Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 01 16, 15:44)

Gal vis tik nesidryginsi su drastiskom revoliucijom?? bigsmile.gif  PLYYYYZzzzz

Atskleisiu vieną paslaptį - aš tikrų tikriausia žemaitė, ir kalbėt moku, ir lankausi ten dažnai, tik paso neturiu lotuliukas.gif
Tai va, ar įmanoma per kalbėt žemaitį lotuliukas.gif jeigu jau sugalvojau, tai vadinasi taip ir bus.
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giege @ 2015 01 15, 23:59)
.....
Šviesa 7 valandas įjungta, reiktų daugiau, bet ant anubio ir dar vieno augalo lyg ir juodasis dumblis bujoja. Raudoniems augalams per trumpai, bet bijau ilginti.
Ką patartumėt?

Augalų masė ryškiai padidėjusi, gražu.
O šviesa tikrai tokia melsva? Ar tik nuotraukose toks atspalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 01 16, 15:59)
Su M.K. apsikeitem sraigutem  thumbup.gif  vos sumeciau akvon, tuoj prisistate skaliarai  doh.gif  vos anos iskisa savo "straubli" tai skaliarai tuoj pat skabyt ima  doh.gif  idomu ar veliau skaliarams nusibos, ar visgi islukstens jie sraiges  g.gif

FAKTAS, kad nusibos lotuliukas.gif Skalerkos nemoka gyvu sraigiu lukstent, bet yra ne ant tiek durnos, kad fisinetusi ten kur jokio skanaus torciuko nenusimato biggrin.gif
P.S. Nu koki KARTA gi,gi,gi (pastrigom net be KLAIDOS) pamaitink gi Tu tas savo zuvytes!!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man dabar baisiai prireikė krevetyno blush2.gif tai iškilo dar klausimas, kodėl pirktiniai krevtėm augint akvai būna tokie kūbikai (aukšti), o ne stačiakampiai, kaip įprasti? http://www.zoocentra...0-l-p-1946.html Čia tik dizainas ar dėl kažko? Ar jie būna atviri, be dangčio? Sakau, gal susiklijuot patiem gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2015 01 16, 16:11)
Su pagaliukais valgyti moku, bet augalus akvariume kažin ar susodinčiau  g.gif  biggrin.gif

Ladna. Ikalbejai lotuliukas.gif Busi eksperimentine! thumbup.gif
P.S. Mes Tavim turbut netgi TIKESIM!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 16, 15:27)
FAKTAS, kad nusibos  lotuliukas.gif  Skalerkos nemoka gyvu sraigiu lukstent, bet yra ne ant tiek durnos, kad fisinetusi ten kur jokio skanaus torciuko nenusimato  biggrin.gif
P.S. Nu koki KARTA gi,gi,gi (pastrigom net be KLAIDOS) pamaitink gi Tu tas savo zuvytes!!!  biggrin.gif  biggrin.gif

pamaitintos tos mano zuvikes tongue.gif

man atrodo as jaunimelio turesiu cool.gif moles dvi tokios stambokos plaukioja biggrin.gif
Atsakyti
vakar parsinesiau anubi i namus - bet keletas jo pirmu lapu pajuodavusiais sonais, kazkokiu dumbliu apeje ir nenusivalo, nenusiplauna - man klausimas ar tie lapeliai ir liks pas mane tokie pajuodave? ar juos nuskabyti?? ar yra tikimybe kad pas mane jie pasvieses????
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 16, 16:29)
Man dabar baisiai prireikė krevetyno  blush2.gif  tai iškilo dar klausimas, kodėl pirktiniai krevtėm augint akvai būna tokie kūbikai (aukšti), o ne stačiakampiai, kaip įprasti? http://www.zoocentra...0-l-p-1946.html  Čia tik dizainas ar dėl kažko? Ar jie būna atviri, be dangčio? Sakau, gal susiklijuot patiem gausis ax.gif

