QUOTE(laputaityte @ 2006 10 10, 14:53)
Aišku tada QUOTE(laputaityte @ 2006 10 10, 15:16)
bet kokie gražūs
kai būna bonsai parodo, vis aikčioju kaip gražu
bet pati kažkaip nesiryžtu cackintis 
Tas tiesa
Turėjau ir aš bonsą
, labai gražūs medeliai, bet...sunku jiems įtikti
. Tai va, sugalvojau jį apgenėti, nes jau taip gražiai visas " apžėlęs" buvo ir praradau...Supyko jis tikriausiai ant manęs ir nudžiūvo visas. Dar kurį laiką laikiau, galvodama, kad gal atsigaus, deja...Nuo to karto neberizikuoju bonsų pirkti, matyt, nepriaugau aš dar iki jų...
QUOTE(Ametiste @ 2006 10 11, 16:23)
Turėjau ir aš bonsą
, labai gražūs medeliai, bet...sunku jiems įtikti
. Tai va, sugalvojau jį apgenėti, nes jau taip gražiai visas " apžėlęs" buvo ir praradau...Supyko jis tikriausiai ant manęs ir nudžiūvo visas. Dar kurį laiką laikiau, galvodama, kad gal atsigaus, deja...Nuo to karto neberizikuoju bonsų pirkti, matyt, nepriaugau aš dar iki jų...
Užjaučiu Maniškis tai kolkas puikiai laikosi
QUOTE(Voverka @ 2006 10 12, 10:28)
Maniškis tai kolkas puikiai laikosi
Tik va laukiu su nerimu žiemos, žiūrėsim kaip jis reaguos, nes žiemos jis kambary, bo neturiu balkono 
o gal rūsys tiktų? vis vėsiau nei kambary. bet tik kad šviesos nebūtų
QUOTE(laputaityte @ 2006 10 12, 19:53)
Tai va, tada ten nebus šviesos
Triu ir as bonsai, kiek suprantu Zelkova.Visiskai zalia esu
Skaiciau, kad negalima laistyti vandentiekio vandeniu, o tai kuo jus laistote ir purskiate?Ir dar, ar reikia juos persodinti, ar ne? Ta prasme pirkau moliniame konteineryje, tai ar jam pakanka vietos, ar reikia su laiku i didesni sodinti? Atleiskit, jei durnai klausineju
QUOTE(emiru @ 2006 10 23, 23:49)
Triu ir as bonsai, kiek suprantu Zelkova.Visiskai zalia esu
Skaiciau, kad negalima laistyti vandentiekio vandeniu, o tai kuo jus laistote ir purskiate?Ir dar, ar reikia juos persodinti, ar ne? Ta prasme pirkau moliniame konteineryje, tai ar jam pakanka vietos, ar reikia su laiku i didesni sodinti? Atleiskit, jei durnai klausineju

Aš tai laistau ir purškiu nusistovėjusiu vandentekio vandeniu
Skaiciau sia tema pastoviai ir gavau vakar dovanu gimtadienio proga bonzika zelkova dedideli http://public.fotki....zaizelkova.html
Dziaugsmo jau pilnos kelnes
Bandysiu ir as auginti
Gražus medelis
Sėkmės auginant
Sėkmės auginant
QUOTE(Jjulie @ 2006 10 24, 12:38)
Skaiciau sia tema pastoviai ir gavau vakar dovanu gimtadienio proga bonzika zelkova dedideli http://public.fotki....zaizelkova.html
Dziaugsmo jau pilnos kelnes
Bandysiu ir as auginti 
labai gražus tavo medelis
pas mane tai visai nudžiuvo