QUOTE(Erijana @ 2015 01 14, 17:35)
jus man paaiskinkit, kur dingsta tos 2 val beziurint Kuzeju
prisedu ziuret bac ir baigiasi, net nepajuntu kaip istirpsta visos 2 valandos
Nu man tai sis serijalas superiskiausias
myliu Kuziuka

va sito as paaiskint negaliu, nes laikas prabega lyg valanda
oj Kuziu, tai as kiekviena serija is naujo vis pamilstu, ir kuo toliau tuo stipriau
QUOTE(skuba3 @ 2015 01 14, 11:54)
O man kazkaip atrodo, kad kasdieniam seimos gyvenime jis gan ramus butu
jis supsichuoja, kai kazkas kazka blogo daro (arba jo supratimu blogo
), nesaziningai elgias, skriaudzia ir pan. Sugeba jis ir kantrus, ir tolerantiskas pabuti, priklauso nuo zmoniu, su kuriais jis susiduria 
Niekas nezino kaip ten butu, as tikiuosi, kad parodys kaip ten bus
QUOTE(širlė @ 2015 01 14, 15:17)
Nu ot tie turkai..tai fatmagul uzdejo ne tuos akinius ir kazkoki karstakosi maugli pamilo, o dabar dar ir Dzemre koki tai psicha kaimo gaideli pamilo
tragedija, ne kitaip..
Fatmagiule priversta buvo, gi ir suo kariamas pripranta
Gaila, bet siandien maciau tik puse serijos ir tik rytoj pamatysiu kita puse
O siaip sutinku, kad toki filma verta ir antra karta paziureti
Aš tai vakar taip ir galvojau, kad bus Simai susijus su Barišo prilupimu. Labai įdomu pamatyt kaip Džemrė išsisuks.
Ir kažkaip maniau, kad gal Barišas pasakys, kad ne Džemrės čia kaltė, gal bent kažkiek dar sąžinės bus likę pas jį, bet pasirodo ne.
Aš jau irgi dabar laukiu pakartojimo per tv1.
Šiaip tai laabai gaila, kad baigsis.
Gerai, kad bent Medcezir įtraukė, tai bus ką žiūrėt, nes tas naujas kur vietoj Kuzės rodys, tai manau nelabai patiks man, o ir šiaip nebus laiko žiūrėt. Dar Fatmagiul pradėjau žiūrėt, bet nelabai patinka man jis, na, bet vistiek žiūrėsiu.
QUOTE(širlė @ 2015 01 14, 18:15)
va sito as paaiskint negaliu, nes laikas prabega lyg valanda
oj Kuziu, tai as kiekviena serija is naujo vis pamilstu, ir kuo toliau tuo stipriau
siaip niekada neziuriu serialu kelis kartus, nes neidomu, nu bet jau dabar laukiu kada per tv1 kartos Kuzeju, tikrai ziuresiu

Galiu paaiskint: valanda filmo ir valanda reklamos
o man sis serialas nusibodo be galo istemptas. Ir siuzetas su kiekviena serija vis banalesnis ir nuspejamas dar uzkliuvo kad visi 3 vyrai myli Dzemre, bet miega su Simay nu dar Guney ne, bet gal dar ir jis sumastys. Venera myli Buraka, bet nespjauna i Barisa. Burakas myli Zaynep, bet kartais ir Venera gerai. Santa Barbara ir ne kitaip. Jau kai Dzemre sedo visai pasiutau. Simay tokia baile, isdryso Barisui voztelt - neitikino jos motyvas.
QUOTE(Rutacka @ 2015 01 14, 23:41)
Na pas turkus dar neteko sutikt serijos, kuri butu trumpesne negu 1 h. 30 min.
QUOTE(Milagra @ 2015 01 14, 09:21)
O man arteja pati graziausia scena kalejime. Apie pateikima kalbu. Nu tobulai nufilmuota, ta daina tiesiog nuostabi, viskas suderinta, kiekvienas akordas, kiekvienas zodis su veiksmu sutampa. Milijona kartu ja ziurejau

Milijonas pirmas bus dar ryt iš ryto...
Papildyta:
QUOTE(Erijana @ 2015 01 14, 09:35)
myliu Kuziuka

Baisiausiai kad ir ne pirmą kartą žiūrint tas pats efektas... O dar vis kažką naujo pamatai bežiūrėdamas, kokia smulkmena visada užsilikus nepastebeta būna...
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 14, 17:04)
Na pas turkus dar neteko sutikt serijos, kuri butu trumpesne negu 1 h. 30 min.
Tad lietuviai gauna mazint reklamu kieki 
QUOTE(Erijana @ 2015 01 14, 18:35)
myliu Kuziuka 
aš įsigudrinau ką nors padaryti reklamų metu, užsigarsinu tv grįžusi ant viso garso ir lekiu džiauti rūbų, kuriuos ryte užstačiusi būnu
QUOTE(širlė @ 2015 01 14, 19:15)
man jis kasdien vis gražesnis
QUOTE(6Combo9 @ 2015 01 15, 01:20)
Šiaip tai laabai gaila, kad baigsis.
Gerai, kad bent Medcezir įtraukė, tai bus ką žiūrėt, nes tas naujas kur vietoj Kuzės rodys, tai manau nelabai patiks man, o ir šiaip nebus laiko žiūrėt. Dar Fatmagiul pradėjau žiūrėt, bet nelabai patinka man jis, na, bet vistiek žiūrėsiu.
aš irgi turiu įtarimą, kad naujas neužkabins, nemėgstu aš senių meilių seilių, nepatinka man tokie aktoriai, kaip Karadajaus ir panašiai
Laukiu lietuviškai Džemrės gimtadienio scenos BEPROTO
Pageltonink prasau kiek seriju Dzemre sedes kaliuzej. Aciu
QUOTE(Leiton @ 2015 01 15, 16:43)
šiandien 67, o 69 jau turėtų išeiti
susuksiu ta meluojanti gaidi i ozio raga
Kaip man patinka, kai Dzemre moka taip pralauzt Kuze, nu pasakyk..tas tyli o is jo akiu matosi, kad ne tik pasakytu, bet ir isrektu, kad jis ja myli
Kaip man patinka, kai Dzemre moka taip pralauzt Kuze, nu pasakyk..tas tyli o is jo akiu matosi, kad ne tik pasakytu, bet ir isrektu, kad jis ja myli
QUOTE(širlė @ 2015 01 15, 14:07)
tas tyli o is jo akiu matosi, kad ne tik pasakytu, bet ir isrektu, kad jis ja myli 
Va tokius momentus dievinu tiesiog. As, kaip ruses sako, "bez uma" nuo Kivanc vaidybos. Ziuri ir atrodo jam tikrai zodziai gerklej stringa ir tas skausmas, kuri jis jaucia, tiesiog per krastus liejasi. Jam jokiu zodziu nereikia. Po tokiu zvilgsniu ir emociju veide, tie zodziai kazkokie bereiksmiai palieka.