Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 01 15, 15:47)
Gal dar koki menesiuka tegul paplaukioja mailinyke? g.gif  Jis gi nezinos kaip elgtis "Vienos baliuj"; mygom kas nors sustresnis praris jei tik i ziabtus tilps  smile.gif  Jei jau iki tiek issaugojai tai ir tausok iki PERGALES  thumbup.gif  biggrin.gif  4u.gif

sakai g.gif tam plastmasiuke suka jis ratus suka, nedaug vietos ten g.gif nu palaikysiu, jei kas įsipareigos jį atšilus orams pasiimt biggrin.gif man negalima daugiau žuvų
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 15, 17:32)
Tu, Sineriuk, pati rasydavai kazka tokio: "Siandien nusipirkau ir ileidau"; "Siandien nusipirkau ir susodinau". Ar ne taip??? bigsmile.gif

Taip taip,visad stengdavausi ta pacia diena ta padaryti,tik pries tai palaikydavau margancofkei g.gif galvojau,kad blogai visa savaite augalus kibire laikyt doh.gif net ir Nermalas,kai prasiau dar kelias dienas palaikytu augalus,minejo,kad gali,bet uz kokybe neatsako,nes jau kelias dienas mirko ir pradejo gelst apatiniai lapai :unsure:tai ir skubedavau susodint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 01 15, 17:22)
Nu , Arvydai, sakai-žinai. Aš tokio žuviuko neauginus, tai bus matyt. Kažkaip tarybiniais laikais neteko jų daug Šiaulių krašte matyti. Gal nebuvo populiarus, o gal man po akimis nepakliuvo kaip vertas dėmesio. Kažkaip  tik pastaraisiais metais tapo TOP 10 žvaigžde.
As irgi neauginau schmoll.gif , nes Tarybiniais (Napoleono, Snieckaus, Griskeviciaus bei Brazausko) laikas tai buvo tik dideliu virsininku zuvis (ant plataus (is armijos-isvaduotojos laiku nufyrinto) stalo granuotoj stiklinej gyvendavo~! Vodkej maudesis!!) drinks_cheers.gif , o as tada dar nebuvai pasikeles iki lygio, kad elektrine mano vardu za niexui pavadintu unsure.gif Dab tai jau kaip ir butu neprosal man koki silumines trasos gabala (ir pora konteineriu arti valgyklos) atidovanot uz visus gyvenimo nuopelnus ax.gif Bet granovkes ir gaidzio vis tiek neturiu schmoll.gif Is kakliuko atsigeriu jei jau nusisypso Fortuna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 01 15, 17:53)
Turėjau akve tris ampularijas. Augo gražiai, nusipenėjo, bet vieną kiautelį radau tuščią. Maniau, kad iš senatvės nusibaigė. Neseniai sužinojau, kad sraigę supietauti galėjo platidorai. Pasirodo jie naktį aktyviai ieškodami  maisto, galėjo ant grunto ją rasti. Net perskaičiau įspėjimą, kad jie mėgsta sraiges nemnioti.
  Tad kam  sraigių antplūdis, visai verta pabandyti įleisti tokį platidorą-sanitarą. Aišku, jei patinka šių šamukų išvaizda ir elgesys.

Patinka isvaizda wub.gif koks elgesys nezinau,kad tik nerautu ir nevalgytu augalu thumbup.gif bet ne! jis auga didelis,jam reikia akvos virs 100 l,beto pas mane ir taip 3 korydorusai ant dugno 30 l akvariume,vos atsikraciau pteriko doh.gif tad geriau parankiosi,patraiskaliosiu...
P.s. del gaidelio tai abejoju kad puldines ant neonu,daug kur skaiciau,kad jie sugyvena su tokiom zuvytem,kaip neonai,tad as nesijaudinciau 4u.gif
P.p.s. labai panasus gaidelis i maniski,kunas toks pats,tik pas mano daugiau bordines spalvos ant peleku,uodegos wub.gif
P.p.p.s. ar ne per daug neonu 19 l akve g.gif labai noreciau pamatyt,kaip dabar bendras vaizdas,su zuvim atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 15 sausio 2015 - 16:59
QUOTE(Sandia @ 2015 01 15, 13:06)

