Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

QUOTE(jovka @ 2007 09 14, 18:16)
Jaučiu ir aš turiu tą erkutę. Nes mano bonso lapeliai kažkokie sviesus patapo, vieną jau taip net numarinau  verysad.gif Nenoriu dar vieno prarast...
O tas actar čia taip ir vadinas?

o aš taip ir neišgelbėjau savo gražuolio bonso nuo tos bjaurybės verysad.gif Tris ar keturis kartus skirtingom priemonėm purškiau, persodinau, visas žemes pakeičiau (galvojau, gal ir žemėse tas brudas gyvena). Po kiekvieno purškimo atsigaudavo, išleisdavo naujus lapelius, ir po savaitės-dviejų vėl pradėdavo džiūti. Žodžiu, galų gale nudžiūvo mano medelis doh.gif Labai gaila, nes jau seniai mes jį turėjom, labai gražiai visad augo, jokių problemų neturėjo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2007 09 28, 09:37)
o aš taip ir neišgelbėjau savo gražuolio bonso nuo tos bjaurybės  verysad.gif  Tris ar keturis kartus skirtingom priemonėm purškiau, persodinau, visas žemes pakeičiau (galvojau, gal ir žemėse tas brudas gyvena). Po kiekvieno purškimo atsigaudavo, išleisdavo naujus lapelius, ir po savaitės-dviejų vėl pradėdavo džiūti. Žodžiu, galų gale nudžiūvo mano medelis  doh.gif  Labai gaila, nes jau seniai mes jį turėjom, labai gražiai visad augo, jokių problemų neturėjo.

Va va ir man tas pats , pradeda leisti grazius zalius lapelius , ziurek ir us savaites vel dziuna ir meta,net nzn ka jau bedaryti.
Atsakyti
Gal dregmes truksta g.gif
Atsakyti
Labai patinka bonsai. Turim viena, auga taip pats sau smile.gif . Literaturos apie auginima uzsiveziau is uzsienio, bet kad laiko paskaitinet nelieka. Labai noreciau bonsai auginti lauke / vidiniam namo kieme, bet turbut joks bonsai neatlaikys lietuvisku salciu vazone augdamas?? Gal kas galit patarti smile.gif
Papildyta:
Beje, isodinti i zeme neturiu galimybes schmoll.gif
Atsakyti
nu vakar ir as gavau dovanu lapuoti bonsa,kaip teks ji priziuret nezinau.sakykit,o ji is virsaus laistyt galima ?na kaip dauguma geliu tiesiai i vazona?
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 10 14, 21:46)
nu vakar ir as gavau dovanu lapuoti bonsa,kaip teks ji priziuret nezinau.sakykit,o ji is virsaus laistyt galima ?na kaip dauguma geliu tiesiai i vazona?

As tik taip ir laistau smile.gif Gal negerai g.gif Nes nepasakyciau, kad labai klesti schmoll.gif
Atsakyti
Mano bonsai nuo pavasario auga,vesi ir tikrai ypatingos prieziuros jam nereikia,tik nepamirsti laistyti mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskio jau lapai vysta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2007 10 21, 19:36)
Mano bonsai nuo pavasario auga,vesi ir tikrai ypatingos prieziuros jam nereikia,tik nepamirsti laistyti mirksiukas.gif

o kaip dažnai?? Nes lyg ir palaistau, bet lapai gelsta unsure.gif
Atsakyti
Mano vyriskis pamises ant bonsu, vis eina parduotuvese kaip katinas apie lasinius. Kirba mintis padovanoti koki, bet kai pagalvoji, kad vis tiek man ji reikes priziureti ir beveik 100 %, kad numarinsiu, tai ir nesiryztu. blush2.gif
Atsakyti
Turejau ir as dideli grazu.Pati sau buvau pasidovanojusi gimtadieniui blush2.gif ,sumokejau 250lt,bet mano suniukui ,stirniukui,labai jis patiko.Kita kart pries pirkdama gerai pamastysiu? g.gif
Atsakyti
As tai saviski laistau is virsaus,ir apipurskiu beveik kasdien ,ypac dabar kai kambariuos 24 doh.gif Tikrai labai graziai auga,ir naujus lapelius leidzia.Bet va ko bijau ,tai persodinimo g.gif jis pas mane jau 2 metai,bet dar nei karto nepersodintas,kaip pirkau taip ir auga.Gal pavasari reiks gerai pasiskaicius bandyt..
Atsakyti