Įkraunama...
Įkraunama...

Mirachos horoskopai

QUOTE(beniko @ 2015 02 27, 23:10)
biggrin.gif  Nu, jus tikrai sikart nuosirdziai prajuokinot  mane,tai jokia paslaptis,  todel atsakau: Vandenyje, 12 buste. O 12 bustas net per 4 zenklus!  mirksiukas.gif 
Pats zmogus gali keistis, bet tik po to, kai jis PATS suvokia kas ir kodel ji varzo! Bet tam reikia subresti, suvokti, isgyventi ir keistis viduje Tevai, perskaite jo horoskopa, nieko nepakeis jo likime.  Esu sutikusi tik viena gyva zmogu , kuris pasake: man horoskopas neveikia, nes as ezoterikoje jau 10 metu.Kadangi ta moteris neprase manes ilisti i jos asmenini horoskopa, nezinau, kokie tie pokyciai. Beja, ji buvo mano bendrakurse astrologijoje, bet ir pries tai turejo ir toliau turi praktikini darba  ezoterikoje. Atkreikit demesi! Ji pareiske, kad horoskopas jai neveikia tik tada, kai pati pradejo rimtai studijuoti astrologija. Siaip,yra gana garsi ir dirba savo srityje iki siol. Tai pareiskimas, kurio negaliu nei patvirtinti, nei paneigti.

Bla bla bla, aišku, kad neveikia, akivaizdu, kad tam priežastys dvi - gimimo laikas neteisingas arba astrologinių žinių trūkumas. O pas jus irgi trūkumas, todėl manau, kad svetimoje temoje jums nepriderėtų mėtytis astrologiniais patarimais (galite juk savo susikurti) ir verčiau daugiau paskaitykite, ką rašo temos šeimininkė. Ir nereikia įsižeisti, nes ir nesiruošiu jūsų įžeidinėt, tiesiog jumyse labai neteisingos nuostatos suformuotos apie astrologiją. Oj o jūs kartais ne Marta? Skaičiau Naglio Šulijos forume, kaip ji Mirachos ten šlykščiai apdergė....Baisi boba....
Atsakyti
Na kiekvienas turi teisę turėti savo nuomonę, bet aš tai supratau, kad jūs teigiate, jog jei astrologas rašo vaikui horoskopą tai pas jį menkos moralės normos?
Juk puikiai žinome, kad bet kokia planeta būste turi begales reikšmių. Juk neptūnas 4 tai nėra tik tėvas alkoholikas, o saturnas 11 kad vaikas neturės draugų. Taigi nėra ir negali būti jokio štampavimo. Sąmoningiems tėvams horoskopas gali padėti labiau suvokti savo vaiko asmenybę, suprasti ko jam reikia.
Ir nelygintina, ką gali parodyti kosmograma ir ką horoskopas, sudarytas pagal tikslų gimimo laiką. Absoliučiai nelyginta. Prarandama begalė duomenų, taigi kosmogramoje galima kažką įžvelgti tik retais atvejais.
Atsakyti
Pateiksiu pavyzdį iš savo asmeninės patirties:
Mano dukra pradėjo lankyti darželio grupę, kurioje ji buvo pati mažiausia. Savo intelektu lenkia ir didesnius vaikus, tačiau ją nori iškelti į jos gimimo metų grupę, tačiau ten ji taptų pati vyriausia. Natūrali mamos baimė, kad taip ji tarsi smuks žemyn, nes bus su mažesniais vaikučiais. Aš galiu rinktis - palikti ją senojoje grupėje arba kelti į naują. Vienintelė priežastis - vaiko pasiekimai stabdo. Intuicija šnibžda, kad kelti, bet principai valdo. Ką rodo astrologija? Priimti bet kokias permainas mokyklos įstaigoje, jei nepriimsite, permainos vis tiek bus, tik jau kitais būdais. Taigi vien todėl, kad N kartų patikrinau astro praktinį veikimą aš priimu pasiūlymą ir iškeliu vaiką pas mažesniuosius. Ir esu be galo nustebinta, nes patenkame į grupę, kurioje nelygintina emocinė atmosfera su prieš tai buvusia, vaikui dingsta nerviniai tikai, visos ligos ir į darželį ji eina kaip į šventę, nes pamilsta naująją auklėtoją.
Atsakyti
Noiru paklausti, ka tokie duomenys soliare duoda, ten zmones domina susilaukimas vaiku. Po gimtadienio moters, jos 5 buste uranas, neigiami astpektai su Plutonu, menuliu ir su merkurijum. Teigiami aspektai su venera ir marsu. 5 bustas jos avine ir trys padalos zuvy. Natale jos 5 bustas zuvy, ten nera jokios planetos.
Atsakyti
Na uranas gali duoti netikėtą pastojimą, kaip iš giedro dangaus. Tačiau gali duoti ir persileidimą, kaip sakoma nereikėtų džiūgauti kol nėštumas nesibaigė.
Svarbus ir vyro horoskopas. Ir žinoma apskritai moters horoskopas.
Pavyzdžiui moters horoskope, kur uranas itin daug lemia jos gyvenime ir apskritai yra blogoje padėtyje tai davė pastojimą po daugybės metų nevaisingumo gydymosi, tačiau neštumas baigėsi tragiškai.
Geriausia laukti jupiterio tranzito (na bet matomai tai nebus greitai, nes 5 būstas žuvyse, tačiau gal pas vyrą artimiau). Arba keisti gimtadienio sutikimo vietą. Metinę prognozę galima pakeisti sutinkant gimtadienį astrologo rekomenduojamoje pasaulio vietoje. Tuomet iš esmės keičiasi soliaras, taigi ir metiniai įvykiai.
Atsakyti
Pas vyra yra taip: 5 bustas persus dvyny ir vezy. vezio daly Jupiteris, teigiamam aspekte su Menuliu ir uranu, dvynio daly saule teigiamam su marsu, merkurijus teigiamam su saturnu, Jupiteris su daro neigiama aspekta su plutonu, saule neigiama su neptunu ir salia esanciu merkurijum. taip atrodo hjo 5 bustas, cia soliaras. As nemoku ju abieju sudet i viena brezini. Natale jo 5 bustas dvyny ir saule ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 01 kovo 2015 - 10:48
QUOTE(Amariliai @ 2015 02 28, 23:27)
Noiru paklausti, ka tokie duomenys soliare duoda, ten zmones domina susilaukimas vaiku. Po gimtadienio moters, jos 5 buste uranas, neigiami astpektai su Plutonu, menuliu ir su merkurijum. Teigiami aspektai su venera ir marsu. 5 bustas jos avine ir trys padalos zuvy. Natale jos 5 bustas zuvy, ten nera jokios planetos.

