Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2015 01 15, 19:58)
Neklaidinkite  4u.gif  ta nuolaida tik su tokiu zenkliuku ir tik tom prekem

Oj, atsiprasau, mano prekei pritaike, tai is tos laimes nesuziurejau blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras, norejau paklausti, ar Taure perka is Columbia saito daiktus?
Atsakyti
QUOTE(elav @ 2015 01 15, 19:45)
prašau pagalbos  ax.gif
180cm sūnui ieškau kelnių. Problema ta, kad dauguma jam per šlaunis labai aptemtos, pritupus labai veržia sad.gif
Kaip paieškoje parašyti angliškai, kad rasti plačių šlaunų savininkui kelnes?  verysad.gif Kur patartumėt ieškoti?
iš anksto dekavoju  4u.gif

Jeigu neklystu, buna parasyta husky. Pvz, GAP dzinsu, buna parasyta: regular, husky, slim.
Atsakyti
QUOTE(ausriukas25 @ 2015 01 15, 20:34)
Labas vakaras, norejau paklausti, ar Taure perka is Columbia saito daiktus?

jeigu turit omeny columbia.com, kaip suprantu perka is ten.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 01 15, 20:52)
jeigu turit omeny columbia.com, kaip suprantu perka is ten.

ACIU, taip, turejau tai omenyje. Kal koki koduka nuolaidu turit papildomai?
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2015 01 15, 16:51)
Aha, su kokiais? Aš noriu 10 dydžio su kažkur 98-78-98. (Jaučiu, kol svarstysiu, jo neliks ir bėda atkris  doh.gif  lotuliukas.gif )

Bus geras 10.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 15, 21:01)
Bus geras 10.

linamog, praverciau visa tema cia apie crew palta su tokiais kaip mano apimtim 10 dydis? sijonas, sortai 4, 6 tinka, ar cia paltui reikia didesni??? jetau nieko nesuprantu, prasau paaskinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciukas
Atsakyti
Atsirado isreklamuotas grozis prekyboke :-)
Griebkit!

http://www.anntaylor...faultColor=6600
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 01 15, 20:07)
linamog, praverciau visa tema cia apie crew palta su tokiais kaip mano apimtim 10 dydis? sijonas, sortai 4, 6 tinka, ar cia paltui reikia didesni??? jetau nieko nesuprantu, prasau paaskinti 4u.gif  4u.gif  4u.gif aciukas

Buvo ten apimtys kazkieno, kad klubai ir krutine po 98cm.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 15, 21:16)
Buvo ten apimtys kazkieno, kad klubai ir krutine po 98cm.

nu jo jo mano tokie patys, bet perku pagal tavo rekomendacijas S ir jeigu tai sijonas 6 arba sortai brizdai 4 ilendu. o kaip cia 10???? apimtis tip top kaip mano....minkau kad sulaukti atsakymo tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 01 15, 20:18)
nu jo jo mano tokie patys, bet perku pagal tavo rekomendacijas S ir jeigu tai sijonas 6 arba sortai brizdai 4 ilendu. o kaip cia 10???? apimtis tip top kaip mano....minkau kad sulaukti atsakymo tavo smile.gif

O aš su savo matmenimis, sijonus perku 8 dydį (bet į vieną VS sijoną telpu dar į 4 labai senovėj pirktą biggrin.gif), sukneles 10, bliuskas kartais 8, AE džinsus 6 tilpau, bet Levis 29 ėmiau ir irgi tilpau g.gif
bet šiaip į S dydžius nelendu - man geriau per laisvas, negu negaliu prakvėpuoti ir manau, kad "netikėtai" sustorėjau rolleyes.gif
Atsakyti
O levis moteriški megztiniai atitinką jų size chart?

Jei 84-70-92, tai XS nebus mažas?
Atsakyti