Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

Prieš porą savaičių ir aš įsigijau bonsai medelį. Padariau klaidą, kad iš karto apie jį nepasiskaičiau, nes matomai perlaisčiau ir dabar vargšas meta lapelius... doh.gif
Tikiuosi, kad dar atsigaus, jei kuriam laikui paliksiu ramybėje ir tik apipurkšiu vandenėliu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziu @ 2005 04 02, 20:50)
Prieš porą savaičių ir aš įsigijau bonsai medelį. Padariau klaidą, kad iš karto apie jį nepasiskaičiau, nes matomai perlaisčiau ir dabar vargšas meta lapelius...  doh.gif
Tikiuosi, kad dar atsigaus, jei kuriam laikui paliksiu ramybėje ir tik apipurkšiu vandenėliu?  unsure.gif

pas mane kol kas labai gerai jis auga, pradžioj irgi buvo pradėjęs mest lapus, bet viskas susitvarkė, aš visada tik papurškiu jo lapelius ir pačią žemę purškiu mirksiukas.gif Dar kartais trąšom palaistau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2005 03 30, 16:23)
Raimpal, "Sauluteje" radau. Kiti buvo tokie suvarge, o šis su gražiais žaliais lapeliais - tai ir susigundžiau pabandyt  smile.gif

O tau ir sekasi thumbup.gif Šaunuolė, aš tai mokėjau už savajį 50 Lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele @ 2005 04 01, 16:55)
Vakar dovanu gavau bonsa, ir net nezinau kaip jis vadinasi  blush2.gif
pagal nerez nuotrauka atrodo, kad ir maniskis Zelkova Schneidria.
Turiu toki klausimuka: o bonsus geriau sviesoje laikyti? zinau kad tiesioginiu saules spinduliu nereikia... as padejau ji ant stalo vidury kambario, o kambarys tamsokas, saule tik ryte uzsuka... ar nenuvys?

Aš ir turiu zelkova, tai laikau ant palangės, auga thumbup.gif, o kai laikiau kambario gale (priešais langą), tai augaliukui netiko, nes lapeliai krist pradėjo.
Atsakyti
Visas bonzai myletojas ir ne tik kviechiu i Alytu i bonzai paroda 4u.gif
Atsakyti
Turiu pasiulyma - praeita savaite krausciau savo daiktus ir radau uzsimetusias trasas bonsui. To medelio jau nebeturiu, o trasu dar beveik pilnas buteliukas. Gal kam reikia? (dovanoju mirksiukas.gif )
Atsakyti
O koks kieno bonso aukštis?
Atsakyti
Turiu du bonsus. Nuostabūs augalai, tik dėl laiko stokos ir kitų gėlių kiekio, šiai svajonei teks palūkėt keletą metų, kol turėsiu savą būstą.
Norėjau paklaust, gal kas turit patirties. Nudžiovinau saviškę zelkovą cry.gif
Nusipirkau ją praeitą vasarą, o šią žiemą šiek tiek apleuidau ir nelaisčiau. O atėjo pavasaris, ji neatsigauna cry.gif Ar yra vilties? Kamienas jo toks gražus, taip gaila tokį gražų augalą prarast cry.gif
Atsakyti
savo bonsą gavau dovanų, bet jis tai nudžiūna tai vėl atsigauna, nežinau jau ką su juo daryti cry.gif
Atsakyti
Kasiopeja, as paimciau trasas, jei dar nieks nepaeme
Atsakyti
As turiu carmona macrophylla, tai reikia pasakyti, kad labai nereiklus augaliukas. Laistaus jau nebe kas diena, purskiau nepamenu kada, bet auga puikiai ir visas baltais ziedeliais apsipyles. Pradedantiems galima rekomenduoti.
Atsakyti
Oojooj kiek grožybių Alytuje, bonsų parodoje wub.gif
Tik va gaila, kad nemoku aš jų išsaugot...
Atsakyti