http://www.dental-eshop.com/
Ar is cia perkate?
QUOTE(boruzhe @ 2015 01 23, 15:03)
Taip pat siūlau ir kitus nuostabius batus. Deja, man ir šie dideli
Nauji US8(EUR38, didinti) O.X.S. odiniai aulinukai
100 EUR

Nauji US8(EUR38, didinti) O.X.S. odiniai aulinukai

O su kiek cm pėda jums jie dideli, nes mano 25 cm.
Aš ir parduodu MOMA aulinukus, labai faini, 7 dydis, tik man su 25 cm pėda jie ankštoki, kažkaip prie jų nebuvo parašyta, kad didinti.
http://www.yoox.com/...p...KT&sizeId=7
O jei kalbant apie yoox, tai ten tikrai labai daug įvairių firmų, bet merginos labiausiai giria Vic Matie, OXS, MOMA, aš pati turiu RAS, Frye.
QUOTE(Dideja @ 2015 01 23, 14:59)
nu neeee
esu matavusi ne karta, ant lapo, su apibraukimu, kaip priklauso - 26.6 cm
gal dar kitos mergaites pasisakys, avincios didesni dydi
nes 11 dydis man tinka isskirtinai tik is yoox

gal dar kitos mergaites pasisakys, avincios didesni dydi

nes 11 dydis man tinka isskirtinai tik is yoox

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE:
www.ae.com
www.aldo.com
www.aeropstale.com
www.bloomingdales.com -25%
www.swarovski.com
www.uniqlo.com
www.macys.com
www.hautelook.com
www.sierratradingpost.com
www.anntaylor.com
www.saksoff5th.com
www.harney.com
www.gocontigo.com
www.wrangler.com
www.levis.com-40%
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.jomashop.com
www.landsend.com -25%
www.polo.com
www.gap.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS:
www.gymboree.com
www.carters.com
PREKES MUSU GROZIUI:
TBS
GNDL
www.tanforless.com
www.thelaundress.com
www.benefitcosmetics.com
www.theperfumespot.com
www.puritan.com
www.drugstore.com
YSL
www.fragranceshop.com
www.iherb.com
www.vitacost.com
QUOTE(ciurlionis @ 2015 01 23, 16:19)
TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE:
www.ae.com
www.aldo.com
www.aeropstale.com
www.bloomingdales.com -25%
www.swarovski.com
www.uniqlo.com
www.macys.com
www.hautelook.com
www.sierratradingpost.com
www.anntaylor.com
www.saksoff5th.com
www.harney.com
www.gocontigo.com
www.wrangler.com
www.levis.com-40%
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.jomashop.com
www.landsend.com -25%
www.polo.com
www.gap.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS:
www.gymboree.com
www.carters.com
PREKES MUSU GROZIUI:
TBS
GNDL
www.tanforless.com
www.thelaundress.com
www.benefitcosmetics.com
www.theperfumespot.com
www.puritan.com
www.drugstore.com
YSL
www.fragranceshop.com
www.iherb.com
www.vitacost.com
o bloomingdales.com -25% nuolaida galioja ir sale prekems?
QUOTE(Taniu6ka @ 2015 01 23, 16:57)
va siems negalioja
Offer excludes: Women: Burberry, Canada Goose, Lafayette 148, Moncler, Not Your Daughter's Jeans, The North Face®, Karen Millen, Reiss, Ted Baker, Armani Collezioni, Escada, Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel, Misha NoNoo, Moschino Cheap & Chic, Advanced Collections (Equipment, Current/Elliot, Helmut Lang, Helmut, Rag & Bone Jean, Jbrand clothing, La't By L'agence, Ten Crosby, Haute Hippie, Mother, Pam & Gela, Theysken`s Theory, 1 by O'2nd, Markus Lupfer), UGG® Australia, Max Mara and Max Mara Weekend. Women's Shoes: Burberry, Chloe, Giuseppe Zanotti, Salvatore Ferragamo, Stuart Weitzman, UGG® Australia, Gucci, Tory Burch, Vince, MCM, Sergio Rossi. Handbags: Burberry, Salvatore Ferragamo, MCM, MZ Wallace, Longchamp, Tory Burch, Marc by Marc Jacobs. Accessories: Alex & Ani, Alexis Bittar, Burberry Watches, Michele Watches, Pandora, Tom Ford, UGG® Australia, Burberry cold weather accessories, Shinola, Tory Burch. Men: Armani, Burberry, Canada Goose, Moncler, Ralph Lauren Black Label, Salvatore Ferragamo, UGG® Australia, Gucci, Ted Baker, Thomas Pink, MCM, Montblanc, Tumi, Men's Electronics/Tech (180's, Beats by Dr Dre, Fitbit, Homedics, Hoodie Buddie, Jetson, Martian, Misfit, Mophie, Moto 360, Motorola, O-Range, Protocol), Church's. Kids: Bugaboo, BabyBjorn, Burberry, Ergobaby, Maclaren, Moncler, UGG® Australia, Under Armour, UPPAbaby, Canada Goose, Stokke, Maxi-Cosi, Jetson. Home: Dyson, Miele, Furniture, Household Electronics, Kitchen Electrics, Mattresses, Michael Aram, Rimowa, Rugs, Tabletop, Tumi, Bath Bazaar, MCM, Briggs and Riley, Stokke. Fine Jewelry: David Yurman, TAG Heuer. Offer excludes all cosmetics & fragrances, gift cards. No adjustments to prior purchases. Cannot be combined with any other certificate offer. All employees of Bloomingdale's and its affiliates are excluded.
QUOTE(Taniu6ka @ 2015 01 23, 16:57)
Galioja

