Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 325

QUOTE(daliux78 @ 2015 01 21, 19:50)
kur jus matot toki kursa ?  g.gif

čia, viršuj smile.gif , įvedi, kad nori parduoti 1 dpl ir parodo, kiek eurų gauni:) ir atvirkščiai
https://e.seb.lt/mai...yrates&lang=LIT
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2015 01 21, 19:52)
čia, viršuj smile.gif , įvedi, kad nori parduoti 1 dpl ir parodo, kiek eurų gauni:) ir atvirkščiai
https://e.seb.lt/mai...yrates&lang=LIT

bet jus turit eurus, ir mums mokat eurus, mes perkam dolerius, tai jums net nereikia ziureti dolerio keitimo i eura kurso, jus ziurit is euro i doleri keitima, ka mes ir darom .
jeigu eisit is kito galo, kaip kad paraset, ir pridesit 2 centus, man atrodo brangiau gausis, negu mano parasytu atveju, kaip mes skaiciuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 01 21, 19:59)
bet jus turit eurus, ir mums mokat eurus, mes perkam dolerius, tai jums net nereikia ziureti dolerio keitimo i eura kurso, jus ziurit is euro i doleri keitima, ka mes ir darom .
jeigu eisit is kito galo, kaip kad paraset,  ir pridesit 2 centus,  man atrodo brangiau gausis, negu mano parasytu atveju, kaip mes skaiciuojam  smile.gif

paskaičiau diskusija, įdomu pasidarėsmile.gif kaip skaičiuojasi:) ir vadinasi klydau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2015 01 21, 20:02)
paskaičiau diskusija, įdomu pasidarėsmile.gif kaip skaičiuojasi:)  ir vadinasi klydau  biggrin.gif

sudetinga cia su tais eurais smile.gif
Atsakyti

labai laukiam
us.levi.com
-40% kodukas vel smile.gif
user posted image

www.swarovski.com

user posted image

www.joesnewbalanceoutlet.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 01 21, 19:23)
sudetinga cia su tais eurais  smile.gif

perprasim kaip nors, pradžia tik sunkoka...
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 01 21, 19:28)

man ir kasdieniam gyvenime dar labai sunku susivokti . aisku, kad prirasim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 01 21, 20:23)
sudetinga cia su tais eurais  smile.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2015 01 21, 20:28)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 21, 20:34)
man ir kasdieniam gyvenime dar labai sunku susivokti . aisku, kad prirasim  4u.gif

pigu taip viskas ar ne ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 01 21, 19:40)
pigu taip viskas ar ne ? smile.gif

ir tas pigumas labai itartinas, tai dabar labai kazkaip itariu ir taupiu zvilgsniu maisto parduotuvese ziuriu biggrin.gif tokia truputi pensininko paranoja man ,kad apgaus biggrin.gif o grynuju tai isvis ,kaip velnias kryziaus vengiu , nes cia tik ir kalba apie padirbtus visur...

Mergaites, kasmyriukai -aksesuarai ideeli
http://www.ideel.com...718/latest_view
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 21 sausio 2015 - 20:00
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 01 20, 10:49)

aš tai labai džiaugiuosi atradusi šį pirkimo būdą, aišku, kalną prisisakai, ko gal ir ne mirtinai reikia, bet čia gi bobiška natūra, jos nepakeisi  lotuliukas.gif

Aš irgi labai džiaugiuosi pagaliau įsidrąsinusi ir čia atėjusi. Bijojau pradėti, nes žinojau kas bus, o ko bijai - tas ir nutinka doh.gif Tai irgi perku, nors tikrai ne dėl to, kad reikia, o dėl to, kad patinka lotuliukas.gif Tikrai taikli diagnozė - bobiška natūra biggrin.gif
QUOTE(Muscade @ 2015 01 20, 15:47)
O galvojau, kad as viena dunduke kuri dar litais konvertuoja..

Oj ne, net ne mes dvi lotuliukas.gif
Atsakyti

Dar labai laukiame ir

www.hautelook.com

www.sierratradingpost.com-35%

www.gymboree.com

www.freepeople.com

www.lastcall.com

www.converse.com

www.aldoshoes.com

www.lilydirect.com

www.vitacost.com