Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka, 15 tema

QUOTE(Kalisopeja @ 2015 01 12, 01:41)
Pavyko iki galo užregistruoti? Jei taip, tai gera žinia, liko tik tokia smulkmena, kaip patekti į Sistemą smile.gif

Nepavyko, nes Vaiko registracija vis dar neveikia. Man jų puslapyje rodo 22.48 h.
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2015 01 12, 01:50)
vel ileido i sistema, dabar jau laikas sutapo su mano kompo laiku, bet lenteles vis dar nera, tikriausiai atsidarys ryte... matyt, kad nenuskriaust tu, kas savivaldybej regins smile.gif

as net i vilnius.lt neieinu blink.gif
Atsakyti
O ka bus, kada visos prades regostruotis? Vel tas pats, o jau 1 val. wink.gif)
Atsakyti
Jeigu sistema neveiks, tai isivaizduoju, kokia apgultis ryt bus savivaldybėje.
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2015 01 12, 01:53)
Jeigu sistema neveiks, tai isivaizduoju, kokia apgultis ryt bus savivaldybėje.

Rasit užrašą "Dėl techninių kliūčių nedirbam" hihihi.gif
Atsakyti
Iejau i registracija, bet registruot vis dar neduoda. Laikas skiriasi 4 min nuo kompo
Atsakyti
QUOTE(Emilis_m @ 2015 01 12, 00:48)
Jums neturetu buti juokinga, nes jus jam/jai dar ir atlyginima mokate. Ir visai nemaza

Aš asmeniškai atlyginimo niekam nemoku, aš moku mokesčius, kaip ir visi čia esantys (daugiau ar mažiau). Vien dėl to, kad savivaldybė akivaizdžiai dėjusi ant visko (nesismulkinsim, kas daugiau, kas mažiau), nesiruošiu išsikraustyti iš proto ir pulti į isteriją doh.gif Belieka pasijuokti mirksiukas.gif Vistiek anksčiau ar vėliau viskas susidėlios...
Atsakyti
Kaip gerai, kad vyras rytoj nedirba, jejgu ka, tai vazuos, o as prie kompo, kas greiciau;))
Atsakyti
Mamos, gal kuri prisimenate kaip buvo praeitais metais? Tos, kurios nevažiavo į savivaldybę, o bandė dieną registruotis internetu namie. Ar pavyko, ar sistema dirbo?
Nes net baisu pagalvoti, kas ryt bus savivaldybėje. Ar verta ten važiuoti, ar ne bus eilinis nervų gadinimas?
Atsakyti
QUOTE(Strazdas @ 2015 01 12, 01:57)
Mamos, gal kuri prisimenate kaip buvo praeitais metais? Tos, kurios nevažiavo į savivaldybę, o bandė dieną registruotis internetu namie. Ar pavyko, ar sistema dirbo?
Nes net baisu pagalvoti, kas ryt bus savivaldybėje. Ar verta ten važiuoti, ar ne bus eilinis nervų gadinimas?

tai dabar reik vaziuot, vieta prie duru uzimt smile.gif arbatos su konjaku termose, kedute, poledines zukles rubeliai ir sedi visa nakti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Strazdas @ 2015 01 12, 01:57)

Aš pernai registravausi popiet, buvau pamiršusi apie "metinę isteriją" ax.gif registravausi apie 14 val., be jokių trikdžių, minutę gal užtrukau. Apie registraciją priminė delfis biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir neverta, tos eiles, gal rastu tada prasymus priims?
Atsakyti