Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrima II dalis

Darėmės Via medica, Kaune. Pigiausia ir tą pačią dieną atsakymai mirksiukas.gif
Aišku pasidarykit iš karto,jei turit problemų su vyro turtu.,,
Atsakyti
QUOTE(Bumbeklė @ 2015 01 21, 19:15)
... as klausiu konkreciai, kuom jums tas daktaras Kamarauskas pagelebejo? Kokie jo gydymo budai buvo taikyti jums? ax.gif

Reikia pripažinti, kad kažkokių būdų jis netaikė, nes ir nebuvo tam laiko. Su minėtais papildais rezultatas jau buvo pasiektas tik penkių mėnesių. Šiuo atveju mums pasisekė taip greitai, nes kai kurie vartoja ir po pusantrų metų, o kai kuriems ir nebūna poveikio (kaip suprantu jums, Bumbekle).
Reikia pripažinti, kad vyro gyvenimas per tą laiką kardinaliai keitėsi, ne tik kad pirčių neliko (ar žinote, kad užtenka tik 20 min apsilankyti pirtyje ir vyro turtas pablogėja iš karto, nukrenta žemiau normos ir tik po 5 sav grįžta į buvusį lygį (prof. Jorgensen et al., 2009)), metė rūkyti, išgėrimas tik simbolinis ir per didžiausias šventes, tačiau nebeliko ir naktinėjimų prie kompo ar teliko, sureguliavo miego rėžimą, maistas ir t.t. Puikiai suprantu, kad ne visiems tai pavyksta, kad reikia tam valios, ne vienam iš pažilstamų taip ir nepavyko, MB taip pat turėjo perlipti per save, ... o bet tačiau - mums tai ir kitą (papildai) davė rezultatų.
Gyd. Kamarauskas pirmiausiai mus išmokimo skaityti maisto papildus, žiūrėti kas per sudėtinės dalys ir ar jos tikslinės, ką kiekvienas vitaminas ar mineralas duoda. Ir būtent reikalingas subalansuotas paketas vitaminų ir mineralų, o ne tai kad maisto papildas iš vienos sudėtinės dalies ir darantis stebuklus (ok, ne apie tai dabar).
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 01 21, 20:29)
Sveikos  4u.gif

Gavom hormonų rezultatus. Viršija normą prolaktinas.. bet turbūt ne tiek smarkiai,kad būtų galima kabintis unsure.gif

Atsiprašau už kokybę blush2.gif dešinėje pusėje normos,o kairėje rezultatai
user posted image

Pas mano vyrą buvo taip pat, nes tyrimą pasidarė 3 dienos iki egzamino. Prolaktinas 430, o testosteronas normoj. Po savaites susinormalizavo. Manau, jei testosteronas nesumazejes, tai jis nera reiksmingas ir galejo itakoti stresas.
Atsakyti
Merginos,

Pasidalinkite, prašau, kokios testosterono normos nurodytos jūsų tyrimuose.

MB pasidarė testosteroną, jo reikšmė 9,57 nmol/l (mano galva mažas). Nurodytos normos nuo 5,76 iki 30,43, nors kiek teko skaityti angliškuose ir rusiškuose saituose, tai ten normos prasideda nuo 9,7... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 01 21, 22:12)
Su prolaktinu esu draugavusi ir pati,tai pažįstu šitą gėrį  cool.gif tik va kaip vyrą įtakoja neaišku..nes testosteronas geras.
O kraują visad priduodam ryte ir nevalgę..

