Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Merginos, aš blondinė, bet ir man tikriausiai reikia velvetkų. Vis matau Jūs apie jas kalbate, bet vis nesigilinau ax.gif Gal prieš metus pirkome čia daug kas (aš raudonas pirkau) bet matyt dar visų niuansų nežinojom, nes pas mane per platus juosmuo ir gal kiek per trumpos. Dabar matau Jūs jau čia viską išstudijavę, gal kur paskaityti galiu ką ten "Kriaušėm" pirkti smile.gif Ir nuorodą kur jas apskritai rasti blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 20, 15:14)
As nusipirkau packable, lengva, patogi iki begalybes, nu bet iki 0 su ja, o siltesnes ir neturiu. Zvalgausi iki keliu ir ilgesnes, ir syyyyyltos.

As gal siek tiek off topic, bet labai dziaugiuosi audimo pukiniu paltu, man su 176 ugiu beveik iki keliu, be nuolaidos net pirkau 450 lt, si savaitgali maciau buvo siek tiek pakainave jas apie 380 lt. Tikiuosi seimininkes temos nesupyks. Girdejau geru atsiliepimu, duoda 2 metus garantijos ir tikrai labai silta, maloni medziaga, 80 puku ir 20 plunksnu. Nes cia bandziau zvalgytis, tai kainos su nuolaidom panasios, o dar su dydziu kaip pataikyt...
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 01 20, 16:21)
aš gavus melyną, labai graži sodri tamsiai mėlyna 4u.gif

Kriisti, o kiek mazdaug sveria kelnes?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 01 20, 17:07)
As gal siek tiek off topic, bet labai dziaugiuosi audimo pukiniu paltu, man su 176 ugiu beveik iki keliu, be nuolaidos net pirkau 450 lt, si savaitgali maciau buvo siek tiek pakainave jas apie 380 lt. Tikiuosi seimininkes temos nesupyks. Girdejau geru atsiliepimu, duoda 2 metus garantijos ir tikrai labai silta, maloni medziaga, 80 puku ir 20 plunksnu. Nes cia bandziau zvalgytis, tai kainos su nuolaidom panasios, o dar su dydziu kaip pataikyt...

pas mus ofise praeitą sezoną iš 7 tetų 3 su audimo striukėmis buvo biggrin.gif
Atsakyti
Ar pirkot kas nors eos lupu balzamus, gal pasakysit kur
Atsakyti

ir dar del dydzio, nesiorentuoju...su 108 cm per placia 30 d reikia imti???
su tokiai ismatavimais nelabai radau pasisakymu, tik kad su 102 cm perka 29 kazkas...
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 01 20, 18:09)

skinny 400 g, o boot cut 440 g 4u.gif

o dydį net mėgincia 29, nes nu kiek pamenu kuda esi kojos kudos ax.gif
Papildyta:
30 pasitempes gali but laisvokas, nebent mėgstate laisvesnes tada 30 rizikuokite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 20 sausio 2015 - 18:41
O Loft dar galima siųsti?
Jau ir aš noriu tų velvetkių g.gif
Atsakyti
Kazin Levis nupirksit su 40 % nuolaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(annanas @ 2015 01 20, 14:23)
merginos, eikite i Lofta, kas dar neapsipirko biggrin.gif velvetkes pigiau nei vakar, po 20$, o kelniu yra ir po 15$ thumbup.gif

O ten su kokiu kodu ar kaip? Man rodo 59$
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 01 20, 18:42)
skinny 400 g, o boot cut 440 g  4u.gif

o dydį net mėgincia 29, nes nu kiek pamenu kuda esi kojos kudos  ax.gif
Papildyta:
30 pasitempes gali but laisvokas, nebent mėgstate laisvesnes tada 30 rizikuokite

oi, zinok as vis storeju ir storeju.... tik planuose liekninamos programos, vis kas sutrukdo verysad.gif o slaunys mano nekudos tokios, kaip pas nupeneta broileri biggrin.gif galvoju, gal nerizikuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 01 20, 18:42)
ir dar del dydzio, nesiorentuoju...su 108 cm per placia 30 d reikia imti???
su tokiai ismatavimais nelabai radau pasisakymu, tik kad su 102 cm perka 29 kazkas...

as su 110 sedima pirkai pradzio velvetkes boot cut, 31, bet jos man didokos, nors galima nesiot, o veliau uzsakiau 30, tai man kaip tik, super dydis.
Atsakyti