Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Tai cia snekam apie sita ateinanti savaitgali? Tai jai koki sekmadieni ravesi tai as pirmadieni po egzamino prilekciau:) cia snekejo apie anubio lapu valima nu dumbliu tai as skaiciau kad ace tas baliklis, as su juo baltus akmenis ploviau nu tiksliau mirkti palikau tai tapo kaip nauji:) ir skaiciau kad su ace ir anubio lapus patrina kur dumblis yra, bet as ryskiai per mazai atskedziau nes pirma dumbliai pabalo ir sunyko o poto ir lapas:/ jai yra dauk lapu tai galima eksperimentuoti nuo labai mazos koncentracijos ir didinti kol tik dumblis nukris:)
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2015 01 14, 20:43)
Tai cia snekam apie sita ateinanti savaitgali? Tai jai koki sekmadieni ravesi tai as pirmadieni po egzamino prilekciau:) cia snekejo apie anubio lapu valima nu dumbliu tai as skaiciau kad ace tas baliklis, as su juo baltus akmenis ploviau nu tiksliau mirkti palikau tai tapo kaip nauji:) ir skaiciau kad su ace ir anubio lapus patrina kur dumblis yra, bet as ryskiai per mazai atskedziau nes pirma dumbliai pabalo ir sunyko o poto ir lapas:/ jai yra dauk lapu tai galima eksperimentuoti nuo labai mazos koncentracijos ir didinti kol tik dumblis nukris:)

Turbut taip ir reiks padaryt. Su Tavim paprasciau: paleisiu augaliukus ir paplaukios kokia dienele. smile.gif
Atsakyti
Pasakykit kauniečiai kur įsigyti juodo (arba šiaip labai tamsaus) smulkaus grunto.
SSS radau tinkamos frakcijos (3-5mm) balto, o juodas tik labai stambus. g.gif g.gif g.gif

Bandžiau šiandien augaliukus sodinti su "kinietiškom" lazdelėm. Gal ir visai nieko, tik reikia daugiau praktikos :-)
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 01 14, 17:14)
Padekit atpazinti augaliuka... Pasieke virsu dar vienas man nezinomas augaliukas. Kazin, ar galiu ji pusiau kirpti ir sodinti i grunta nukirpta, kazin isisaknis tas naujas? Ir, ar nenupus tas nukirptas stiebas senasi ties nukirpimu nuo virsaus ? g.gif  g.gif
user posted image

tai Pogostemon stellatus"Octopus"
Susisiekiau su pardavėju šio augaliuko bigsmile.gif tai žinau pavadinima jau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kubilina @ 2015 01 14, 21:17)

Bandžiau šiandien augaliukus sodinti su "kinietiškom" lazdelėm. Gal ir visai nieko, tik reikia daugiau praktikos :-)

As net viena nakti sapnavau, kad pagaliukais sudinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va patrumpinti reikia kelis augaliukus, tai bandysiu pagaliukus akvariume irgi greitu laiku smile.gif
Atsakyti
O per kiek laiko uzauga gupiju mailius,na jau toks 1 cm su uodega buna? Gal visai butu idomu paaugint,jei sugausiu kada nerš,nes vis dar stora plaukioja nestuke.gif
Atsakyti
Sakyčiau per porą mėnesių g.gif , pirmieji pas mane atvesti gruodžio 5 berods, tai dabar jie jau tikrai apie puse cm.
Atsakyti
Na mano molinezijos jau 1 cm tai tikrai yra, bet tai jom 2-3 men. alia dar nersykloj tupi
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 01 14, 22:51)
Sakyčiau per porą mėnesių g.gif , pirmieji pas mane atvesti gruodžio 5 berods, tai dabar jie jau tikrai apie puse cm.

O tai gan greitai,net nezinau,siaip idomu pabandyt,bet kur paskiau det blink.gif ai,tegu valgo blush2.gif
Atsakyti
Aš jau dabar suku galvą, kur reiks dėt doh.gif , neprieštaraučiau, jei suvalgytų ax.gif , bet kad dičkiai net nežiūri į mažųjų pusę. Pačius pirmuosius šiek tiek pasivaikė ir viskas, dabar tiek mažiausi, tiek paaugę, tiek suaugėliai-visi plaukioja kartu bendrai. Dar dėjau į kardonešius viltį, bet deja schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzerse: 14 sausio 2015 - 21:49
QUOTE(Dzerse @ 2015 01 14, 21:47)
Aš jau dabar suku galvą, kur reiks dėt doh.gif , neprieštaraučiau, jei suvalgytų ax.gif , bet kad dičkiai net nežiūri į mažųjų pusę. Pačius pirmuosius šiek tiek pasivaikė ir viskas, dabar tiek mažiausi, tiek paaugę, tiek suaugėliai-visi plaukioja kartu bendrai. Dar dėjau į kardonešius viltį, bet deja schmoll.gif .

as tai savu negaliu isleist, nes apistograma per didelius zaptus turi. ileidau viena su prieziura. Pradziai nemate, o kai pamate kaip puole link to maziuko, kai ciupau as ta apistograma su tinkleliu ir gelbejau mazyli. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 01 14, 23:47)

Na pas mane dar gaidelis yra,tai jei jau giminaiciai nesuvalgys,tai gaidelis manau tikrai neatsisakys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2015 01 15, 00:10)
as tai savu negaliu isleist, nes apistograma per didelius zaptus turi. ileidau viena su prieziura. Pradziai nemate, o kai pamate kaip puole link to maziuko, kai ciupau as ta apistograma su tinkleliu ir gelbejau mazyli. doh.gif

O kam tu juos augini,juk minejai,kad zuvu per daug,dovanoji,ar tiesiog rusiu skaiciu mazini,o mailiuka sau auginies?
P.s. labai idomu kokias zuvis augini ir ar sugyvena,nes kiek atsimenu ir gaidelis,apistograma,gupis,pterikai... kas dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 14, 22:22)
O kam tu juos augini,juk minejai,kad zuvu per daug,dovanoji,ar tiesiog rusiu skaiciu mazini,o mailiuka sau auginies?
P.s. labai idomu kokias zuvis augini ir ar sugyvena,nes kiek atsimenu ir gaidelis,apistograma,gupis,pterikai... kas dar? g.gif

na kadangi pagavau, pats pirmas mailiukas tai kaip ir tu minejai, tiesiog idomu buvo matyt kaip kas auga, kiek laiko auga ir pan. daugiau tai va negaudau ir nereik.
ir rusiu pamazinau kuriu visai nenorejau.
turiu, apistograma kakadu, gupija, molinezijos 3, neonai 5, rasborai 4, skaliarai 2, lape 1 ir 2 pterikai.
Atsakyti