Trys liko::
Electrolux EWF1276EOW
AEG L72270VFL
LG F12A8NDA
Sudėliokit pagal patikimumą. Nes jau pasimečiau.
QUOTE(Mergelė @ 2015 03 04, 21:50)
Trys liko::
Electrolux EWF1276EOW
AEG L72270VFL
LG F12A8NDA
Electrolux EWF1276EOW
AEG L72270VFL
LG F12A8NDA
Rimtai pasvarstykite apie AEG....
QUOTE(Kikker @ 2015 03 04, 22:01)
Rimtai pasvarstykite apie AEG....
Link jos ir linkstu. Kas yra tas savaiminis issivalymas?
QUOTE(Mergelė @ 2015 03 04, 22:03)
Link jos ir linkstu. Kas yra tas savaiminis issivalymas?
Tai speciali programa kuri panaikina susikaupusias bakterijas ir kvapus is skalbykles vidaus.....
LG platesnė anga skalbiniams, galima skalbti antklodes, ko neturi AEG. Ar aš teisi?
QUOTE(Mergelė @ 2015 03 04, 22:49)
LG platesnė anga skalbiniams, galima skalbti antklodes, ko neturi AEG. Ar aš teisi?
Tiesa pasakius nematavau tu angu....

Kartais dureles atrodo didesnes bet angos visiskai vienodos...

QUOTE(Mergelė @ 2015 03 05, 00:49)

QUOTE(speedy @ 2015 03 05, 13:08)
Aš radau, kad LG 55, AEG 53 cm.
LG turi anklodžių plovimo programą.
Išvardykit AEG pliusus prieš LG.
QUOTE(Mergelė @ 2015 03 05, 14:49)
Aš radau, kad LG 55, AEG 53 cm.
Na jai turi Jums aktualią plovimo programą tada belieka pirkti LG manau pateisins lūkesčius

QUOTE(Mergelė @ 2015 03 05, 16:49)
AEG pirmoji pasaulyje prieš 57 metus sukūrė automatinę skalbimo mašiną ... tada firmos LG apskritai nebuvo, tais metais atsirado jos pirmtakas Gold Star.

... bet LG durelės platesnės 2 cm.
QUOTE(speedy @ 2015 03 05, 15:13)
AEG pirmoji pasaulyje prieš 57 metus sukūrė automatinę skalbimo mašiną ... tada firmos LG apskritai nebuvo, tais metais atsirado jos pirmtakas Gold Star.

Oi oi oi nežinau nežinau. Jau baigia mano galva nupult. Kažkaip čia aš sunkiai. Pirkau džiovyklę, indaplovę ir kitą techniką kažkaip greitai. Nu čia blaškaus ir nežinau ko noriu. Dar vienas konsultantas irgi už AEG, tik sako, kad modelis senokas. Kurias dažniau grąžina kol nepasibaigė garantija AEG ar LG? Nes gesti gali visos. Tik įdomu kurioms gedimų pasitaiko dažniau.
QUOTE(Mergelė @ 2015 03 05, 16:04)
Oi oi oi nežinau nežinau. Jau baigia mano galva nupult. Kažkaip čia aš sunkiai. Pirkau džiovyklę, indaplovę ir kitą techniką kažkaip greitai. Nu čia blaškaus ir nežinau ko noriu. Dar vienas konsultantas irgi už AEG, tik sako, kad modelis senokas. Kurias dažniau grąžina kol nepasibaigė garantija AEG ar LG? Nes gesti gali visos. Tik įdomu kurioms gedimų pasitaiko dažniau.
Modelis visai ne senokas ...o dėl grąžinimo tai dar nepasitaikė nei LG nei AEG kad grąžintu po 24 mėn naudojimosi...
Jūsų vietoje apsidrausčiau ir papildomai įsigyčiau 3 metus garantijos tada turėsite gamykline 2 metai+ 3 papildomos viso 5 metai ir sau ramiai plausite .....
Garantija kainuoja nei daug nei mažai 13% nuo skalbyklės sumos...belieka įsigyti skalbykle +/- 365 euro