QUOTE(Girl. @ 2015 01 23, 16:01)
Dideja, bet tu senesniu metu kolekcijos turi? Nes as skaiciau atsiliepimus apie dabartinius ir visos raso, kad jie labai ilgi, didinti.. Tai nesuprantu nieko
Gal tada dabartiniai prailginti.. Nes kitos komentuoja, kad grazintu praeitu metu ilgi, sie per ilgi 

Taip, senesniu, pernyksciu, tai va jo ismatavimus radau, nes rasiau pirkejai :
megztuko ilgis ~57 cm
Plotis is karto po pazastimis ~ 42 cm., zemiau siaureja.
Rankoves ilgis nuo petuko ~ 61 cm.
Gal db jie jau istiesu ilgesni

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 01 23, 16:28)

na, as galvoju, kad nors ir avim ta pati dydi, bet tai nereiskia, kad visu peda turi buti lygiai 27 cm, jei 41 d.

man atrodo ir Tu siunteisi siuos RL jojiko batus http://thumbs4.ebays...LPEgUyPFd2g.jpg

man tinka ju 10 d

cia panasiai kaip ir su rubu dydziais patarineti, atrodo ismatavimai vienodi, o vienai tiks, taciau kita sakys pamazintas/ padidintas

o kalbant apie dydzius ir apie yoox, pasiulysiu is ten per temos mergaites pirktas odos- tekstiles balerinas, man ciut laisvokos ir platokos (nes peda siaura) , kaina 39 eurai

dydis 11 (41 EU) , jei kuriai idomu, rasykit , atsiusiu realias foto http://www.lyst.com/...allerina-brown/
QUOTE(Dideja @ 2015 01 23, 13:49)
matuoju peda atsistojus ant popieriaus lapo, apsibreziu ir matuoju per didziausia ilgi , tai , manau issimatavau teisingai
as galvoju, kad nuo 26.5-27 cm peda yra 10 d. (EU 41 d)
visus batus is USA turiu 10 d., taciau is yoox man tinka 11 d, tarkim, italisku batu, bet jie gi ten ir raso, kad 11 d= 41 EU.

as galvoju, kad nuo 26.5-27 cm peda yra 10 d. (EU 41 d)

visus batus is USA turiu 10 d., taciau is yoox man tinka 11 d, tarkim, italisku batu, bet jie gi ten ir raso, kad 11 d= 41 EU.

QUOTE(Dideja @ 2015 01 23, 17:34)
cia panasiai kaip ir su rubu dydziais patarineti, atrodo ismatavimai vienodi, o vienai tiks, taciau kita sakys pamazintas/ padidintas 

Pvz. mano peda 26.7 mazdaug, is Yoox 40 tinka ar net 39 kai kuriu, jei didinti. Aiskiau nuo to cia niekam nebus