Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrima II dalis

QUOTE(ewilgirl @ 2016 07 25, 14:04)
Gal galite pakomentuoti vyro hormonus:
LH 4.4 u/l norma 1.4-7.7
FSH 4.3 u/l  norma 1.5-14
Testoteronas 4.23ng/mL norma 3.30-8.05

Atrodo kaip ir viskas normoje, bet kodel negyvu ir nenormalios formos sitiek daug?!
Diagnoze astenoteratozoospermija
A klases turim tik 3%
Normalios formos 1%
Galvučių defektai 76%

Nepastojam 5metai, 1IUI, 2IVF nepadejo. Didžiausia svajonė pastoti naturaliai

Hormonų tyrimai bendrąja prasme nelabai turi sąveikos su spermos rodikliais. Apsilankykite pas genetiką, kad būtų ištirtos azf sritys, galbūt rasite priežastis.
Atsakyti
Sveikos,

Ieškau informacijos.
Dėl ko galėtų būti tas 10% agliutinacija? unsure.gif Čia labai blogai?
Tiek nejudrių spermatozoidų dėl tos agliutinacijos gal?

Prieš kokius du mėnesius pasidarė jis visą kr. tyrimų skirtą vyrams (bendras ir su vėžiniais visokiais)rinkinį. Viskas gerai, nebuvo prie ko prikibti. Niekuom neserga, nerūko, karštoj vonioj neguli, sportuoja namie, bėgioja krosiukus. Tiesa - mėgsta alų, ypač vasarą blush2.gif

Gal kažkokių papildų reiktų jam pavartoti tai agliutinacijai sumažinti? g.gif

Vyrui 36m, susilaikymas 2d.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 07 25, 20:55)
Gal kažkokių papildų reiktų jam pavartoti tai agliutinacijai sumažinti? g.gif

Mums tai Zilaitiene liepe daugiau vandens gerti. Nes agliutinacija, tai sulipe spermiukai - kaip aiskino. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bumbeklė: 25 liepos 2016 - 23:20
Sveikos smile.gif esu cia visiska naujoke smile.gif su vyru bandom susilaukti vaikucio jau kokie 4 metai ir stai suzinojom diagnoze (bent jau vyro) [B]oligoasthenozoospermia gal kazkuri esate susidurusi? kaip vyksta viskas toliau ar yra koks gydymas ar jau tik IVF?nes esu visiskoj panikoj verysad.gif
Atsakyti
Merginos, Santariškėse genetikė vyrui patarė pasidaryti hormonų tyrimus (su šitais viskas aišku) ir inkstų echoskopiją. Gal galit priminti/pasakyti, kokiu tikslu ji daroma?
Atsakyti
Tikrai yra labai smagu, kad www.eurocore.eu ne tik Ovaboost , tačiau ir kitiems produktams, kaip Inofolic, ar Ovuliacijos mikroskopui neblogas nuolaidas taiko.

Jau neapsimoka užsisakinėt per tarpininkus iš JAV.
Manau tai tik mums į gerą smile.gif

Reklamuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChikiPau @ 2016 08 04, 14:18)
Sveikos, ar yra merginu kuriu vyrai geria Profertil?
Gal kas komplektuojasi atskirais papildais ir galetu pasidalinti informacija?

Mano vyras gere. Deja mums nepadejo:(
Atsakyti
Labukas,
Norėjau tik paklausti, ar visiškai nėra tikimybės pastoti natūraliai jei astenoozpermija? (mažas judrumas)
Gėrė profertil papildus....
Gal kas kokiu patarimu turit?
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2016 08 27, 11:21)
Labukas,
Norėjau tik paklausti,  ar visiškai nėra tikimybės pastoti natūraliai jei astenoozpermija? (mažas judrumas)

Tikimybė visada išlieka, nors ir labai minimali... tik neaišku kiek tam gali prireikt laiko-gal pavyks per metus, o gal per 10 metų... mums buvo pavykę 1 kart per 4 metus, bet neišsilaikė... o ar laukt dar kiek metų ir bandyt natūraliai, ar imtis kažkokius priemonių, čia jau kiekvienam spęst, pagal galimybes...
Dėl papildų-čia gal labai individualus reikalas.. mūsų atveju jie nepadėjo... andrologas liepė mest rūkyt- deja ir tai nepadėjo, netgi priešingai, nuo papildomo streso organizmui rezultatai tik pablogėjo... šiaip sperma atsinaujina kas 3-4mėn.. pabandykit pasidaryt tyrimus vėliau, gal čia vienkartinis pablogėjimas ir situacija yra geresnė, bet jeigu ne.. tai jos kokybę pagerinti lb sudėtinga.. reikia daug laiko, kantrybės ir pasiryžimo daug ką keičiant tiek mityboje, tiek galvoje..
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2016 08 27, 09:21)
Labukas,
Norėjau tik paklausti,  ar visiškai nėra tikimybės pastoti natūraliai jei astenoozpermija? (mažas judrumas)

Pas mus netik asteno, bet dar +teratozospermija
Nepastojam 5metus, tik per ivf kibimas buvo
Laukiam stebuklo, o jei stebuklo nebus, tai vel ivf
Atsakyti
QUOTE(ChikiPau @ 2016 08 04, 14:18)
Sveikos, ar yra merginu kuriu vyrai geria Profertil?
Gal kas komplektuojasi atskirais papildais ir galetu pasidalinti informacija?

Mano vyras gere profertil. Uzteko tik vieno menesio kurso. Tiesa, jei kam reikia, galim dviem men. parduot profertil. Liko pas mus.
Atsakyti
QUOTE(viktorija1005 @ 2016 08 01, 13:04)
Sveikos smile.gif esu cia visiska naujoke smile.gif su vyru bandom susilaukti vaikucio jau kokie 4 metai ir stai suzinojom diagnoze (bent jau vyro) [B]oligoasthenozoospermia gal kazkuri esate susidurusi? kaip vyksta viskas toliau ar yra koks gydymas ar jau tik IVF?nes esu visiskoj panikoj :verysad:

Sveika,

Mes ir suzinojom sia diagnoze.... Soke abu,nes tikejomes,kad pas mane problemos,o dabar gaunasi,kad ir ir pas vyra rimtos ir pas mane kazkas negerai.
Kiek kartu tyretes vyro turta?
Gal jau kokius tyrimus daretes? Papildus pirkotes? Kokios daktaru prognozes?
Atsakyti