlė @ 2015 01 14, 15:17)
Nu ot tie turkai..tai fatmagul uzdejo ne tuos akinius ir kazkoki karstakosi maugli pamilo, o dabar dar ir Dzemre koki tai psicha kaimo gaideli pamilo biggrin.gif tragedija, ne kitaip..

Fatmagiule priversta buvo, gi ir suo kariamas pripranta irnesakyk.gif O pas Kuziuka jau visai kita situacija, cia gi meile wub.gif

Gaila, bet siandien maciau tik puse serijos ir tik rytoj pamatysiu kita puse unsure.gif O Simai doh.gif Tai pas viena lovoje, tai pas kita ir dar ziedu dziaugesi... naivuole tongue.gif

O siaip sutinku, kad toki filma verta ir antra karta paziureti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai vakar taip ir galvojau, kad bus Simai susijus su Barišo prilupimu. Labai įdomu pamatyt kaip Džemrė išsisuks. g.gif Ir kažkaip maniau, kad gal Barišas pasakys, kad ne Džemrės čia kaltė, gal bent kažkiek dar sąžinės bus likę pas jį, bet pasirodo ne.

Aš jau irgi dabar laukiu pakartojimo per tv1. biggrin.gif Šiaip tai laabai gaila, kad baigsis. verysad.gif Gerai, kad bent Medcezir įtraukė, tai bus ką žiūrėt, nes tas naujas kur vietoj Kuzės rodys, tai manau nelabai patiks man, o ir šiaip nebus laiko žiūrėt. Dar Fatmagiul pradėjau žiūrėt, bet nelabai patinka man jis, na, bet vistiek žiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 01 14, 18:15)
va sito as paaiskint negaliu, nes laikas prabega lyg valanda biggrin.gif
oj Kuziu, tai as kiekviena serija is naujo vis pamilstu, ir kuo toliau tuo stipriau biggrin.gif  wub.gif siaip niekada neziuriu serialu kelis kartus, nes neidomu, nu bet jau dabar laukiu kada per tv1 kartos Kuzeju, tikrai ziuresiu biggrin.gif  biggrin.gif

Galiu paaiskint: valanda filmo ir valanda reklamos lotuliukas.gif
o man sis serialas nusibodo be galo istemptas. Ir siuzetas su kiekviena serija vis banalesnis ir nuspejamas dar uzkliuvo kad visi 3 vyrai myli Dzemre, bet miega su Simay nu dar Guney ne, bet gal dar ir jis sumastys. Venera myli Buraka, bet nespjauna i Barisa. Burakas myli Zaynep, bet kartais ir Venera gerai. Santa Barbara ir ne kitaip. Jau kai Dzemre sedo visai pasiutau. Simay tokia baile, isdryso Barisui voztelt - neitikino jos motyvas.
Atsakyti
QUOTE(Rutacka @ 2015 01 14, 23:41)
Galiu paaiskint: valanda filmo ir valanda reklamos lotuliukas.gif

Na pas turkus dar neteko sutikt serijos, kuri butu trumpesne negu 1 h. 30 min. biggrin.gif Tad lietuviai gauna mazint reklamu kieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 14, 09:21)
O man arteja pati graziausia scena kalejime. Apie pateikima kalbu. Nu tobulai nufilmuota, ta daina tiesiog nuostabi, viskas suderinta, kiekvienas akordas, kiekvienas zodis su veiksmu sutampa. Milijona kartu ja ziurejau  doh.gif  lotuliukas.gif

Milijonas pirmas bus dar ryt iš ryto... wub.gif artėjam prie gražių scenų. Kuziejus akyse keičiasi, jei taip prieš metus Džemre kalėjime uždarę būtu, tikriausiai visiems snukius išdaužęs būtų ir pats aisisėdęs, o dabar štai...
Papildyta:
QUOTE(Erijana @ 2015 01 14, 09:35)
jus man paaiskinkit, kur dingsta tos 2 val beziurint Kuzeju  g.gif  g.gif  g.gif prisedu ziuret bac ir baigiasi, net nepajuntu kaip istirpsta visos 2 valandos  doh.gif  doh.gif Nu man tai sis serijalas superiskiausias  thumbup.gif myliu Kuziuka  wub.gif  wub.gif

