Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (MedCezir)

QUOTE(lauravala @ 2015 04 09, 06:50)
Nereikia tos lovos  tongue.gif faktai kalba uz juos... mirksiukas.gif  kol kure pirma sezona buvo tipo kartu,isejo atostogu issiskyre,susirinko antra sazona filmuot tipo vel susitaike,man cia jau marazmas  biggrin.gif ir siaip visa laisvalaiki jie leidzia atskirai,Cagis ir dabar vienas Paryziui sedi  biggrin.gif fanai spelioja ar ne pas kokia pracuzaite isruko  lotuliukas.gif

Kaip tik vakar mačiau info, kad aceit jie per 2 metus sugebejo 6 kartus susitaikyti ir susipykti bigsmile.gif ką padarysi, zurnaliugos fantazija nesiskundzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 09, 08:06)
Kaip tik vakar mačiau info, kad aceit jie per 2 metus sugebejo 6 kartus susitaikyti ir susipykti bigsmile.gif  ką padarysi, zurnaliugos fantazija nesiskundzia biggrin.gif

drinks_cheers.gif jau ir jiem nusibodo juos pirst,dabar jau kitus jiem persa lotuliukas.gif
Atsakyti
Barış Falay siandien svencia 43 gimtadieni user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 04 09, 09:20)
Barış Falay siandien svencia 43 gimtadieni user posted image

Buciau davus jam daugiau metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 09, 10:22)

Man jis panasiai ir atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 04 09, 12:07)
Man jis panasiai ir atrodo  smile.gif

Man irgi panašiai atrodo, gal net pora metų nuimčiau kokius tik 40 duočiau, nors ir 40metų daug o jis patrauklus gražus vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 04 09, 14:10)
Man irgi panašiai atrodo, gal net pora metų nuimčiau kokius tik 40 duočiau, nors ir 40metų daug o jis patrauklus gražus vyras biggrin.gif

Man tik jo charakteris labai patrauklus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 04 09, 13:20)
Man tik jo charakteris labai patrauklus  ax.gif  4u.gif

Man dėl to charakterio jis pats patrauklus, bet Ezeli buvo labai jau nepatrauklus, va ten tai kokius 50metų duočiau, net charakteris nepadėjo:D
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 09, 10:22)

man jis irgi vyresnis atrodo g.gif o pasirodo mano vyro metu biggrin.gif
Atsakyti
Bet jau vyru silpnavaliskumas doh.gif tik paliko mylimaja ir jau priima i savo lova kita ir meiliai ziuri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 04 09, 14:30)
Man dėl to charakterio jis pats patrauklus, bet Ezeli buvo labai jau nepatrauklus, va ten tai kokius 50metų duočiau, net charakteris nepadėjo:D

QUOTE(Jotosi @ 2015 04 09, 16:18)
Bet jau vyru silpnavaliskumas  doh.gif tik paliko mylimaja ir jau priima i savo lova kita ir meiliai ziuri  schmoll.gif

drinks_cheers.gif .....Ezelyje tai as ji pamenu kaip kazkoki psicha,lakste su ginklu ir rekdavo "gaidys" lotuliukas.gif

man tas zvilgsnis labiau pasirode,kad jis suprato,kad ta pana kazka rezga i jo puse,o kad jie lovoj,cia bus kazkieno sapnas arba vaizduote 4u.gif
Tik nesupratau,vienu momentu rodo , kad Jamanas lyg kazkokia tablete isgeria g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 04 09, 15:32)
drinks_cheers.gif .....Ezelyje tai as ji pamenu kaip kazkoki psicha,lakste su ginklu ir rekdavo "gaidys"  lotuliukas.gif
man tas zvilgsnis labiau pasirode,kad jis suprato,kad ta pana kazka rezga i jo puse,o kad jie lovoj,cia bus kazkieno sapnas arba vaizduote  4u.gif
Tik nesupratau,vienu momentu rodo , kad Jamanas lyg kazkokia tablete isgeria  g.gif

Balsu nusijuokiau perskaičius gaidys :DDD

Aš manau kad jis su ją tikrai nepermiegos, po visko ką patyrė su Mira ir kokias dienas turėjo, kaip tą meilė jie vienas kitam rodė, nemanau kad jis kažkokia kita susigundys tuo labiau kad tą iš Miros jau yra gavęs biggrin.gif Bet tokioje situacijoje kai jis Vokietijoje Leylai ar Orkunui užtektu kad ir nuotraukos kokios kompromituojančios.
Aš kažkodėl galvoju kad jis grįš viskas tarp jų bus gerai o po kurio laiko vis tiek kažkas iš lys kas ten vyko Vokietijoje.
O dar ta tabletė, tai vai vai vai čia gali visko prisigalvot:D
Atsakyti