QUOTE(kubilina @ 2015 01 13, 14:14)
Aš vis apie tą patį
Su kuo reiktų klijuoti folgą ant dangčio?
Ir dar toks klausimas - kada reikia daryti restartą? Kokie požymiai rodo, kad jis reikalingas?
As klijuociau su PVA (kartais buna uzrasyta EPVA, bet cia tas pats) klijais (dar vadinamas "Lipalas"). Ir netgi siek tiek praskiesciau vandeniu, kad ilgiau uzdziuvinetu ir galima butu palygint rauksleles jeigu to reikes. Turetu normaliai prikabint + lipala dar imanoma nugramdyt jeigu kas nors nepavyks. (Tik dziovint reiks para ir netgi gerokai ilgiau, nors atrodys, kad jau cikiska).
Kita versija - elementarus mokykliniai silikatiniai klijai popieriui (ir viskam). Irgi mirtina, bet nelabai zinau ar akvariumui tinka, nes ten jau tikru tikriausia chemija. Be to su jais sunkoka "dirbt", nes bjauriai netolygiai dziusta.
Pamegink sitais. Tu visokiu be proto brangiu "momentu" ir pan. kol kas nerekomenduociau.

Nebenk pacius pakrastelius apkantuot.
-----------
Restarta tenka daryt kada uzpuola mirtina liga, aba kada jau labiau apsimoka restartint, negu dumblius antibiotikais uzmusinet.
Zinoma yra ir kitu priezasciu. O kas pas Tave nutiko?
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2015 01 13, 14:30)
dar toks klausimas - pas mane vanduo kaip ir skaidrus, bet kazkokios smulkios daleles po ji plaukioja??? kodel pas kitus toks kristolinis vanduo, gal man kokios smulkios kempines filtre truksta??
filtras juwel vidinis, 126l akva
Turbut perdaznai keiti vandeni. (Tada ten vandentieky esantis chloro analogas ir non stop seriamos gerosios bakterijos bardakus kelia). Leisk dekada pastovet senam ir paziek kas darysis. Seju, kad 3-4 dienos po nekeitimo jau gerokai nuskaidres
P.S. Ir nepilk i akva visokio pirktinio SUDO!!!