Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kvietkas @ 2015 01 17, 20:38)
o koki modeli turit? mane domina 574 ax.gif

As taip jokiu ir neturiu, nes irgi kai domejausi tai rase kad skyriasi dydziai modeliu tai nerizikavau siustis
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2015 01 18, 00:07)
. O dar atsiliepimuose skundziasi, o as pritariu, kad po pusdienio nesiojimo is ,, obtiazku,, pasidaro treningiukai.....jie tai vadina baggy

QUOTE(kriisti @ 2015 01 18, 09:06)
nieko panasaus, ne pagal savo figura nusipirkote modeli ir viskas ir per didelius, nieko jiems nepasidaro jie nei kaip treningai nei ką ir nesivelia  ax.gif  4u.gif

visiskai pritariu del netinkamo dydzio drinks_cheers.gif nusipirkus savo dydi niekas neissitampo 4u.gif
Atsakyti
O is Victorias Secret visai nebepirksite, ar laikinai nerenkate?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 01 18, 10:06)
nieko panasaus, ne pagal savo figura nusipirkote modeli ir viskas ir per didelius, nieko jiems nepasidaro jie nei kaip treningai nei ką ir nesivelia  ax.gif  4u.gif As turoi boot cut kirpima, kas turi slaunis jis lieknina net ir viskas gerai su tom kelnem  4u.gif

Ir as noreciau reabilituot velvetkes ir butent boot cut. Man jie superiniai, super tinka mano kaip nemazom slaunim taip ir nemazom blauzdom. Aisku, jeigu jusu blauzdos ir slaunys labai plonos, tada netiks, bet man pastoviai problema su aukstesniais batais - nedaug modeliu kur telpa blauzda. O cia pats tas, ir jokio klioso
Atsakyti
I velvetu tema-labai gerai nesiojasi Uniqlo velvetukai. Kas man dar labai patinka,kad liemuo reguliuojasi raisteliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2015 01 18, 13:27)
I velvetu tema-labai gerai nesiojasi Uniqlo velvetukai. Kas man dar labai patinka,kad liemuo reguliuojasi raisteliais thumbup.gif

kazin atitinka uniqlo kelniu dydziai lofto dydzius?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 01 18, 10:27)
visiskai pritariu del netinkamo dydzio  drinks_cheers.gif nusipirkus savo dydi niekas neissitampo  4u.gif

Vat kaip isrinkti ta savo super dydi, cia yra dilema ir uzduotis number one biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2015 01 18, 12:38)
kazin atitinka uniqlo kelniu dydziai lofto dydzius?

Loft kelnių neturiu,Uniqlo ėmiau L su 99cm ir 73cm liemeniu,truputi laisvos bet su nestuke.gif dabar pats tas smile.gif jie patys siūlo L dydi 75-78cm liemeniui 4u.gif
Atsakyti
panos, tai su 102 cm curvy skinny loft velvetkių užtektų 28 d.? galvoju, dar vienas pasiimt, kol kaina gera, nes 29 d. spėju, bus didelis ir teks pardavinėt...
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2015 01 18, 13:50)
panos, tai su 102 cm curvy skinny loft velvetkių užtektų 28 d.? galvoju, dar vienas pasiimt, kol kaina gera, nes 29 d. spėju, bus didelis ir teks pardavinėt...

aš galvočiau apie 27 net wink.gif nes jie tamprus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 sausio 2015 - 12:58
QUOTE(proksi @ 2015 01 18, 11:51)
Vat kaip isrinkti ta savo super dydi, cia yra dilema ir uzduotis number one  biggrin.gif

Kaip ir su viskuo perkant internetu-loterija. Nusipirkau vienas, pasimatavau ir is karto maciau, kad prasitampys o ir skinny modelis ant manes atrode kaip bootcut. Pardaviau ir uzsisakiau mazesni, ir viskas liuks. Nei prasitampo nei blauzdos placios smile.gif su mazdaug metriniais klubais turiu 28 dydi ir laukiu jau antru.

Tiesa, gavau kasmyriuka Uniqlo tai isimylejau is pirmo zvilgsnio .. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 18 sausio 2015 - 13:37
QUOTE(Irreelle @ 2015 01 18, 12:34)
Kaip ir su viskuo perkant internetu-loterija. Nusipirkau vienas, pasimatavau ir is karto maciau, kad prasitampys o ir skinny modelis ant manes atrode kaip bootcut. Pardaviau ir uzsisakiau mazesni, ir viskas liuks. Nei prasitampo nei blauzdos placios  smile.gif su mazdaug metriniais klubais turiu 28 dydi ir laukiu jau antru.

o čia tas "maždaug metriniais klubais", tai čia į kurią pusę, į mažesnę ar didesnę nei metras? smile.gif antrus irgi to paties dydžio užsisakėt?
Atsakyti