p.s. kokia minimali talpa reikalinga krevetem augint?  ax.gif

Nesvarbu. Teoriskai i 10 litru (be burbuliacijos) 30 suaugusiu ir belenkiek mazu kreveciu insispraudzia. Kai jau ziauriskai truksta vietos jos sumazina seksa ir jo isdavas unsure.gif
Tada netgi nusineria nesekmingai ir taip pacios reguliuoja populiacija. (Ir net nesimato, kad kas nors vyktu).
Bet cia tik apie red cery putojuos! Kitokiu nezinau schmoll.gif Didesnes turbut reiklesnes
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 15, 11:27)
kai anksciau skaitinejau apie grunta, kazkas buvo imetes nuoroda -  skalda  4u.gif

augalu saknims nelabai patiktu astrus skaldos kampai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2015 01 15, 17:26)
augalu saknims nelabai patiktu astrus skaldos kampai  g.gif

ir dugninėms žuvims.
kaip helėnės, puotauja?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2015 01 15, 18:26)
augalu saknims nelabai patiktu astrus skaldos kampai  g.gif

O kodel butinai astrus?? Pasirinkimo taigis... i valias. Be to ir astrus kampai visai nesunkiai su elementoriska dilde iki rojaus obuoliuku kondicijos patvarkomi ax.gif
Atsakyti
Pradėjot čia tuos savo gaidelius rodyt, ir kilo mintis, gal ir man įsitaisyt tokį ponaitį, galėtų sau gupijų mailium užkandžiaut g.gif .
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 15, 17:56)
Patinka isvaizda wub.gif koks elgesys nezinau,kad tik nerautu ir nevalgytu augalu thumbup.gif bet ne! jis auga didelis,jam reikia akvos virs 100 l,beto pas mane ir taip 3 korydorusai ant dugno 30 l akvariume,vos atsikraciau pteriko doh.gif tad geriau parankiosi,patraiskaliosiu...
P.s. del gaidelio tai abejoju kad puldines ant neonu,daug kur skaiciau,kad jie sugyvena su tokiom zuvytem,kaip neonai,tad as nesijaudinciau 4u.gif
P.p.s. labai panasus gaidelis i maniski,kunas toks pats,tik pas mano daugiau bordines spalvos ant peleku,uodegos wub.gif
P.p.p.s. ar ne per daug neonu 19 l akve g.gif labai noreciau pamatyt,kaip dabar bendras vaizdas,su zuvim atrodo  ax.gif

O aš burbule kaip tik trimitinikes auginu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kaip pašarą klaunams, kai paauga sraigiukai tai į didįjį akvą sumetu. O tai puota būna klaunams thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 15, 17:53)
As irgi neauginau  schmoll.gif , nes Tarybiniais (Napoleono, Snieckaus, Griskeviciaus bei Brazausko) laikas tai buvo tik dideliu virsininku zuvis (ant plataus (is armijos-isvaduotojos laiku nufyrinto) stalo granuotoj stiklinej gyvendavo~! Vodkej maudesis!!) drinks_cheers.gif , o as tada dar nebuvai pasikeles iki lygio, kad elektrine mano vardu za niexui pavadintu  unsure.gif  Dab tai jau kaip ir butu neprosal man koki silumines trasos gabala (ir pora konteineriu arti valgyklos) atidovanot uz visus gyvenimo nuopelnus  ax.gif  Bet granovkes ir gaidzio vis tiek neturiu  schmoll.gif  Is kakliuko atsigeriu jei jau nusisypso Fortuna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Už tai konteinerių ir trasos nieks tavo vardu nepavadina, tongue.gif nes gaidzio neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 15, 18:29)

kaip helėnės, puotauja?

apacoj mazu sraigiu nebematau smile.gif kazkiek tik ricijoje ju dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 01 15, 21:10)
Pradėjot čia tuos savo gaidelius rodyt, ir kilo mintis, gal ir man įsitaisyt tokį ponaitį, galėtų sau gupijų mailium užkandžiaut  g.gif .

Ne tik gupiju mailium,bet ir suaugusiu gupiu uodegom bigsmile.gif gupijos ir gaidys nesuderinami! schmoll.gif labai retas gaidys nepuls gupiu,manau cia vienetai tokiu atveju,nebent ketinat laikyt gaidi atskirai ir maitint gupiu mailium thumbup.gif
Atsakyti