Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(ievakata @ 2015 01 24, 13:35)
Kiap tik ir gavau laiskeli, jau gauta bigsmile.gif

liux tada smile.gif

norisi kazko grazaus, visa ryta blaskausi po neta ir nieko nerandu cool.gif uzrodykit kokiu geriu, ka perkat visos pasislepusios? g.gif
Atsakyti
Mergaites,Vilniaus siuntinukai gauti ir visoms laiskuciai surasyti.Jei laiskucio negavote,reiskia as jusu siuntinuko neturiu. 4u.gif

Laureta rase,kad Vilniaus viena dezute pastrigusi.

Penktadieni/sestadieni atkeliauja dalis issiustu siuntu. Kt siuntu laukiame kt savaite +/- antradieni. Dvi yra veluojancios VLN ir KTM 4u.gif kada bus gauta, kolkas info neturiu. 4u.gif[B]
Atsakyti
as negavau laisko, na tikiuosi veliau bus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2015 01 24, 13:44)
B M W,
noriu paklausti ar pas jus yra mano siuntinys is VS? Pinigai apmoketi seniausiai, Laureta per 2 sav. neatrase ne i viena mano zinute
schmoll.gif

nezinau , sumoketa gruodzio pradzioj atejo ktm ir nieko turbut nera, tyla. vienu zodziu svarbu susimokekit laiku ,o po to "pasikarkit" su savo siuntiniais
Atsakyti
cia gal 19d. saskaitu siuntinukas atkeliavo?
Atsakyti
taigi rase, kad yra viena veluojanti dezute Vilniaus ir kt miestu.
mano kvepaliukai vieni turbut bus toj uzstrigusioje, bet kazkaip nepanikuoju smile.gif
turbut todel, kad nedegantis reikalas smile.gif
o kur kvepalu/kosmetikos nera manau gana greitai ateina ax.gif

sulauksime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Seida @ 2015 01 24, 15:14)
cia gal 19d. saskaitu siuntinukas atkeliavo?

jei jus apie sausio 19d, tai tikrai nemanau smile.gif
o siaip kai gauna mergaites - atsiuncia email, su kokiu koduku prekes atkeliavo (kodukai tai tie, kur mokejimo paskirtyje rasom) smile.gif
Atsakyti
Ačiū Lauretai, yezy ir BMW už gautas gėrybes aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas noretu starbuk karamelines kakavos, per daug uzsipirkau biggrin.gif galiu perleisti 2vnt. Buvo pirkta su akcija, gavosi 7,5€/vnt
user posted image
Atsakyti
http://www.lordandta...p;storeId=10151 gal pirkote j cooper legginsus , kazi tokiso sudeties nebus skystos .. domintu atsiliepimas ,
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Siulau per mergaites pirktus ax.gif
Nauja Free people maikute, dydis M/L (atitinka S), spalva Ivory. Sudetis nylon/spandex. 4 EUR
user posted image
Naujos originalios Coach balerinos. Spalva smoke, tamsiai pilka (kaip 2 foto). Virsus, vidus ir padas odiniai. Minkstos, patogios, nuostabios. 8 USA dydis, vidpadis 24.7 cm. 65 EUR
user posted imageuser posted image

Nauja Coach kosmetine. Spalva rozine. Dydis 7 1/2 x 4 3/4 x 2 1/2. 22 EUR
user posted image

Naujas J. Crew Factory megztukas su merino vilna, dydis XS, spalva ivory, uzrasas siuvinetas. Pazastukai 43.5 cm. Ilgis nuo petuko vidurio 58,5 cm, vidine rankoves siule 47.5 cm. 24 EUR
user posted image

Naujas J. Crew Zip-back surf pencil sijonas, dydis xxs. Labai graziai apgula, uztrauktukas per visa ilgi atrodo efektingai wub.gif Spalva juoda. 23 EUR
user posted imageuser posted image

Nauji Ralph Lauren auliniai botai, spalva Blue Tartan, dydis 8. 43 EUR
user posted image

Naujos nuostabios Ralph Lauren kelnes, dydis 2, manau idealiai 90 cm klubams. Spalva Navy. 50 EUR
user posted image

Nauja Ralph Lauren Blue Label suknele, dydis S. Sudetis 96% viscose, 4 % elastanas. Pazastukai 45.5-46 cm. Spalva juoda, dirzas i komplektacija neieina. 27 EUR
user posted image

VISA MANO ISPARDUOTUVE!!!
Atsakyti
Laureta, del dievo meiles, kiek gi galima tyciotis ir visa tai testi !!!! Prasau patvirtink Svilei, kad mano saskaita sumoketa Sausio 6 d. Ji man parase meila, kad negavo patvirtinimo is taves. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pardavinejo cia kelios merginos berots Sakso populiariuosius leginsus, pasiulykit man az xs ar s dydi.
Atsakyti