QUOTE(beniko @ 2015 02 27, 23:10)

Pats zmogus gali keistis, bet tik po to, kai jis PATS suvokia kas ir kodel ji varzo! Bet tam reikia subresti, suvokti, isgyventi ir keistis viduje Tevai, perskaite jo horoskopa, nieko nepakeis jo likime. Esu sutikusi tik viena gyva zmogu , kuris pasake: man horoskopas neveikia, nes as ezoterikoje jau 10 metu.Kadangi ta moteris neprase manes ilisti i jos asmenini horoskopa, nezinau, kokie tie pokyciai. Beja, ji buvo mano bendrakurse astrologijoje, bet ir pries tai turejo ir toliau turi praktikini darba ezoterikoje. Atkreikit demesi! Ji pareiske, kad horoskopas jai neveikia tik tada, kai pati pradejo rimtai studijuoti astrologija. Siaip,yra gana garsi ir dirba savo srityje iki siol. Tai pareiskimas, kurio negaliu nei patvirtinti, nei paneigti.
Bla bla bla, aišku, kad neveikia, akivaizdu, kad tam priežastys dvi - gimimo laikas neteisingas arba astrologinių žinių trūkumas. O pas jus irgi trūkumas, todėl manau, kad svetimoje temoje jums nepriderėtų mėtytis astrologiniais patarimais (galite juk savo susikurti) ir verčiau daugiau paskaitykite, ką rašo temos šeimininkė. Ir nereikia įsižeisti, nes ir nesiruošiu jūsų įžeidinėt, tiesiog jumyse labai neteisingos nuostatos suformuotos apie astrologiją. Oj o jūs kartais ne Marta? Skaičiau Naglio Šulijos forume, kaip ji Mirachos ten šlykščiai apdergė....Baisi boba....