del carters bodžiukų, tai mano mažė (standartinio ugio pagal vadovėlį) nuo kokiu 3 iki 11 menesių nesiojo 6M dydžio trumparankovius, o nuo 11mėn iki 2 metų 12M trumparankovius dar ir dabar laisvai uždėčiau, bet nebenešioja. O turėjom ilgom rankovėm iš tų kur po vieną bodžiuką perki tai gal net pamažinti pasirodė.
Tie bodžiukai toks vaizdas, kad kiek reikia į plotį pasitempia kiek reikia į ilgį ir tikraii labai kokybiški.
Aciu visoms uz patarimus del Carters bodziuku
Issiunciau NB, tikiuos, tiks

QUOTE(Kripu @ 2015 01 14, 14:54)
jei dabar gera kaina, paimkite kelis dydzius, tai matysite, kiek jie skiriasi, kita karta jau aiskiau bus, gi priaugs vaikelis, panaudosite.
QUOTE(gėlužė @ 2015 01 14, 13:27)
Laba diena
mergaitės, žinau, kad šitoje temukėje kažkada buvo kalbėta apie kuprines pirmokėliam. Noriu paklausti, ar ši būtų ta sunkioji ortopedinė? Kurias mergytėm pirmokėm pirkote pernai iš čia?
http://www.potteryba...a...-backpacks
Iš anksto dėkoju atsakiusioms

mergaitės, žinau, kad šitoje temukėje kažkada buvo kalbėta apie kuprines pirmokėliam. Noriu paklausti, ar ši būtų ta sunkioji ortopedinė? Kurias mergytėm pirmokėm pirkote pernai iš čia?
http://www.potteryba...a...-backpacks
Iš anksto dėkoju atsakiusioms

Sveika, hm idomu kodel sunkioji? mano merginai 5.5 metai ir is ten mes jau antraja kuprine turim , nes ten jos skirstomos pagal amziu vaikui. Kokybiskos, patvarios, pritaikytos to amziaus kategorijai, isformuotos nugarai, bet ,kad ortopedines, tai nezinau, o ortopediniu buna is viso

O man iskilo kitoks klausimas. Ar jei vaikas eina i priesmokykline klase mokykloje, ar jis nesiojasi kuprine? Ir jei taip, tai jau reikia rimtos kaip pirmokams?

aciu uz nuomones

aj dar, jei nuo 15 d, prasideda gymbukai , tai kada butu galima juos temoje pamatyti

Taip jau nuo pietu yra
Dekinga us 0109 siunta
tobula.
Telefonas Nokia lumia 520 is Amazon's net lietuviu kalba yra
Loft kelnes tiki puikiai visos, tik tall dydis per ilgos nes rase vidine siule 34 berods. Ir curvy skiny melynos regular ilgis geras ir spalva grazi melyna. Tik mano pastebejimas,mad jos storesnes nei I pernai pirktos
Carter nuostabios bliuskytes ivory spalvos su trim balerinom ir mergaite su dideliu raudonu sijonu,tik deja sijonas ne raudonas o riuzava I persika bet labai grazi
tunika raudona su sirdelem kisenem nuostabi, kits polka su pauksciais tobula is sviesiai polka grazing labai

Papildyta:
Beje anntaylor silkiniai marskiniai tobulai tiki 12 dydis
Papildyta:
Papildyta:

Loft kelnes tiki puikiai visos, tik tall dydis per ilgos nes rase vidine siule 34 berods. Ir curvy skiny melynos regular ilgis geras ir spalva grazi melyna. Tik mano pastebejimas,mad jos storesnes nei I pernai pirktos

Carter nuostabios bliuskytes ivory spalvos su trim balerinom ir mergaite su dideliu raudonu sijonu,tik deja sijonas ne raudonas o riuzava I persika bet labai grazi

Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 01 14, 17:08)
nus, susimokejau saskaitu kruva, dabar beliko sulaukt starto is Nesuper
Gal sakau ryt kas nors svieciasi jau 

Aš vakar suskubau, tai šiandien jau su savo swarovskiais ausyse sėdžiu

QUOTE(kriisti @ 2015 01 14, 18:26)
Dekinga us 0109 siunta
tobula.

Nu va, o kai parodžiau, kažkas sakė, kad jis pririštas ir visaip kitaip blogas....
Bet aš užtai svajonių auskarus nusipirkau

QUOTE(Renadai @ 2015 01 14, 19:49)
Aš vakar suskubau, tai šiandien jau su savo swarovskiais ausyse sėdžiu
visa pateeeenkintaaaa
Nu va, o kai parodžiau, kažkas sakė, kad jis pririštas ir visaip kitaip blogas....

Kita rase kad nepriristas. Rizikavau.
TAi kažin šitas paltas iš Yoox 8 dydis ant 98-78-98 be šansų tilpti?
Ir niekaip nemoku rasti pigiausių paltų - užsistatau "lov price", o man vistiek po kelis šimtus dolerių priekyj meta
Ir niekaip nemoku rasti pigiausių paltų - užsistatau "lov price", o man vistiek po kelis šimtus dolerių priekyj meta