Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(*smilte* @ 2015 01 22, 09:47)
Labai atsiprašau, gal aš nevietoj, bet Jūs tikrai žinosit atsakymą  4u.gif
Ar galima kaip nors užsisakyti į Lietuvą iš Fossil.com?

Bandykit Taures e-mailu klaust ar perka is Fossil.com. Anksciau kazkada nepirko g.gif.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 22, 10:10)
Ačiū..
Mh, o kur Nextą perkat? UK? g.gif 
Dar klaustelsiu, o tas 4 šių konkrečių kelnikių dydis labai labai siauras..? g.gif Nes perskaičiau atsiliepimus, tai vienas lyg buvo, kad labai siauri, kiti ne tokie griežti.. Mh, mano vyrukai nesmulkūs, tai gal nerizikuoti ir atšaukti, kol nenupirko ar imt 6 dydį (tikėtina, bus platesnis, didesnis). Nes žmonės 5mečiai, nelabai aukšti ir tikrai ne slim, tokie normalūs, vaikiškai minkšti biggrin.gif Šiaip, 5 kelnių dydis dabar einamas turęėtų būti

Ačiū, Rapoja, išėjau dar į aeropostale pasižvalgyt.. Ir dar antresoles reiktų gerai perkratyti, nes tikrai yra tų kelnių namie, gal jau priaugo kažką biggrin.gif

Zinai, mano vaikis tikrai nera storas, bet toks tvirto kuno sudejimo, nu man sios carters kelnes tik kudesniam gal patogu butu, va cia pamenu temoje kazkas skundesi, kad visos kelnes krenta biggrin.gif
bent imk didesni dydi, atraitosi apacioje, jos tokiam nesiojimo stiliui tikrai tinkamos, siaip atrodo graziai, labiau kelnes, nei treningai, plonos medvilnes.
orientavimuisi ismatuoju 4T dydi:
liemuo 25 cm
ilgis 57 cm, nuo klyno - 36 cm,
plotis per klesne ties klynu - 17,5-18 cm
plotis ties keliais - 15,5-16 cm.
kelniu apacioje 13,5 cm
Na mano vaikis visgi neliesas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 01 22, 10:09)
As siandiena -ryt siusiu krepsiuka.  4u.gif

Palaukit ir manes 4u.gif Pasitikrinsiu reikiama atspalvi ir vakare atsiusiu krepsiuka...
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 01 22, 12:38)
Zinai, mano vaikis tikrai nera storas, bet toks tvirto kuno sudejimo, nu man sios carters kelnes tik kudesniam gal patogu butu, va cia pamenu temoje kazkas skundesi, kad visos kelnes krenta biggrin.gif
bent imk didesni dydi, atraitosi apacioje, jos tokiam nesiojimo stiliui tikrai tinkamos, siaip atrodo graziai, labiau kelnes, nei treningai, plonos medvilnes.
orientavimuisi ismatuoju 4T dydi:
liemuo 25 cm
ilgis 57 cm, nuo klyno - 36 cm,
plotis per klesne ties klynu - 17,5-18 cm
plotis ties keliais - 15,5-16 cm.
kelniu apacioje 13,5 cm
Na mano vaikis visgi neliesas ax.gif

ačiū labai. Kaip ir normalūs išmatavimai pagal turimas 4t kelnes. Mh, bet gal reik imt 6 tada, nes ir mano vyrai ne skruzdėliukai :-D. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 22, 11:10)
ačiū labai. Kaip ir normalūs išmatavimai pagal turimas 4t kelnes. Mh, bet gal reik imt 6 tada, nes ir mano vyrai ne skruzdėliukai :-D. Ačiū

tada nezinau ka patarti, mano bernas nesioja, nesiskundzia, tik man gal atrodo siauros rolleyes.gif neradau jokios foto su siom kelnem kad butu, jei pagal turimas kelnes normalus ismatavimai, tai ir imk normalu dydi mirksiukas.gif zodziu subalamutinau blush2.gif
Atsakyti
manouche ar ne taviske lakstos su landsend polysterine bliuska ir sakei gerai isgarina dregme?

aš vakar saviškaim va uzsakiau tokias maikutes sudetis ta pati, tai pamaniau f-ja ir ta pati gal?
https://www.carters....html?quantity=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 22 sausio 2015 - 11:30
Sveikos 4u.gif
Noriu pasiklaust visų buvusių ir esamų nėštukių, kur ieškoti rūbų su nestuke.gif
Pirmiausia reiktų šviesesnių džinsų, nes bus reikalinga pavasariui/vasarai. Ačiū patarusioms 4u.gif
Atsakyti
Junkitės prie sierros, kodukas VJA75998 Vaikiškų ugg gerom kainom yra smile.gif
Atsakyti
http://www.sierratra...;colorFamily=01 columbia kombis 51,97 su nesuper kodu ax.gif
Atsakyti
Clarks gerų kainų yra
http://www.6pm.com/clarks-women~2#!/cl...percentOff/desc
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2015 01 22, 11:36)
Sveikos 4u.gif
Noriu pasiklaust visų buvusių ir esamų nėštukių, kur ieškoti rūbų su  nestuke.gif
Pirmiausia reiktų šviesesnių džinsų, nes bus reikalinga pavasariui/vasarai. Ačiū patarusioms 4u.gif

Oj sunkus reikalas šituo klausimu smile.gif nes arba kaina kosminė, arba rūbai baisūs smile.gif džinsus, suknelę tokią dailią darbinę esu Loft pirkus. Kokybe likau patenkinta, džinsai tikrai faini pasirodė. Tikrai skinny modelis, neišsimušdavo keliai ir patogūs labai. Daugiau nieko ir nepirkau, viršui puikiai tiko visokie Jcrew boyfriend ar swing tipo megztukai, kuriuos ir iki nėštumo, ir dabar sėkmingai nešioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 01 22, 13:29)
tada nezinau ka patarti, mano bernas nesioja, nesiskundzia, tik man gal atrodo siauros rolleyes.gif neradau jokios foto su siom kelnem kad butu, jei pagal turimas kelnes normalus ismatavimai, tai ir imk normalu dydi mirksiukas.gif  zodziu subalamutinau blush2.gif

Aaaaa, einu dienos čėse iš naujo rankiotis, nes vat baigėsi nuokaina, vyrukai liko be kelnių.. :krokodiloašaros:
O tokį gražų krepšį buvau surinkus, o kaip sudėtingai, per aplinkui, su jūsų, moteros, nuorodomis. Ačiū, kad dalinatės. Net balerinų bliuskų norėjau draugės mergiotėms dovanai blush2.gif

Ačiū labai už išmatavimus ir atsiliepimus.
Kas su manim į gymboree? ax.gif
Atsakyti