Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (MedCezir)

QUOTE(Milagra @ 2015 01 17, 23:06)
O Simay tai būtų nieko, bet kažkas pas ją su burna netvarkoj  blush2.gif  biggrin.gif

Aha, didele jos burna ir dantys atsikise.. blush2.gif
Atsakyti
[quote=Raimusiuxxx,2015 01 17, 23:15]
[quote=Milagra,2015 01 17, 22:06]
Vagilkai tie Medcezirieciai biggrin.gif jei neklystu bus ir ne tik ta daina nuknise lotuliukas.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 17, 21:15)
Man šita daina irgi labai labai wub.gif tik ot rupūžė, visai ne su tais veikėjais siejasi biggrin.gif Vagilkai tie Medcezirieciai biggrin.gif jei neklystu bus ir ne tik ta daina nuknise lotuliukas.gif

Aš, kadangi, to tavo Kucuko Eylulio nemačius, tai man ji asocijuosis dabar su Medcezir biggrin.gif
O kadangi Toygar dirigavo muzikai tiek ten, tiek čia, tai kažin kaip čia su tais vagilkais biggrin.gif

QUOTE(nandriu @ 2015 01 17, 23:01)
Aha,  didele jos burna ir dantys atsikise..  blush2.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 18, 01:37)
Aš, kadangi, to tavo Kucuko Eylulio nemačius, tai man ji asocijuosis dabar su Medcezir biggrin.gif
O kadangi Toygar dirigavo muzikai tiek ten, tiek čia, tai kažin kaip čia su tais vagilkais biggrin.gif

Tai taip taip, pats Toygar iš savęs pasivoge biggrin.gif
Faktas, kad kur pirma isgirsti, su tuo ir asocijuojasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 18 sausio 2015 - 08:07
QUOTE(Milagra @ 2015 01 18, 02:37)
drinks_cheers.gif  doh.gif

tai ne vien Toygario nuknista biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2015 01 17, 17:46)
man irgi ji nelabai schmoll.gif man si aktore kazkuo primena Brittany Murphy, ypac padumavusiom akim smile.gif Ir Miros mama cia ta aktore is Kuzey gney irgi kaip graziai atrodo, su trmpais plaukais zymiai geriau atrodo

As Mirai visiskai nesimpatizuoju,man ji kol kas tik vienoj serijoj graziai atrode.
Sude (Miros mama) ir man cia graziai atrodo,tik tiek ,kad vaidmuo bjaurus,na gal ne tiek graziai kiek gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 18 sausio 2015 - 10:03
QUOTE(lauravala @ 2015 01 18, 08:58)
tai ne vien Toygario nuknista biggrin.gif

O kieno dar?
Atsakyti
nu ka yaz yaz yaz Miros zymiai grazesne nei originali, tai vadinas jos nepavyks parsisiusti sad.gif

kas del Miros man pradzioj ji ir nelabai patiko o veliau ji man kazkaip savaime pagrazejo.
ertas man vvienas fainiausiu veikeju, ziauriai imponuoja, jo vaikiskas optimizmaas , naivumas, naturalumas, kad jis nieko nebando vaidinti.
Jamanas nu purto nuo jo charakterio, bet jau susitaikiau, kad visur turkai yra degtukai, kas bisk tuoj rankos i kumscius, jo charakteris panasus cia i Kerimo is fatmaghul doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 18, 12:02)
O kieno dar?

Cyzyko pyzyko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(afi @ 2015 01 18, 12:02)
Jamanas nu purto nuo jo charakterio, bet jau susitaikiau, kad visur turkai yra degtukai, kas bisk tuoj rankos i kumscius, jo charakteris panasus cia i Kerimo is fatmaghul doh.gif

g.gif man Jamanas kaip tik,gerieciu gerietis,kartais net per geras biggrin.gif,va nuo Orkuno mane tai purto laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 01 18, 11:43)
Cyzyko pyzyko  lotuliukas.gif
Papildyta:

g.gif  man Jamanas kaip tik,gerieciu gerietis,kartais net per geras biggrin.gif,va nuo Orkuno mane tai purto laugh.gif

oi ne kad gerietis tai faktas jis pirmas neuzkabina, bet turiu omeny kad saves nevaldo visiskai iskart kas biski kumsciai nuoat dirba, uzsidares toks kas biski uzsiraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2015 01 18, 13:44)
kad saves nevaldo visiskai iskart kas biski kumsciai nuoat dirba, uzsidares toks kas biski uzsiraukia  ax.gif

kaip kiekvienas normalus vyras,kai ji izeidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 01 18, 12:55)
kaip kiekvienas normalus vyras,kai ji izeidzia  mirksiukas.gif

degtukas biggrin.gif oi nepatinka tokio tipo vyrai kurie saves nekontruoliuoja ir nuolat bedu ir skausmo prikeliai sau ir kitiems. (nors velesnese serijuose jis labiau tvardysis ypac prie orkuno tevo kapo tada jauciu jis man labiausia patiko toj serijoj, ir kai ramiai viska Selimui papasakojo kad atvere kokia situacija buvo)
Atsakyti
Mane tai nervina tas Jamano lakstymas is namu: susipyko, neteisingai apkaltino, isizeide, tai iskart kuprine ant peciu ir lekia kur akys mato biggrin.gif
Atsakyti