Neturi kur det kubu tai ir persa kaip krevetyna. Bet is esmes krevetkems tikrai nelabai svarbi viedro konfiguracija. Gal augalams tai taip, bet ir tuose kubuose visai imanoma fainu "morkyciu" uzsiaugint ax.gif
Cia tik verslo vadyba, bet nepanasu kad druciai apgaudinetu schmoll.gif Nebent uz ta pacia kaina dar siule 6 neatsimpancius peilius, dermantinine grynos odos (!) pinigine ir pora prie sienos lipdomu prozektoriuku (be batareiku) biggrin.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manasis bardakėlis šiai dienai

user posted image

Greitu metu kišiu rankikes, šiek tiek pertvarkysiu, keramikinę "šaką-uolą" turbūt trauksiu lauk, paliksiu tik titnagą, augalus kitaip persodinsiu, nes nuo didžiojo anubio truputį per daug šešėlio meta echinodorusui, pirminį planą irgi reiks kažką kitaip persodint g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 01 16, 16:59)
Manasis bardakėlis šiai dienai

Greitu metu kišiu rankikes, šiek tiek pertvarkysiu, keramikinę "šaką-uolą" turbūt trauksiu lauk, paliksiu tik titnagą, augalus kitaip persodinsiu, nes nuo didžiojo anubio truputį per daug šešėlio meta echinodorusui, pirminį planą irgi reiks kažką kitaip persodint g.gif .

Dab atrodo kaip placiaformatinis filmas, o zvilgsniui nelabai yra uz ko uzkibt. (Jei nepasakytum tai turbut nei titnago, nei sakos nebuc rades).
Bet siaip tai pavydetinai grazu!! 4u.gif Kiek cia ismieru?? Ui kiek metru fantazijai turi!! lotuliukas.gif Jei nebuciau tinginys tai net uzpavydelkinciau lotuliukas.gif
Iranga keistokai isblaskyta uz tai sunkiai slepiasi; o termometro... tai dar nei vieno musu mamkese nesu regejes, kad paciam pirmutiniam plane nebutu prilipytas biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2015 01 16, 16:51)
vakar parsinesiau anubi i namus - bet keletas jo pirmu lapu pajuodavusiais sonais, kazkokiu dumbliu apeje ir nenusivalo, nenusiplauna - man klausimas ar tie lapeliai ir liks pas mane tokie pajuodave? ar juos nuskabyti?? ar yra tikimybe kad pas mane jie pasvieses????

Pamegink Edgos metodu su praskiestu "ACE" balikliu paplaut. Jei nepasiseks,- nuskabyk, nes savaime anubio lapai... nu nelabai tikiu, kad nusivalytu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 01 16, 15:23)
O šviesa tikrai tokia melsva? Ar tik nuotraukose toks atspalvis  g.gif

Gal tik nuotraukose melsva. Nors šiaip, kol augalų buvo mažai, šaltokai atrodė, nes gruntas ir galinė sienelė yra juodos spalvos. Noriu nusipirkti tamsiai rudą popierių, bet vis nėr kada.
Atsakyti
Sineriukės pageidavimu-pilnas vaizdas gyvasties.

user posted image

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mažajam akvuke vienas anubio lapas irgi pradėjo dengtis žaliuoju dumbliu. Ir taip aktyviai-reiks įleisti ampulariją. Ši tuoj nušveis lyg su milteliais.
Atsakyti
Tik 160 litriukų(100x40x40) ax.gif tas mano bardakas. Kai paleidau naujai po restarto, kaip ir tenkino vaizdelis, dabar jau noriu kitaip. Reiks bejodinėjant įlįst kur į miškus, pasižvalgyt kokios gražesnės šakos ar šaknies, nors po langu suversti trys didžiausi obelų kelmai. Termometras tai tai kol kas čia pastovės pririštas prie su skyle akmens, nes "čiulptukas" pakietėjęs per laiką ir nelaibai besilaiko prikibęs prie stiklo. Po pertvarkymų grūsiu kur už augalų, nes kol kas vis dar vyksta intensyvus adaptacinis stebėjimas.
Atsakyti