Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

tom ford 100ml testeris su koduku 96,68 dol https://www.fragranc...d-black-orchid/
Atsakyti
Laukiu prisijungianciu prie
bloomingdales
6pm
carters-25% clearance
crazy
gymboree su gymbukais
drugstore
fragrancenet-25%
fragranceshop-20%
jcrew-50%
factory-30%
levi-40%
macys-20%
RL
sierra-35% is sio skyrelio
http://www.sierratra...-processed=true
Swarovski
Talbots
Uniqlo
Venus 4u.gif
Atsakyti
Laureta,
O kada planuojat issiusti swarovski unsure.gif Labai jau norisi pasipuosti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 01 19, 14:06)
kai  perki  tik tada kai neskubu tai dzin smile.gif bent man...  kartais net  pamirstu  ka pirkau blush-anim-cl.gif

retai kada dega man pirkinukai smile.gif  rengtis, kvepintis ir etc  turiu kuom... o kai reik greit  smile.gif  einu i maxima ir nusiperku cia ir dabar smile.gif

aciu yezy uz jcrew!

Papildyta:
Sveika BMW

drinks_cheers.gif Tai kad kiekvienam normaliam čia taip g.gif Man tai čia labiausiai pirkti patinka, nes perka iš labai daug parduotuvių, ko kitos neperka, o viską ir gaunu anksčiau ar vėliau 4u.gif Be to į kitus miestus siunčia pigiausiu būdu paštomatu, kas irgi labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 01 19, 13:06)
kai  perki  tik tada kai neskubu tai dzin smile.gif bent man...  kartais net  pamirstu  ka pirkau blush-anim-cl.gif

retai kada dega man pirkinukai smile.gif  rengtis, kvepintis ir etc  turiu kuom... o kai reik greit  smile.gif  einu i maxima ir nusiperku cia ir dabar smile.gif

aciu yezy uz jcrew!

Papildyta:
Sveika BMW

Sveika,Ingute smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 01 19, 14:19)
Laureta,
O kada planuojat issiusti swarovski  unsure.gif Labai jau norisi pasipuosti  cool.gif

As pora puslapiuku atgal klausiau. Parase niekam neissiusti. Sius su kosmetika todel teks ilgiau palaukt. Nesukonkretino kada.
Atsakyti
as seniau stresavau, paskui supratau kad kaledinias dovanas reik susipirkti per vasaros akcijas amerikei smile.gif tai labai patogu kai puse kaledu senio maiso sukraunu iki rugsejo galo. veliau pasilieka pamirstukai arba netyciukai papildymai dovanu smile.gif

va gimtadieniui apsigavau vieninteli kart matyt... uzsakiau likus 2sav iki sventes ir savaime aisku negausiu, bet pati cia kalta blush-anim-cl.gif

o siaip tas pirkimas labiau malonumui,kazka nusipirkt ko siaip gal nereiktu bet jei pigiau kodel ne.. bet tai ne pirmo butinumo blush-anim-cl.gif greiciau masiskai kazkas ima tada jau reik... kad ir kitiem metam smile.gif
kaip is su SW turiu as vienus, bet va visos pirko ir man reikejo dar vienu biggrin.gif nors realiai suvokiu kad nei reik nei ka,bet pamalonint save visad smagu smile.gif o tas ir yra shopinimasis, saves apdovanojimas biggrin.gif bent man.. va sunki savaite buvo, kazka grazaus pagavo man - jau nuotaika sauni, o kada gausiu nesvarbu,zinau kad gausiu o ar po savaites ar po menesio koksgi skirtumas,tas laikas ir taip velniskai skrieja ir tu bedu gyvenime didesniu yra nei kad ne laiku gauti siuntinukai....

BMW factory ar daug iki free liko?

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 01 19, 13:30)
as seniau stresavau, paskui  supratau kad kaledinias dovanas reik susipirkti  per  vasaros akcijas amerikei smile.gif tai labai patogu kai puse kaledu senio maiso sukraunu  iki  rugsejo galo. veliau pasilieka  pamirstukai arba  netyciukai papildymai dovanu smile.gif

va gimtadieniui apsigavau vieninteli kart matyt...  uzsakiau likus 2sav iki sventes ir savaime aisku negausiu, bet pati cia kalta blush-anim-cl.gif

o siaip  tas pirkimas  labiau  malonumui,kazka nusipirkt ko siaip gal nereiktu bet jei pigiau kodel ne.. bet tai ne pirmo butinumo blush-anim-cl.gif  greiciau masiskai kazkas ima tada jau reik... kad ir kitiem metam smile.gif
kaip is su SW  turiu as vienus,  bet va visos pirko ir man reikejo dar vienu biggrin.gif  nors realiai suvokiu kad nei reik nei ka,bet pamalonint save  visad  smagu smile.gif o tas ir yra shopinimasis, saves  apdovanojimas biggrin.gif bent man.. va sunki savaite buvo,  kazka grazaus pagavo man  - jau nuotaika sauni, o kada gausiu  nesvarbu,zinau kad gausiu o ar po  savaites ar po menesio  koksgi skirtumas,tas laikas ir taip  velniskai skrieja ir tu bedu  gyvenime  didesniu yra nei  kad  ne laiku gauti siuntinukai....

BMW factory ar daug iki free liko?

factory viska yezy nupirko,siuo metu nera uzsakymu,renku krepsiuka 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar i šitą 2 dydį įtilpčiau su 88 cm per krūtinę? https://www.jcrew.co...f...e&hash=row3
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2015 01 19, 13:44)
Mergaites, ar i šitą 2 dydį  įtilpčiau su 88 cm per krūtinę? https://www.jcrew.co...f...e&hash=row3
Ačiū  4u.gif

manau drasiai man su 98-100 (8 laisvas )
tai manau 95 -6
90-4
jusu iki 90 tai 2 tikti turi
Atsakyti
levi iki-40% truksta 41$,prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B M W @ 2015 01 19, 14:49)
levi iki-40% truksta 41$,prisijunkite 4u.gif

lukterkit, prisijungsiu
o su 1,70m koki ilgi imti? 30 ar 32
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdaieva: 19 sausio 2015 - 14:05