Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

QUOTE(gotte @ 2008 04 21, 19:46)
Niu va  verysad.gif  tikrai keista, kodel neistrauke ziemos, nes ji visai nebuvo salta  unsure.gif

tikrai gaila, kad pusaite neatlaike unsure.gif , laukiau ir as nuotraukos, bet gal kas kita buvo g.gif , kad neatsigavo, nes pas mane kieme, visa ziema viena naslaite zydejo ax.gif
Atsakyti
rena, labai gaila, kad pušaitė neperžiemojo.

O mano bonsiukai šią žiemą neblogai atlaikė. Klevukas labai gražiai atrodo, o va akacijos, (tai man, kaip ir prieš tai buvusias žiemas) turi sausų šakelių verysad.gif
Bet jas apkarpiau ir lyg visai nieko. Tik vis nesuprantu ka aš ten blogai žiemą darau, kad vis padžiūsta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2008 04 22, 14:44)
rena, labai gaila, kad pušaitė neperžiemojo.

O mano bonsiukai šią žiemą neblogai atlaikė. Klevukas labai gražiai atrodo, o va akacijos, (tai man, kaip ir prieš tai buvusias žiemas) turi sausų šakelių  verysad.gif
Bet jas apkarpiau ir lyg visai nieko. Tik vis nesuprantu ka aš ten blogai žiemą darau, kad vis padžiūsta... doh.gif

Gal turite to klevuko nuotraukyte, ax.gif
Mano svajone tureti tokius lietuviskus, azuoliuka, kleva ir pusaite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 22, 17:58)
Gal turite to klevuko nuotraukyte, ax.gif
Mano svajone tureti tokius lietuviskus, azuoliuka, kleva ir pusaite rolleyes.gif

Pabandysiu nufotkinti, bet jis pas mane dar visai mažytis kokių 5cm max. Jis tik pernai iš sėkliukės išdygo.
O ąžuoliuką irgi buvau pradėjus augint, bet jis po pernai metų žiemos, deja, neatsigavo. verysad.gif

Šiaip labai norėčiau kaštono, bet niekaip jo nepayksta išsidaigint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2008 04 22, 17:10)
Pabandysiu nufotkinti, bet jis pas mane dar visai mažytis kokių 5cm max. Jis tik pernai iš sėkliukės išdygo.
O ąžuoliuką irgi buvau pradėjus augint, bet jis po pernai metų žiemos, deja, neatsigavo.  verysad.gif

Šiaip labai norėčiau kaštono, bet niekaip jo nepayksta išsidaigint  verysad.gif

o jus juos lauke auginat?
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 23, 18:12)
o jus juos lauke auginat?

Balkone smile.gif

P.S. Kreipkis į mane tu, o tai pasijaučiu kaip kokia senė biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, zinokit turiu bonsiuka jau metai, manau butinai reik persodinti jy.... doh.gif kazkaip maza vietos jam ten atrodo, sakykit y kokia zeme reiktu sodint? ar galima dabar tai padaryt? (labai neturiu laiko skaityt visa tema nuo pradziu, o mane tik tai ir domina) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 04 25, 12:55)
sveikos mergaites, zinokit turiu bonsiuka jau metai, manau butinai reik persodinti jy....  doh.gif  kazkaip maza vietos jam ten atrodo, sakykit y kokia zeme reiktu sodint? ar galima dabar tai padaryt? (labai neturiu laiko skaityt visa tema nuo pradziu, o mane tik tai ir domina)  4u.gif

Jei manot, kad reikia persodinti tai persodinkite, o i kokia zeme, tai manyciau daug maz nuo to koks pas Jus bonsas: ar lapuotis, ar spigliuotis ar viszalis...
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 25, 18:07)
Jei manot, kad reikia persodinti tai persodinkite, o i kokia zeme,  tai manyciau daug maz nuo to koks pas Jus bonsas: ar lapuotis, ar spigliuotis ar viszalis...

pas mane lapuotis, fikusiukas berods
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 04 25, 17:11)
pas mane lapuotis, fikusiukas berods

Yra siam forume kas turi fikusu, gali tiksliau patarti, o as siulyciau pasikaityneti cia
http://www.bonsai.lt/ cia apie persodinima labai geros info yra mirksiukas.gif sekmes persodinant
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sugalvojau ir aš bonsiuką užsiaugint... 4u.gif O formuosiu aš iš apelsinmedžio blush2.gif . Augo pas mane 4 vienam vazone ir skurdo toki tai įdomūs toki... Bandysiu formuot. Dabar persodinau(kažin gerai padariau, kad šaknis apkirpau?)
Atsakyti