Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2015 01 18, 14:21)
Laba diena 4u.gif

Mergaitės, padėkite wub.gif Niekaip neapsisprendžiu kokio dydžio kuprinę iš potterybarnkids būsimai pirmokei imti-small ar large doh.gif Norėtųsi bent porai metų, kad užtektų. Žinau, kad 7 m. rekomenduoja large, bet labai didelės bijau, o small gal jau ir maža antrai klasei...Pasimetusi esu visiškai... wub.gif Merginai mano jau 7,5 beveik bus rudenį..

Kuria issirinkot?
Mano vaikui irgi reiks kuprines, o vis dar domiuos... sunku apsisprest blush2.gif
Bet isivaizduoju, kad 7,5 metu jau vaikas bus nemazas. Maniskiui dar 7 nebus rudeni, o ir siaip smulkmena.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2015 01 18, 15:21)
Laba diena 4u.gif

Mergaitės, padėkite wub.gif Niekaip neapsisprendžiu kokio dydžio kuprinę iš potterybarnkids būsimai pirmokei imti-small ar large doh.gif Norėtųsi bent porai metų, kad užtektų. Žinau, kad 7 m. rekomenduoja large, bet labai didelės bijau, o small gal jau ir maža antrai klasei...Pasimetusi esu visiškai... wub.gif Merginai mano jau 7,5 beveik bus rudenį..

Mane domina lygiai tas pats klausimas ax.gif Kazkaip Large gan nemaza atrodo... ar sios kuprines nera sunkios? Nes db kur turime, tai kai prideda mokykliniu prekiu, sunki. Per kuprini7 sv4rimo akcija virsijome norma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 18 sausio 2015 - 14:24
Gal kas zino jei vyras Levis Straight Fit Jeans nesoja 33 dydi tai Slim Straight Jeans imti 36 dydi, kad nebutu labai jau aptemti?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2015 01 18, 14:20)
Mane domina lygiai tas pats klausimas  ax.gif  Kazkaip Large gan nemaza atrodo... ar sios kuprines nera sunkios? Nes db kur turime, tai kai prideda mokykliniu prekiu, sunki. Per kuprini7 sv4rimo akcija virsijome norma..

lengvos tos kuprinės
Atsakyti
Bet gi prie tų kuprinių duoti visi išmatavimai, nusibraižykite ant didelio popieriaus, išsikirpkite ir dėkite prie vaiko nugaros, lengviau bus įsivaizduoti ir jų dydį.
Atsakyti
Laba diena, nusiunciau uzsakyma is SIERROs, ar renkat?
Atsakyti
labai noriu vienos striukės iš sierra, gal kas žinote ar Mountain hardwear striukės padidintos ar ne? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mackenzie žiūriu.
Mergaitęs, o kai į cm. Paversti su tais dviem kablekiais viršui, pvz. 15" tai iš kiek dauginti, kad cm. gauti?
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2015 01 18, 15:09)
Laba diena, nusiunciau uzsakyma is SIERROs, ar renkat?

renkam drinks_cheers.gif
QUOTE(gėlužė @ 2015 01 18, 15:26)
Mackenzie žiūriu.
Mergaitęs, o kai į cm. Paversti su tais dviem kablekiais viršui, pvz. 15" tai iš kiek dauginti, kad cm. gauti?

*2.54
Atsakyti
Ar daug dar truksta freepeople? Junkites mergaites, kol galioja papildoma nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 01 18, 13:56)
laukiu dar poros uzsakymu su leginsiukais, truksta iki free ship 4u.gif
https://www.saksoff5...amp;source=cart
Papildyta:
ANNTAYLOR -60% DAR LABAI LAUKIU UZSAKYMU 4u.gif

O tie leginsai atitinka europinius dydžius, kokį imti su 94 klubais, esu 173 ūgio
Atsakyti
QUOTE(formulė @ 2015 01 18, 17:37)
O tie leginsai atitinka europinius dydžius, kokį imti su 94 klubais, esu 173 ūgio

M 4u.gif
Atsakyti