Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Emvida @ 2015 05 03, 18:22)
mano Jalapenai

user posted image

ar tikrai? jalapenai bukesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 03, 18:02)
ar tikrai? jalapenai bukesni  g.gif

aha, as lygiai taip pat nusistebejau. mano visi buvo bukais galiukais ir man rodos trumpesni... g.gif
Atsakyti
Tikrai nežinau g.gif , auginu pirmą kartą, sėklos iš parduotuvės, užsienietiškos, dabar neatsimenu, kokios firmos.
Atsakyti
As turiu atliekamu Chiliuku Vilniuje, arba kita 1ad ir 2ad Kaune
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 05 02, 12:20)
Kaip pas jus rezultatai to purskimo? Ar apmazejo? As siandien dar ant vienos paprikos radau tokia pat nesamone doh.gif

pas mane irgi nesamones ,antra kart purskiau ,bet vienur dingsta kitus atsiranda ,isskinu as juos tai jau ant kitu atsiranda doh.gif
Atsakyti
Aš turiu kelis atliekamus jalapenus Vilniuje:)
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2015 05 03, 20:47)
Tikrai nežinau g.gif , auginu pirmą kartą, sėklos iš parduotuvės, užsienietiškos, dabar neatsimenu, kokios firmos.

greičiau kajenai
Atsakyti
o kada cia pas SM moteras numatomas masinis siltnamiu uzsodinimas paprikomis?
nu kasmet pas mane papriku daigai buna grazus, bet siemet isvis kazkokie ypatingi g.gif
tokiais galingais kotais ir vesliais lapais- gal sakau nuo zemes priklauso? jau pora savaiciu gyvena siltnamuje, bet saltesnemis naktimis gryzta namo. siandien nesdama pastebejau, kad jau ir paprikyciu uzsimezgusiu yra...
dar vienas svarbus pastebejimas- siltnamyje visa laika daigus laikau po agro danga( tuneliukas siltnamyje). pasodinus irgi butinai dengsiu- visgi kol jauni jie nepakelia tiesiogines saules sviesos. gelsta, stresuoja...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 04, 09:10)
o kada cia pas SM moteras numatomas masinis siltnamiu uzsodinimas paprikomis?

kiekviena pagal savo "ramių nervų" strategiją biggrin.gif
pomidorus tik 9 d. sodinsiu, tai paprikos ne anksčiau 16 d.
Mėgstu ramų gyvenimą biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti