Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Lin1 @ 2015 01 22, 02:06)
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER merginos kaip tie puodukai, ar pasiteisino ?

Man nelabai patinka rolleyes.gif siluma trumpai laiko , o syki issiliejo kava rankineje doh.gif pasispaude kazkaip unsure.gif

Geresni turiu toki

http://www.amazon.co...eywords=thermos
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2015 01 22, 09:32)
nedaug, bent 1 ar 2kg...tik valios as neturiu visai, valgau beleka blush2.gif

Nu jau tikrai nereikia mirksiukas.gif gausi tada plyta rankinuke nesiotis, o tai nupus klaipedietiskas vejas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2015 01 22, 12:39)

nu taip atrodo kad nieko cia tie 2 kg, mano pacios ugis 178, ir sveriu 65,ale per ziema 2-3 kg ir priauga nuo visokiu bulkuciu, bet kaip reik jais atsikratyt, o jei neatsikratai tai po to prie ju vis po 2 kg prilimpa ir vel po 2 kg ir ziuri kad jau 70 sveri.

drinks_cheers.gif to ir bijau

QUOTE(Liuksė @ 2015 01 22, 12:46)
Man pačiai irgi 2kg tetrukdo:-) Bet papildų tikrai ne, truputi susiimi, susitvarkai su galva:-) ir viskas super  ax.gif

kaip ten sako -nespjauk i vandeni, nes gali tekti gerti mirksiukas.gif va pareklamuosim su Zeneta, kaip papildai stebuklus daro ir neatsilaikysi biggrin.gif

QUOTE(jolanta0417 @ 2015 01 22, 12:48)
Nu jau tikrai nereikia mirksiukas.gif  gausi tada plyta rankinuke nesiotis, o tai nupus klaipedietiskas vejas  mirksiukas.gif

tame ir esme, reik numesti tuos kg, kol nieks nemato ir dar nepradejo pirstais badyti biggrin.gif

jei rimtai, tai netikiu as tais papildais...tiesiog uzmaciau, nusipirkau ir pamirsau iki tol kol ateis smile.gif o finale turbut reikes i sporto sale varyti ir atidirbineti uz tas ziema suvalgytas bulkutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2015 01 22, 10:48)
Man nelabai patinka  rolleyes.gif siluma trumpai laiko , o syki issiliejo kava rankineje  doh.gif pasispaude kazkaip unsure.gif

Geresni turiu toki

http://www.amazon.co...eywords=thermos

As megeja starbucks tumbleriu jie turi ir termosiuku, va toki mergaites neseniai pagavo, dar su -20%, isejo tik uz 9.6$. Bent jau neissilieja tikrai, o ir grazus jie man wub.gif

bet apie contigo ir mane domina atsiliepimai, labai visos perkat, idomu kuo jie tokie ypatingi, pasidalinkit kai jie jums pasiteisino, kas turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 22 sausio 2015 - 11:43
As irgi taip mastau-nu bet stebuklas gal ivyks tokie geri atsiliepimai, be to raso antioksidantas ax.gif tai ir nepakenks blush2.gif
taip graziai parasyta skatina medziagu apytaka, gerina kraujo apytaka -dzin...
o dar pagaminta tik is kaktusu ziedu ekstrakto biggrin.gif
valia uz pinigus butu geras dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 22 sausio 2015 - 11:57
QUOTE(GITALE @ 2015 01 22, 11:39)

nu taip atrodo kad nieko cia tie 2 kg, mano pacios ugis 178, ir sveriu 65,ale per ziema 2-3 kg ir priauga nuo visokiu bulkuciu, bet kaip reik jais atsikratyt, o jei neatsikratai tai po to prie ju vis po 2 kg prilimpa ir vel po 2 kg ir ziuri kad jau 70 sveri.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai chemija lieka chemija blush2.gif Mano manymu gal dabar sumažins apetitą.bet kaip paveiks organizmą ir kada tai atsilieps tik laiko klausimas...
Bet kiekvienas turim savo požiūrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 01 22, 13:12)
Man tai chemija lieka chemija blush2.gif  Mano manymu gal dabar sumažins apetitą.bet kaip paveiks organizmą ir kada tai atsilieps tik laiko klausimas...
Bet kiekvienas turim savo požiūrį 4u.gif

tai kad ten naturalus blush2.gif
Atsakyti
Mergaites help.gif , vis tiek daug zinot, o as ir nezinau i kokia tema eit, nes tik cia SM bunu (be to mergaites atostogauja, tau pasinaudosiu proga) . Noriu pasiteirauti, gal kuri galetumet parekomenduoti ar zinote - mums labai reikalingas lietuviu, matematikos ir anglu kalbos korepetitorius 10-tokei. Atsidariau TAMO blink.gif ir supratau, kad labai reikalinga pagalba. Internete kelinta diena sedziu ir nieko nerandu.
Jei ka zinot, pazistat labai lauksiu i AZ.

Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 22 sausio 2015 - 12:30
QUOTE(happy mammy @ 2015 01 22, 11:39)
As megeja starbucks tumbleriu jie turi ir termosiuku, va toki mergaites neseniai pagavo, dar su -20%, isejo tik uz 9.6$. Bent jau neissilieja tikrai, o ir grazus jie man  wub.gif

bet apie contigo ir mane domina atsiliepimai, labai visos perkat, idomu kuo jie tokie ypatingi, pasidalinkit kai jie jums pasiteisino, kas turit  mirksiukas.gif

Pradėjo ir LT prekiauti jais, http://gocontigo.lt/ tik aišku čia perpardavinėja, neoficialus atstovas smile.gif Turiu 16 oztermosiuką, tą Auteseal,ale geresnį... Pirkau DRUGSTORE, ten akcija buvo perki 1-ą , 2-am -50 proc. (lyg ir dabar yra), spalva sidabrinė. Na šiaip nieko ypatingo, vyras tik kad užsimanė didesnio, 0,7 litro, tai reikės užsakyt. Manau čia labiau dizainas jų susižavėjimą kelią, gražiai atrodo. O su vežimu vaikštant pasidarius kakavos tai ji lauke prie minuso po 3-ų -2,5 valandų jau šilta, bet ne karšta, termosiuką vežioju prie vežimo pritvirtintame gėrimo laikiklyje, rankinėje kokioj gal ilgiau išliktų karšta.
Atsakyti
Merginos, kas pirkot vakar velai vakare (24:00 pirkta) Carters, gavot patvirtinimus kad nupirkta?
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2015 01 22, 12:47)
Merginos, kas pirkot vakar velai vakare (24:00 pirkta) Carters, gavot patvirtinimus kad nupirkta?

Gavau smile.gif
Atsakyti