neturiu ir as samocvetu, ale turiu zaliu dryzuotu shokoladku. tai rami
tik kad ta shokoladka tai hibrids buvo. o is to paties hibridinio pakelio vieni buvo rudi ir dryzuoti, kiti toki patys tik zali ir dryzuoti
tai kazi kas siemet augs
Nu gerai, gerai, su ta Ukraina, paziuresiu gal pagelbet galesiu, cia turejau viena "pagalbininke" kazkada man lele Masa Ukrainoj pirko, tai uzklausiau, gal kada i Ukraina vaziuos
Gal kaip kitaip pagelbet gales, tik reikia sulaukt kol atsilieps, jei is viso atsilieps
Dar viena kolege yra is Ukrainos, bet jai biuletenis, bijau, kad iki sejos gali negrizt 
Imeskit dar karta nuoroda kur ta negro pimpe?
gal galit kuri Ola polka sėklytėm pasidalinti? iki pilnos laimės tik jų (kol kas) ir tetrūksta
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 23, 12:34)
turiu pažįstamą studentę, kilusią iš tų kraštų. Jos šeima tik per šimtą km nuo Donecko gyvena, sakė, ramu pas juos.
Tai ir pas taviškę 'sėklintoją' tkriausiai viskas tvarkoj, nieks nešaudo ir interneto laidų netrauko. Būtų kitaip, tikrai sėkliukių neskaičiuotų ir į vokus nedėliotų.
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2015 01 23, 12:36)
neturiu ir as samocvetu, ale turiu zaliu dryzuotu shokoladku. tai rami
tik kad ta shokoladka tai hibrids buvo. o is to paties hibridinio pakelio vieni buvo rudi ir dryzuoti, kiti toki patys tik zali ir dryzuoti
tai kazi kas siemet augs

smagu bus laukti rezultato
QUOTE(snaige123 @ 2015 01 23, 10:35)
Labukas, snaige, seniai matyta
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 23, 13:54)
Labukas, snaige, seniai matyta
Ar ne tu auginai šiemet boas hoof, white oxheart ir brads black heart? Kaip sekės? Gal nuotraukų turi?
kažką sumaišei neauginau tokiu
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 23, 11:03)
o is to puslapio kur tu Ex vakar imetei siuntesi kas nors? as negalejau uzmigti visa nakti 
akise stovejo razbitoje serdecko

akise stovejo razbitoje serdecko
Nu ne, neįmanoma. Aš visą naktį prezidentei guodžiausi ir su ja ieškojau kaip iš jų savo tuos juodus penius gaut. O ji man dar sako, kad imk ir tuos oranžinius penius.
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 23, 13:42)
Nu gerai, gerai, su ta Ukraina, paziuresiu gal pagelbet galesiu, cia turejau viena "pagalbininke" kazkada man lele Masa Ukrainoj pirko, tai uzklausiau, gal kada i Ukraina vaziuos
Gal kaip kitaip pagelbet gales, tik reikia sulaukt kol atsilieps, jei is viso atsilieps
Dar viena kolege yra is Ukrainos, bet jai biuletenis, bijau, kad iki sejos gali negrizt 

My Webpage
atsinešiau savo skrynelę galvojau tik žirafas pasėti nu kur tau
kaip kibo sėklos prie ranku
QUOTE(saintlina @ 2015 01 23, 12:42)
nu dar ko, katės gaila. Kalytę pasiimkit. Ir kuvaldą gerą, kad šaltkalvio nereiktų 
Skaitėt kareivio Šveiko nuotykius? Visi šunys bejėgiai prieš kepenėles
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 23, 13:07)
nenustebinsi ,vaikeliuk,tu manęs nei su lašiakais,nei su kumpiais,nei skilandžiais
pas pačia sandeliokas šito gėrio pilnas
jei rimtai tai jau nervas ima
vis dar mergina neatrašo 
jei rimtai tai jau nervas ima
Gonzikai, aš pas tave į svečius
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 23, 13:13)
ne nu raguota [kultūringai išsireiškus]tu,neprišauk ''širdagraužio''
kaip dabar mano šiltnamis be erosoir be juodo penio 
Jo, kaip reiks mumi ištvert. Tie juodi peniai ant desktopo pas mane 2 metus kabo
Pavarciau as tas seklas uzvakar rankose ir net reakcijos jokios nebuvo,kad laikas seti
Balta, sninga pas mus vis pro reta... Kokia cia seja
Dar moraliskai tam reikia nusiteikti, nes vel reikes prasyti vyro pagalbos susukti lentynas man prie lango sitiems reikalams, nes verandos su vitrininiais stiklais nespejom pernai pasistatyti.
Vienzo, miegamajame vel nusimato dziungles
Vienzo, miegamajame vel nusimato dziungles