Įkraunama...
Įkraunama...

3in1 arba 2in1 vežimėliai

Parduodu naudotą vežimėlį - X-lander 3 in 1.
Gerai išlaikytas (nesuplyšęs, neištepliotas, niekur niekas nelūžę, neiškraipytas), dideli pripučiami ratai, labai manevringas.
Labai patogu naudoti miške, pajūryje, važiuojant per laukus ar nelygumus - nekrato.
Vežimėlį sudaro autokėdutė, lopšys, sportinukas bei priedai prie lopšio, autokėdutės ir sportinuko.


Parduodu, nes išaugome smile.gif

Kaina 155 eurai. Derėkimės.

Telefonas 860551647, Vilnius, Pilaitė. Kam patogiau rašykite AŽ ar sms.
Elektroninis paštas anber@schranz.lt

Nuotraukos neryškios, tai kam reikės padarysiu daugiau ir persiųsiu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Parduodamas musu grazuolis Mutsy Evo komplektas wub.gif
Vezimo remas sidabrinis, lopsys - sidabrinis (baltas), sportine dalis - raudona, auto kedute Safe2go - juoda. Vezimo spalvos ryskios, nenublukusios, neisteptos. Rankena turi kelias aukscio pozicijas. Lengvai ir patogiai susilanksto remas. Yra galimybe keisti sportines dalies krypti, t.y. vaika vezti atsisukus i save ar vaikas ziuri i prieky. Vezimas lengvas ir manevringas. Patogiai ir greitai nusiima ratai (grizus is lauko jei reikia nuplauti). Pridedami du komplektai adapteriu, t.y. lopsiui ir auto kedutei. Vezimas pirktas naujas ir naudotas tik mano dykrytes. Kadangi turim nuosava kiema tai vezimas nebuvo daug vazinetas. Vezimas laukia naujos savininkes 4u.gif
Vilnius
Kaina 495 eur
temos neseku tad atsakau tik i AZ mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridatam: 19 vasario 2015 - 13:51
QUOTE(anber @ 2015 02 19, 10:43)
Parduodu naudotą vežimėlį - X-lander 3 in 1.



Nebeturiu wink.gif
Atsakyti
Parduoda aga desing 3in1 raudonas. Naudotas. Bukle gera. Foto galiu atsiusti el.p.

80 eur
Atsakyti
Parduodu vieno vaiko naudotą I'coo Pii Andora dviejų dalių vežimėlį. Vežimas geros būklės, didelis lopšys, kuriame yra įmontuota apsauga nuo uodų. Tai labai praverčia šiltuoju metų laku. Sportine dalis pilnai atsiguldo, yra kelios gulimos padėtys, galima pakeisti vaiko sėdėjimo kryptį, tereikia sėdima dalį perkelti norima kryptimi. priekiniai ratai sukinasi 360 lapsnių. Manevringas. Rankena prasiilgina. Daugiau info rasite cia: http://www.skelbiu.l...i-17345197.html
Su rimtu pirkėju galima derėtis.
Atsakyti

Parduodamas tvarkingas olandiškas sportinis Mutsy vežimėlis. Yra pašiltintas užklotas kojoms, lopšys, instrukcija, adapteriai Maxi Cosi autokėdutei.Taip pat yra ir buomelis prie sportinio varianto tik i kadra nepakliuvo.
Kaina 250€ dabar 220€
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Gamintojo/pardavėjo informacija
Transporter išsiskiria savo lengvu valdymu, reguliuojama stūmimo rankena, bei mažais matmenimis jį sulanksčius.
Valdymas
Transporter yra labai lankstus kelyje, nes priekyje turi 2 besisukančius apie savo ašį ratelius, kurie gali būti užfiksuoti. Visi 4 ratai gali būti lengvai nuimti, taip sutaupant dar daugiau erdvės suskleidus vežimėlį. Papildomai galima įsigyti pripučiamus galinius ratus.
Suskleidimas
Transporter suskleidžiamas itin greitai, o suskleistas užima nedaug vietos. Be to, jums neteks papildomai vargti nuimant sėdimą dalį nuo važiuoklės – vežimėlis susiskleidžia jos nenuėmus.

Kėdutės
Ant Mutsy vežimėlių rėmų gali būti montuojamos Maxi Cosi, Cybex , BeSafe automobilinės kėdutės (arba ir kitų firmų kėdutės, kurios gali būti dedamos ant "maxi cosi" adapterių).

Techniniai duomenys:
Svoris be ratų: 4.8 kg.
Svoris su ratais (rėmas): 7.7 kg.
Suskleistas rėmas be ratų: 67 x 52 x 31 cm.
Suskleistas rėmas su ratais: 74 x 64 x 34 cm.
Vežimėlio matmenys: 79 x 65 x 110 cm.
Atsakyti
Bebecar ip-op 3 daliu vezimelis
Kaina, €: 175 €
Spalva: juoda / rusva

Naudotas, bet geros bukles vezimukas. Vaikuti automobilyje galima vezti su lopsiu, yra spec. lopsio tvirtinimo detales ir saugos dirzai leliukui lopsio viduje. Del sio privalumo rinkausi si vezimuka. Geras ratu pravazumas, gyvenam salia misko. Sedima dalis tvirtinasi i abi puses, turi apsauga nuo vejo ir nuo lietaus, pasidaro pilnai gulima padetis. Yra ir automobiline kedute.
Atsakyti
Puikus X-Lander XQ vezimelis, baklazano spalvos. Pirktas 2012 metais, naudotas vieno vaiko, labai geros bukles. Kedutes komplekte nera, pirkome is karto stacionare masinoje. Sedima dalis tvirtinasi dviem budais, yra pilnai gulima padetis, prieduose vokelis, apsauga nuo lietaus ir vabzdziu. Kaina 290 EUR, Panevezys
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vezimelis 3 in 1, naudota tik vaziuokle ir auto kedute. Lopselis ir sportine dalis naujos. Yra rankine, koju pasiltinimas sportinei daliai. Vezimelis manevringas, lengvai vaziuoja. Nenublukes, bukle labai gera. Kaina 100 euru.
user posted image

Atsakyti
MAXI COSI MURA 3 DALIU VEZIMELIS

http://www.musumazyl...3-daliu-vezimas
Atsakyti
Triju daliu vezimelis Tutis zippy. Sviesiai zalios ir pilksvos spalvos. Yra visos dalys: uzvalkaliukai, apsaugos nuo lietaus ir uodu, rankine. Pridedu dekla gertuvei, kuri primontuota mano iniciatyva. Trukumai: pasibraizes remas ir lopsio plastmases dalis. sedimosios dalie koju apsaugini politelenas vienoje vietoje nuplyses (matosi nuotraukoje). Visi trukumai netrukdo naudoti ir ir paziuros nesimato;) Visos vezimelio dalys isplautos ir paruostos naujam vaikuciui. Noretume 100 euru. Bet su rimtu pirkeju galima paderinti.wink.gif
Galima cia grieciau mane pasiekti;)
http://www.musumazyl...lis-tutis-zippy

user posted imageHosted on Fotki
user posted imageHosted on Fotki
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
PARDUOTAS
Atsakyti