Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(linamog @ 2015 01 19, 11:36)
Jau apkalbeta ta Lumia, kad problematiskas reikalas.

Ania, aš supratau, kad viskas ten gerai buvo g.gif o tie visi kiti reikalai maniau apie kažką kitą bigsmile.gif
Čia kaip toj dainoj - "kaip matau, taip ir girdžiu..." rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 01 19, 12:41)
Aha, šitas smile.gif aš tiek ir mokėjau, nes crew neduoda jam nuolaidų, the laundress kartais būna nuolaida, dar drugstore pažiūrėkit, man atrodo jie ten lyg ir pigiau wink.gif

Aciu, kad uzrodet drugstore-net nebuciau pagalvojus ten pirkt 4u.gif 4u.gif 4u.gif 2 dol. pigiau nei kitur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2015 01 18, 22:18)
Merginos, pakonsultuokit, prašau, dėl pottery barn kuprinių...ar tikrai pirmokui small dydis per mažas bus? Pagal išmatavimus, tai maniškei pats tas būtų, ji kokiu 118 ugio dabar, ten iki 125cm raso...visiškai pasimeciau...ir gal žinot, kiek jos sveria? Ir yra tax?

As pirkau Large saviskei, svere 500g. Jos ugis 119 dabar, tai labai normaliai ta Large, bus keliems metams tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2015 01 19, 11:52)
Butelį.  biggrin.gif
Bet takart buvo katastrofa su plaukais. Kirpėja kaskart gąsdindavo ligom, nes nesveikai krito.  doh.gif Po vieno butelaičio viskas pasitaisė, ir nagai, ir plaukai. Bet bijau perdozuot.  g.gif

Pertekliu issisiosit, o biotinas siauro veikimo, as renkuosi kazka platesnio profilio. Beje, nuo biotino sauseja ir niezti galvos oda, toks jau salutinis poveikis.
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2015 01 19, 09:44)
Ačiū...bet jaučiu, kad linkstu link didesnės, nes dar 8 mėnėsiai iki to rugsėjo, o maniškė pernai per metus sugebėjo 8cm paaugt, tai jau bus ant ribos small kuprinyte...

Merginos, junkitės dar prie Pottery Barn, šiandien paskutinė diena surinkti nuolaidai, reikėtų bent už 100$ surinkti, pas mane 36$.

O apie kokią nuolaidą kalbate? Ar šiai kuprinei taikytų?http://www.potterybarnkids.com/products/mackenzie-plum-bird-backpacks/?cm_src=E%3Ashop-all-backpacks&lineid=1&catalogId=73

Didžiausias ačiū, jeigu atsakysite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turėjot Anntaylor batelius, kaip jų dydžiai jei aš EU nešioju 40/41 man 10 imti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(labiausiai @ 2015 01 19, 12:24)
O apie kokią nuolaidą kalbate? Ar šiai kuprinei taikytų?http://www.potterybarnkids.com/products/mackenzie-plum-bird-backpacks/?cm_src=E%3Ashop-all-backpacks&lineid=1&catalogId=73

Priklauso nuo to, kokia suma surinks, nuo 100$ taiko 10% ir t.t., max 20% nuolaida. Kiek perskaiciau, tai taikytu visom kuprinem.
Atsakyti
QUOTE(labiausiai @ 2015 01 19, 12:24)

Nuolaida priklausys nuo prisijungusių kiekio 10, 15 arba 20 proc. Netaiko clearance prekėms, kurių kaina po kablelio baigiasi xx,97 $ arba xx,99 $
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lejla: 19 sausio 2015 - 12:38
QUOTE(Batukė @ 2015 01 19, 12:03)
As pirkau Large saviskei, svere 500g. Jos ugis 119 dabar, tai labai normaliai ta Large, bus keliems metams tikrai.

Ačiū 4u.gif imsim small...dažniau padarysim rviziją, kad nesinešiotų viso gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 19, 13:10)
Pertekliu issisiosit, o biotinas siauro veikimo, as renkuosi kazka platesnio profilio. Beje, nuo biotino sauseja ir niezti galvos oda, toks jau salutinis poveikis.

Dekui labai už paprotinimą. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar dar prie Ann Taylor nevėlu jungtis? Eičiau paieškoti ko smile.gif
Atsakyti
Mergaites, dėl kupriniu is potterybarnkids noriu paklausti, ar buna didesniu kokiu nuolaidu joms ar ne ? nes dar iki rugsejo 1 daug laiko, galvoju gal plaukti bus nuoladeliu dar ? g.gif ar kodu kokiu ismeta kartais ? nes mano isrinktai kuprinei ner dabar jokios nuolaidos, jei surinkti uzsakyma virs 100 $ tada 10 proc.
tai galvoju ar griebt ar laukt biggrin.gif
Atsakyti