Pleskačiauskas sakė, kad ir vyrams Prol neturi viršyti normos. Nors Pl jau nebelabai autoritetas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 27 sausio 2015 - 14:00
Noriu pasiteirauti tų, kurių vyrai vartojo bebrų sruoglių užpiltinę - kokiais kiekiais ir kaip vartojo? Džiovintų sruoglių gavau, tai po 2 sav. pradės gert.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 27, 15:00)
Pleskačiauskas sakė, kad ir vyrams Prol neturi viršyti normos. Nors Pl jau nebelabai autoritetas rolleyes.gif

Kodėl nelabai autoritetas? g.gif
Atsakyti
Man jo patarimai vyrams atrodė visai logiški, nuo senų senovės teisingi.
Tik jis sėdi savo garažiuke, į jokias konferencijas nevažinėja... kiek bandžiau pasakoti apie dabartinį nevaisingumo gydymą, jam viskas naujiena.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 27, 20:47)
Man jo patarimai vyrams atrodė visai logiški, nuo senų senovės teisingi.
Tik jis sėdi savo garažiuke, į jokias konferencijas nevažinėja... kiek bandžiau pasakoti apie dabartinį nevaisingumo gydymą, jam viskas naujiena.

Vakar buvau susigundžiusi vyrą pas jį nusiųsti (šiaip sėdim laukiam eilės pas Žilaitienę), nes ištikrųjų tai paskaičius jo atsakymus į klausimus - jie visai logiški ir teisingi. Bet jei taip tai net ir nežinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 01 28, 10:43)
Vakar buvau susigundžiusi vyrą pas jį nusiųsti (šiaip sėdim laukiam eilės pas Žilaitienę), nes ištikrųjų tai paskaičius jo atsakymus į klausimus - jie visai logiški ir teisingi. Bet jei taip tai net ir nežinau sad.gif

Aš truputį per daug ironizavau :-) Tikrai nueikit. Jis turi daugybę metų patirties, ir jo visi patarimai yra teisingi. Ir nebrangūs. Nežinau ar nuo jo gydymo, ar savaime biggrin.gif MB turtas dabar normoj.
Ir netgi neturinčioms pinigų rekomenduoju pas jį surizikuoti IUI. Nežinau nei vienos kam pavyko... bet gi labai nebrangu biggrin.gif
Bet kad nesidomi naujienomis - tai faktas.

Aš pati, apėjusi brangias vaisingumo klinikas, apsistojau ties "paprasta" gine, dirbančia nelabai reklamuojamam privačiam kabinete. Ir labai gaila, kad nesutikau jos prieš 20 metų.... esu beveik tikra, kad rezultatui nebūtų prireikę nei vienos procedūros. Dabar, deja, viskas vyksta jau 20 metų vėliau.

Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 28, 10:34)
Nežinau ar nuo jo gydymo, ar savaime  biggrin.gif MB turtas dabar normoj.

o koks turtas vyro buvo pries norma? blush2.gif kokia diagnoze?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 28, 12:34)
Aš truputį per daug ironizavau :-) Tikrai nueikit. Jis turi daugybę metų patirties, ir jo visi patarimai yra teisingi. Ir nebrangūs. Nežinau ar nuo jo gydymo, ar savaime  biggrin.gif MB turtas dabar normoj.
Ir netgi neturinčioms pinigų rekomenduoju pas jį surizikuoti IUI. Nežinau nei vienos kam pavyko... bet gi labai nebrangu  biggrin.gif
Bet kad nesidomi naujienomis - tai faktas.

Aš pati, apėjusi brangias vaisingumo klinikas, apsistojau ties "paprasta" gine, dirbančia nelabai reklamuojamam privačiam kabinete. Ir labai gaila, kad nesutikau jos prieš 20 metų.... esu beveik tikra, kad rezultatui nebūtų prireikę nei vienos procedūros. Dabar, deja, viskas vyksta jau 20 metų vėliau.

Man reikia gydytojo, kuris padės, o kiek reikia mokėti - tai man nesvarbu, Ačiū Dievui turime šiek tiek santaupų tam dalykui. Jau išleidom krūvas pinigų ir taip...
O sakyk, prašau, ar labai blogas buvo TB turtas?

Jei tik mes pagerinsime MB turtą iki IUI (to tik ir noriu) - būtinai eisiu pas jį darytis... Bala nematė... Juolab tos nevaisingumo klinikos - na tikrai jau brangiai ima ir mažai duoda...
Atsakyti