Baisiausiai kad ir ne pirmą kartą žiūrint tas pats efektas... O dar vis kažką naujo pamatai bežiūrėdamas, kokia smulkmena visada užsilikus nepastebeta būna...
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 14, 17:04)
Na pas turkus dar neteko sutikt serijos, kuri butu trumpesne negu 1 h. 30 min. biggrin.gif Tad lietuviai gauna mazint reklamu kieki smile.gif

thumbup.gif Tikrai nesumelavai, nebent per pusę kirptos būna.
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2015 01 14, 18:35)
jus man paaiskinkit, kur dingsta tos 2 val beziurint Kuzeju  g.gif  prisedu ziuret bac ir baigiasi, net nepajuntu kaip istirpsta visos 2 valandos  doh.gif  Nu man tai sis serijalas superiskiausias  thumbup.gif myliu Kuziuka  wub.gif

aš įsigudrinau ką nors padaryti reklamų metu, užsigarsinu tv grįžusi ant viso garso ir lekiu džiauti rūbų, kuriuos ryte užstačiusi būnu biggrin.gif išgirstu, kad reklama baigėsi ir lekiu į svetainę, rūbai šalin Kuziuko eilė lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(širlė @ 2015 01 14, 19:15)
oj Kuziu, tai as kiekviena serija is naujo vis pamilstu, ir kuo toliau tuo stipriau biggrin.gif  wub.gif

man jis kasdien vis gražesnis wub.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2015 01 15, 01:20)
Aš jau irgi dabar laukiu pakartojimo per tv1. biggrin.gif Šiaip tai laabai gaila, kad baigsis. verysad.gif Gerai, kad bent Medcezir įtraukė, tai bus ką žiūrėt, nes tas naujas kur vietoj Kuzės rodys, tai manau nelabai patiks man, o ir šiaip nebus laiko žiūrėt. Dar Fatmagiul pradėjau žiūrėt, bet nelabai patinka man jis, na, bet vistiek žiūrėsiu.

aš irgi turiu įtarimą, kad naujas neužkabins, nemėgstu aš senių meilių seilių, nepatinka man tokie aktoriai, kaip Karadajaus ir panašiai schmoll.gif o bandžiau Fatmagulum žiūrėti VĖL, tai nu visai nebeįdomu, kai žinau kad viskas geria baigsis biggrin.gif kai buvo intriga, ji kamavosi ten, tai įsijautusi kartu kamavausi, o dabar ECH nebe TAS ax.gif

Laukiu lietuviškai Džemrės gimtadienio scenos BEPROTO wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievoole: 15 sausio 2015 - 14:44
Pageltonink prasau kiek seriju Dzemre sedes kaliuzej. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2015 01 15, 16:43)
Pageltonink prasau kiek seriju Dzemre sedes kaliuzej. Aciu  4u.gif

šiandien 67, o 69 jau turėtų išeiti smile.gif
Atsakyti
susuksiu ta meluojanti gaidi i ozio raga biggrin.gif lotuliukas.gif

Kaip man patinka, kai Dzemre moka taip pralauzt Kuze, nu pasakyk..tas tyli o is jo akiu matosi, kad ne tik pasakytu, bet ir isrektu, kad jis ja myli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 01 15, 14:07)
tas tyli o is jo akiu matosi, kad ne tik pasakytu, bet ir isrektu, kad jis ja myli wub.gif

Va tokius momentus dievinu tiesiog. As, kaip ruses sako, "bez uma" nuo Kivanc vaidybos. Ziuri ir atrodo jam tikrai zodziai gerklej stringa ir tas skausmas, kuri jis jaucia, tiesiog per krastus liejasi. Jam jokiu zodziu nereikia. Po tokiu zvilgsniu ir emociju veide, tie zodziai kazkokie bereiksmiai palieka.
Atsakyti