Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (MedCezir)

QUOTE(ikm @ 2015 03 24, 09:09)
jis visada zingsniu priekyje Jamano  smile.gif . Mano manymu kaip jau iprasta, kazkas turetu nutikti Mirai ir Jamanui, dar ir Ornunas vel prie Miros prilipo  doh.gif

tai va tai va g.gif ..... tai jau cia visi ir tikisi,kad kazkas nutiks pagrindiniams herojams,tai koks cia netiketumas tada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 24 kovo 2015 - 08:16
QUOTE(lauravala @ 2015 03 24, 08:14)
tai va tai va  g.gif ..... tai jau cia visi ir tikisi,kad kazkas nutiks pagrindiniams herojams,tai koks cia netiketumas tada  biggrin.gif

Va va visi kankinsis nervuosis lauks laidotuviu, o bam vestuvės ir laiminga pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 03 24, 12:49)
Va va visi kankinsis nervuosis lauks laidotuviu, o bam vestuvės ir laiminga pabaiga biggrin.gif

kazkaip del Merto buvau rami, bet perziurejau 65 serijos vertima. ir uztrigo Eiliules burimas, kad ji bus su zmogum, kurio varde yra raide Z. tai ar tik nebus su Uzajum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikm @ 2015 03 24, 17:55)
kazkaip del Merto buvau rami, bet perziurejau 65 serijos vertima. ir uztrigo Eiliules burimas, kad ji bus su zmogum, kurio varde yra raide Z. tai ar tik nebus su Uzajum smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
uzsikabinau ir as uz sito serialo, per diena perziurejau beveik visa antra sezona smile.gif Gal zinote kada i youtube ikelia nauja serija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jotosi: 24 kovo 2015 - 18:03
QUOTE(Jotosi @ 2015 03 24, 19:03)
Sveikutes,
uzsikabinau ir as uz sito serialo, per diena perziurejau beveik visa antra sezona smile.gif Gal zinote kada i youtube ikelia nauja serija?

kai tik baigia rodyt tai ir ikelia 4u.gif
Atsakyti
Man tai vienas iš įdomiausiu turkiškų serialų, faina, kad rodo jaunimo gyvenimą(ir taip paprastai). Įdomu, kaip ten baigsis... blush2.gif O jūs apie ta serialą info skaitot turkiškai, rusiškai..?
Atsakyti
Kaip supratau ji rodo tik penktadieniais? Tai taip ilgai reiks laukti 66 serijos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jotosi @ 2015 03 24, 20:28)
Kaip supratau ji rodo tik penktadieniais? Tai taip ilgai reiks laukti 66 serijos?  doh.gif

Taip, penktadieniais rodo:)
Atsakyti
QUOTE(Jotosi @ 2015 03 24, 21:28)
Kaip supratau ji rodo tik penktadieniais? Tai taip ilgai reiks laukti 66 serijos?  doh.gif

Taip, ji rodo penktadieniais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jotosi @ 2015 03 24, 19:03)
Sveikutes,

As irgi pradzioje buvau uzkabinta, kol neperziurejau visu rodytu seriju. Po to nusprendziau AFK pasiziureti, bet pabaiga jau labai man klaiva. Tai kazkaip jau ir sitas pasidare ne toks idomus, nes pabaigoje tikiuosi blogiausio... doh.gif
Atsakyti
Yra anonsas jau 4u.gif
Atsakyti