Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

[quote=sineriuke,2015 01 20, 18:08]
Akvariumas po teneluso persodinimo(nuotrauka ziaurios kokybes,nes su mob fotografavau) blush2.gif
http://www.part.lt/i...2f1b3a8b384.jpg
Noriu pasitarti su augaliniu akvariumu turetojais,kaip geriau ar i ta juoda lopineli ir ant antros sakos desineja det kokia samana,ar vistik negrust(nes vietos neperdaugiausia,gal 10x10 cm) ir ant antros sakos uzsodint taip pat anubi nana? :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galima pabandyti dėti tą, kuris labiau patinka. Augaliukai augs ir jei vietos smarkiai sumažės-išimsi. Mano mažasis akvukas irgi keisis pagal augalų išsiplėtimą. O čia kelios nuotraukytės iš ,,AMANIJOS'', tokio pat akvariumo kaip mūsų. Gal primena pelkę, bet kas ką mėgsta.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man tai grazu labai. ir as tokio vaizdo noreciau. nes pas mane dabar tai toks bardakas - jokio "scenarijaus" ner
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 01 20, 21:44)
man tai grazu labai. ir as tokio vaizdo noreciau.  nes pas mane dabar tai toks bardakas - jokio "scenarijaus" ner

Man irgi grazu ax.gif

ARVYDAI, prasau pasufleruot ir dar karta pamineti (uzsirasysiu dabar jau; nors atmintis ilgesne, nei auksiniu, bet ne tokia jau ir gera). Kaip vadinasi tas augalelis, kur reikia daug sviesos, ir kaip tas, kur plenciukas toks maziukas (to lapuocio smile.gif ). As cia apie padovanotuosius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 01 20, 19:20)
O čia kelios nuotraukytės iš ,,AMANIJOS'', tokio pat akvariumo kaip mūsų. Gal  primena pelkę, bet kas ką mėgsta.

Pelke kaip pelke, bet tik pardes statusas pateisina, kad akvas nedapiltas. (Turbut ka nors pardave tai ir nuseme). Man kai nedapilta,- tas pats kaip gedulingos juosteles po lakuotais naguciais. doh.gif
P.S. Ale pilis vis tiek baisiau!! blink.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2015 01 20, 20:04)
Man irgi grazu  ax.gif
ARVYDAI, prasau pasufleruot ir dar karta pamineti (uzsirasysiu dabar jau; nors atmintis ilgesne, nei auksiniu, bet ne tokia jau ir gera). Kaip vadinasi tas augalelis, kur reikia daug sviesos, ir kaip tas, kur plenciukas toks maziukas (to lapuocio smile.gif ). As cia apie padovanotuosius  ax.gif

Heteranthera zostrofilia ir Cryptocoryne lutea (geltonoji kriptokorina)
Atsakyti
Kas turit augalu prieaugi? pasidalint gal negaila, veiksmas Kaune.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 20, 21:17)

P.S.  Ale pilis vis tiek baisiau!!  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Arvydai - BOOOOO mega_shok.gif

user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 01 20, 20:52)
Arvydai - BOOOOO  mega_shok.gif

lotuliukas.gif

biggrin.gif CURVA!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pilis - ne is mazuju schmoll.gif Sukrecianciai stulbinanti lotuliukas.gif Net vandeniui vietos nebeyra. O kai pagalvoji kiek bambaliu (Klaipedos santykiu) uz ja isseitu tai vobsce drebas jama drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bek Tu greiciau prie juros, kol savanoriai dar visu saku neisrankiojo biggrin.gif
------------------------------
Pavirt tas sakas reiketu del dezinfekcijos; o del druskos - nieko baisaus jei koks trupinukas ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 20, 18:08)
Akvariumas po teneluso persodinimo(nuotrauka ziaurios kokybes,nes su mob fotografavau) blush2.gif
http://www.part.lt/i...2f1b3a8b384.jpg
Noriu pasitarti su augaliniu akvariumu turetojais,kaip geriau ar i ta juoda lopineli ir ant antros sakos desineja det kokia samana,ar vistik negrust(nes vietos neperdaugiausia,gal 10x10 cm) ir ant antros sakos uzsodint taip pat anubi nana?  g.gif

Kokio mažaūgio pievinumo, tai tikrai norėtūsi wink.gif
Viską galima sodinti, tik reikia turėti galvoje, kad akvariumas mažas, tai išaugusius augalus reikės rauti lauk arba apkarpinėti.
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 01 20, 21:23)
Kas turit augalu prieaugi? pasidalint gal negaila, veiksmas Kaune.

Pazek, gal dar bus nepadovanota http://www.supermama...?...5205&st=372
Atsakyti
Gal kas nebrangiai Vilniuje parduotu kokiu tetru , razboru?
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2015 01 20, 21:36)
Gal kas nebrangiai Vilniuje parduotu kokiu tetru , razboru?

Kiek žinau, tam yra skelbimų tema ir nėra čia ko kiekvienam puslapyje kartotis...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 20, 21:29)

aciu, bet as gi dar ir isranki pasirodo doh.gif blush2.gif
visus situos turiu ir pati galiu dalint jau beveik smile.gif) noriu ko nors egzotisko biggrin.gif o rimciau tai noriu tokiu kuriu neturiu.. vat. verysad.gif
Atsakyti