gal esate atidave iphona ar ipada i servisa? nunesiau savo sugedusi ir gavau is ju zinute, kad duos nauja. Bet as esu girdejus, kad kai duoda ,,nauja" jis buna be dezutes, o tik ivyniotas i celofana . Jus nezinote, ar jie istikruju ne nauji buna? ar jam galios ta pati garantija?
atsiprasau, ne i tema noriu paklaust, zinau, kad jus viska zinot
gal esate atidave iphona ar ipada i servisa? nunesiau savo sugedusi ir gavau is ju zinute, kad duos nauja. Bet as esu girdejus, kad kai duoda ,,nauja" jis buna be dezutes, o tik ivyniotas i celofana . Jus nezinote, ar jie istikruju ne nauji buna? ar jam galios ta pati garantija?
Sveikos, gal renkate siera? su kokiu koduku?
QUOTE(style18 @ 2015 01 24, 15:50)
gal esate atidave iphona ar ipada i servisa? nunesiau savo sugedusi ir gavau is ju zinute, kad duos nauja. Bet as esu gidejus, kad kai duoda ,,nauja" jis buna be dezutes, o tik ivyniotas i celofana jus nezinote , ar jis istikruju ne naujas bus? ar jam galios ta pati garantija?
gal esate atidave iphona ar ipada i servisa? nunesiau savo sugedusi ir gavau is ju zinute, kad duos nauja. Bet as esu gidejus, kad kai duoda ,,nauja" jis buna be dezutes, o tik ivyniotas i celofana jus nezinote , ar jis istikruju ne naujas bus? ar jam galios ta pati garantija?
Duoda nauja su plevele, visai tuscia, to paties modelio kaip kad buvo Jusu. Dezute su pakroveju ir visa kita lieka Jums nuo seno telefono. Ant garantinio pazymi kad isduotas kitas telefonas, bet garantija tesiasi ta nuo senojo telefono, gavus nauja - naujos garantijos 2 metams neduoda...
telef. buvo is Omnitel, o garantinis MTC.
QUOTE(style18 @ 2015 01 24, 15:50)
gal esate atidave iphona ar ipada i servisa? nunesiau savo sugedusi ir gavau is ju zinute, kad duos nauja. Bet as esu gidejus, kad kai duoda ,,nauja" jis buna be dezutes, o tik ivyniotas i celofana . Jus nezinote, ar jis istikruju ne nauji buna? ar jam galios ta pati garantija?
gal esate atidave iphona ar ipada i servisa? nunesiau savo sugedusi ir gavau is ju zinute, kad duos nauja. Bet as esu gidejus, kad kai duoda ,,nauja" jis buna be dezutes, o tik ivyniotas i celofana . Jus nezinote, ar jis istikruju ne nauji buna? ar jam galios ta pati garantija?
Duoda nauja, dezutej, ilaminuota, jam galios garantija kaip naujam daiktui. Nebuvo jokiu zymejimu.
visi skirtingai sako, dauguma sako, kad duoda kazkieno po broko sutvarkyta, net su pabaraizymais
Siulau, pirkta per mergaites. Viskas nauja, nematuota. Taip, kaip gauta
1. Naujas Carter's 3 daliu setukas. Dydis 12-18men (rasomas 18men). 15.50

2. Naujas Carter's 2 daliu setukas. 9.50

3. Naujos originalios Converse kepures, 4-7 metams. Abi uz 14.50 .

4. Nauja, supakuota, nematuota CARTERS suknyte mergytei.
Rasomas dydis 18 men, ar atitinka nezinau - planavom ja vilkti vasara krikstynoms, bet pasikeite patys planai del krikstynu, tad suknytes kaip ir neprireiks
Kaina 15 su siuntimu

Taip pat parduociau siu LEVIS maikuciu komplektuka (komplekte 2 maikutes). Abeju rasomi dydziai M;
1. Abi baltos. Kaina 16 su reg siuntimu
maikutes1
arba
2. Viena balta, kita pilka. 15 su reg. siuntimu
maikutes2
Dar rimtai pirkejai perleisciau nauja nediduke Juicy Couture apyranke, plotis 0.8cm; 17 su siuntimu

AZ
1. Naujas Carter's 3 daliu setukas. Dydis 12-18men (rasomas 18men). 15.50

2. Naujas Carter's 2 daliu setukas. 9.50

3. Naujos originalios Converse kepures, 4-7 metams. Abi uz 14.50 .

4. Nauja, supakuota, nematuota CARTERS suknyte mergytei.
Rasomas dydis 18 men, ar atitinka nezinau - planavom ja vilkti vasara krikstynoms, bet pasikeite patys planai del krikstynu, tad suknytes kaip ir neprireiks
Kaina 15 su siuntimu

Taip pat parduociau siu LEVIS maikuciu komplektuka (komplekte 2 maikutes). Abeju rasomi dydziai M;
1. Abi baltos. Kaina 16 su reg siuntimu
maikutes1
arba
2. Viena balta, kita pilka. 15 su reg. siuntimu
maikutes2
Dar rimtai pirkejai perleisciau nauja nediduke Juicy Couture apyranke, plotis 0.8cm; 17 su siuntimu

AZ
QUOTE(style18 @ 2015 01 24, 15:58)
visi skirtingai sako, dauguma sako, kad duoda kazkieno po broko sutvarkyta, net su pabaraizymais
As is asmenines patirties, grazinau kokius 3-4. Pries gerus metus.
QUOTE(style18 @ 2015 01 24, 16:58)
naują tikrai duoda
QUOTE(linamog @ 2015 01 24, 17:04)
As is asmenines patirties, grazinau kokius 3-4. Pries gerus metus.
didele patirtis
QUOTE(A sol' @ 2015 01 24, 15:04)
Galioja kosmetikai?
negalioja
QUOTE(klaudi @ 2015 01 24, 15:50)
turime -40%,kodukas GKE50071
Sveikos, ar paimtumet LOFT?
Kazkaip negaunu atsakymo pastuke
Bijau, kad neliks, nors gal ir gerai
Mergytes ar parasysite kada galima siusti macys?