Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 16, 12:35)
mano bonsas vel isleido geliu pumpurus,  g.gif kada jos prades zydeti
sakykyt at kieno nors bonsai carmona ar zydi? nes maniskis augina pumpuriukus kurie neprasiskleide nudziuna

tai cia skaitos kad jis zydi lotuliukas.gif maniskis irgi taip hihihi.gif

happy, as ji visa po kranu pakisu, kai jau zeme sausoka buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 16, 13:06)
tai cia skaitos kad jis zydi lotuliukas.gif maniskis irgi taip hihihi.gif
happy, as ji visa po kranu pakisu, kai jau zeme sausoka buna rolleyes.gif

negali buti kad jis taip zydi g.gif nes skaiciau kad carmona ir nuotraukas maciau su prasiskleidusiais ziedais... o jeigu geros salygos tai jis ir uogas duoda raugonas arba oranzines

jeigu rasiu nuotraukas kurias maciau tai parodysiu
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 17, 09:25)
jeigu rasiu nuotraukas kurias maciau tai parodysiu

nu butu idomu g.gif

o man matai sake, kad cia ju toks zydejimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 17, 10:36)
nu butu idomu g.gif

o man matai sake, kad cia ju toks zydejimas g.gif

tikrai ne... radau viena foto bet tai ne tas kuriuos as maciau, kitu nerandu nors foto ir mazas bet prasiskleide ziedai matosi
Papildyta:
ir netgi man atrodo uogos matosi bet dar zalios
Papildyta:
turiu knyga rusu kalba pdf formate apie bonsus jei ka sudomintu kreipkites i AZ

Atsakyti
nu geras g.gif bet man toks vaizdas kad pas mane tie ziedai daug smulkesni g.gif

bet graziai atrodo kai zydi wub.gif einu nagrinet ziedu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 17, 11:25)
nu geras g.gif bet man toks vaizdas kad pas mane tie ziedai daug smulkesni g.gif

bet graziai atrodo kai zydi wub.gif einu nagrinet ziedu lotuliukas.gif

smulkesni, bet man tai atrodo kad jie paprasciausiai neissivyste ir neprasiskleide nudziuna
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

Ar priimsit i savo gretas smile.gif
Gavau dovanu bonsa, bet deja be jokio popierelio kas tai per rusis, esu visiskai zalia tam reikale doh.gif , nulis ziniu apie prieziura g.gif , noriu paklausti, kokias naudojot zemes persodinant bonsa, kada geriausia persodinti g.gif
tikiuosi nesupyksit, kad tiek daug uzdaviau klausimu
Atsakyti
QUOTE(<Metėjas> @ 2008 04 17, 11:55)
Sveikos visos  smile.gif

Ar priimsit i savo gretas  smile.gif
Gavau dovanu bonsa, bet deja be jokio popierelio kas tai per rusis, esu visiskai zalia tam reikale  doh.gif , nulis ziniu apie prieziura  g.gif , noriu paklausti, kokias naudojot zemes persodinant bonsa, kada geriausia persodinti g.gif
tikiuosi nesupyksit, kad tiek daug uzdaviau klausimu

sveika smile.gif

idekit foto pabandysim atpazinti rusi

bet pradziai, ziurekit kad neperdziutu zeme, puskit lapus, pesodinti geriausia aisku pavasari, o zeme geriausiai nusipirkti specialia bonsams, nors galima ir paciai paruosti,
as savo sodinau i palmiu zeme tik dadejau smelio ir vermikulito, beje bonsai labai nemegsta saknu kirpima, del to pakirpti saknys reikia po truputi su kiekvienu persodinimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 17, 12:37)
smulkesni, bet man tai atrodo kad jie paprasciausiai neissivyste ir neprasiskleide nudziuna

visko gali but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 17, 13:33)
sveika smile.gif

idekit foto pabandysim atpazinti rusi

bet pradziai, ziurekit kad neperdziutu zeme, puskit lapus, pesodinti geriausia aisku pavasari, o zeme geriausiai nusipirkti specialia bonsams, nors galima ir paciai paruosti,
as savo sodinau i palmiu zeme tik dadejau smelio ir vermikulito, beje bonsai labai nemegsta saknu kirpima, del to pakirpti saknys reikia po truputi su kiekvienu persodinimu  rolleyes.gif

is anksto dekoju uz pagalba smile.gif
ryt imesiu foto, bet pagal mane tai panasu i fikusa, vazonas tai toks sakyciau nemazas molinis, dabar is virsaus vazone matosi durpes, o kokios zemes apacioj dar nezinau, dabar domiuosi, renku informacija, o kur geriausia statyti bonsa, kas kiek laiko laistyti
Atsakyti
QUOTE(<Metėjas> @ 2008 04 17, 14:32)
ryt imesiu foto, bet pagal mane tai panasu i fikusa, vazonas tai toks sakyciau nemazas molinis, dabar is virsaus vazone matosi durpes, o kokios zemes apacioj dar nezinau, dabar domiuosi, renku informacija, o kur geriausia statyti bonsa, kas kiek laiko laistyti

pas mane stovi sviesioje vietoje bet nepatenka tiesioginiai saules spinduliai smile.gif
o laistau kai pradziuna zeme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Metėjas> @ 2008 04 17, 13:32)

o maniskis stovi ant pietu puses palanges, laistau mazdaug kas 2 diena, bet kai saulute islenda tai kasdiena, nes zeme greitai isdziuna ir purskiu kasdien , o kartais ir po 2k dienoj
Atsakyti