Is tiesu siais metais geriau neplanuoti nestumo, pats Uranas 5 nera geris kas liecia vaiku tema, o dar aspektai tokie unsure.gif

MyParadise, mano postuose nera net uzuominos apie zema morale mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beniko: 01 kovo 2015 - 15:57
QUOTE(beniko @ 2015 03 01, 15:54)
Is tiesu siais metais geriau neplanuoti nestumo, pats Uranas 5 nera geris kas liecia vaiku tema, o dar aspektai tokie  unsure.gif

MyParadise, mano postuose nera net uzuominos apie zema morale  mirksiukas.gif

Na, idomu. Nes cia mano ex ir jo antroji zmona. Jie jau du metus bando vaika pasigamint, po gimtadienio jos man rodo ta urana pas ja, o jei iki gimtadienio, tai Plutona. Pas ji nelabai ten svyti tos galimybes, tiek pernai, tiek siemet. Mano dukra kai gime, turejau Plutona penktame. Cia ne siaip vaikas, cia mano gyvenimo esminis pokytis ir lemtingas man dalykas po siai dienai. Gal dar ka reik ten pamatyt? Labai nori jie. ai. reik gi nueit paziuret jo tu metu soliara, kai dukra jam pagimdziau.

Nu va, pasiziurejau. Pasirodo man vietoj 12 dienos programa parase vidurnakti. Tai gerai, kad paziurejau. Zo, jam po gimces siais metais Plutonas 5tame, kaip man buvo su vaiko gimimu. Mano vaiko gimimo metais nebuvo pas ji nieko 5 buste. Tik 7 tame daug visko, na, mes tada tuokemes tais paciais metais. Vaikas pasibaigus tiems metams gime po 10ties dienu. Dienos buna pasislenka kiek zinau. Ir kiek maciau savo prognozese.

Kas dar zymi tuos dalykus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 01 kovo 2015 - 22:36
Na įvykius rodo ne tik soliaras, bet ir tranzitai.
Žiūrėkite kur natalo asc krenta į soliarą. Aspektai yra mažareikšmiai, svarbiausia planetos būstuose, natalo asc, saulė soliare.

O apie vaikų skaičių buvo rašyta štai čia:
http://www.rozmarino...vaiku-skaicius/
Papildyta:
Be jokiso abejonės geriausia jei jupiteris būtų 5, tranzuotų per 5, venera soliaro 5.
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2015 03 03, 12:48)
Na įvykius rodo ne tik soliaras, bet ir tranzitai.
Žiūrėkite kur natalo asc krenta į soliarą. Aspektai yra mažareikšmiai, svarbiausia planetos būstuose, natalo asc, saulė soliare.

O apie vaikų skaičių buvo rašyta štai čia:
http://www.rozmarino...vaiku-skaicius/
Papildyta:
Be jokiso abejonės geriausia jei jupiteris būtų 5, tranzuotų per 5, venera soliaro 5.

oi, iki tranzitu man dar daug zoles ap... laukiu savo medziagos pamestos, gavus ja tai gal durnu klausimu nebeuzdavinesiu.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 27, 22:22)
Natalas nesikeičia niekada, tai juk kraitelis, kurį žmogus atsineša. Bet pats žmogus gali keistis. Ar jūs galvojate, kad jau kaip gimė, tai ir bus per amžius? Astrologija juk ir skirta tam, kad žmogui lengviau būtų keistis ir jis galėtų gyventi vis geriau ir kokybiškiau.

Kodėl diskusija tuščia? Nes nenorite sakyti, kur jūsų Merkurijus? O kodėl nenorite sakyti, gal jis vėžyje, jautyje, šaulyse ar neduok dieve žuvyse? o gal liūte?

merginos o kur paziureti kokios planetos kokiuose zodiako zenkluose 4u.gif
Atsakyti
Paprasčiausia tai čia:
http://www.astro.com/
Atsakyti