Carlin kokio ugio jus mergaite?
QUOTE(kriisti @ 2015 01 22, 16:01)
as i sia ir varvinu seike mergaitei, bet va kol galvoju taip gražiai digineja dydziai, nes maniau imsiu S, nes ji apie 110 jau ugio kad kitai ziemai
bet jau liko tik violetine 

Neatrodo, kad nepriaugs iki tokio dydzio kitai ziemai? Perdaug nudidini man rodos

QUOTE(manouche @ 2015 01 22, 17:06)
Neatrodo, kad nepriaugs iki tokio dydzio kitai ziemai? Perdaug nudidini man rodos
.

o tai apie 116 ugiui koki tada dydi imti, kai visi sako kad columbia i mazesne puse

Papildyta:
http://www1.macys.co...age=contextPage
o si viedodai silta su ta columbia kur dabar po 30 dol?

as columbia turiu tik rope batus daugiau nieko

QUOTE(Carlin @ 2015 01 22, 16:53)
pamačiau neblogą striukę už 30 USD. Pagalvojau, kad paderinsiu kokias kombikelnes iš Landsend ir bus puikus kombinezonas kitai žiemai
ai neimsiu aš jos, pagalvojau, kad būna ir gražesnių bei geresnių
labai jau iš išvaizdos primena mano senąją slidinėjimo striukę, kuri moraliai paseno...

ai neimsiu aš jos, pagalvojau, kad būna ir gražesnių bei geresnių

Aciu,Carlin, uz rekomendacijas del Loft ir uzrodyta nuolaida Columbia

QUOTE(Skambute @ 2015 01 22, 16:36)
Aš pirkau tokį S dydį (4), jei domina išmatavimai parašykit
Apie mergaiciu striukes pratesiant, gal kuri norit, parduodu labai silta ir labai grazia Nautica striukyte. 25 Eur, uz kiek ir pirkau. Nauja. Pamatavau, siam sezonui didoka, kitam bus isaugus :-(. Orientuotis dydziui, tiktu mergaitei ~4-5 m., ~110-116 cm ugio, ne pilvotai
.

QUOTE(kriisti @ 2015 01 22, 16:06)
Carlin kokio ugio jus mergaite?
metras

QUOTE(Kripu @ 2015 01 22, 16:13)
Aciu,Carlin, uz rekomendacijas del Loft ir uzrodyta nuolaida Columbia
man jau uzsake sia striuke violetines spalvos
Emiau xxs mergaitei, kuri dabar 103cm ugio. Su ta striuke ruosiames kitam sezonui-tikiuos,kad nenumazinau...Atsiliepimuose parasyta,kad pasirode mazintos,bet zinok pagal tuos amerikonu vaikus...

tai aš irgi panašiai merginai paėmiau xxs.
kadangi xs nebuvo, bet manau, kad tiks ir maniškei. Nes ji smulki, nėra ilgarankė, tai turėtų tikrai tikti xxs kitą sezoną. Va dėl kelnių bijočiau, nes šiemet 4T tokios labai ant ribos, net atleidus papildomą siūlę

QUOTE(kriisti @ 2015 01 22, 16:12)
o tai apie 116 ugiui koki tada dydi imti, kai visi sako kad columbia i mazesne puse 
Papildyta:

Papildyta:
Manau, XS

Sveiki gal renkate seekairun.com?
QUOTE(kriisti @ 2015 01 22, 16:12)
aš tai Carterio su Columbia net nelyginčiau

Nežinau, man su Columbia net nesulyginama... medžiagos paprastos, plonos.
Columbia vistiek specializuojasi lauko rūbų gamyboje. Bet aišku, kam ko reikia. Jei iki mašinos ir iki darželio, tai užtenka ir paprastesnių

QUOTE(manouche @ 2015 01 22, 16:21)
Apie mergaiciu striukes pratesiant, gal kuri norit, parduodu labai silta ir labai grazia Nautica striukyte. 25 Eur, uz kiek ir pirkau. Nauja. Pamatavau, siam sezonui didoka, kitam bus isaugus :-(. Orientuotis dydziui, tiktu mergaitei ~4-5 m., ~110-116 cm ugio, ne pilvotai
.

ne nu

QUOTE(Carlin @ 2015 01 22, 16:28)
aš tai Carterio su Columbia net nelyginčiau
šita išvis tokia paprasta atrodo, rudeninė striukytė. Čiupinėjau šiemet tuos kombinezonus, kur čia merginos pirko.
Columbia vistiek specializuojasi lauko rūbų gamyboje. Bet aišku, kam ko reikia. Jei iki mašinos ir iki darželio, tai užtenka ir paprastesnių
ne nu
kur prieš 30 min buvai, kol man Columbia nebuvo nupirkę
kokia graži
ir dydis tinkamas, ir kaina...

ne nu

nesakysiu kur buvau

bet tai sakau, gal kazkam dabar ir tuoj pat reik siltos striukes.
Papildyta:
QUOTE(songaila @ 2015 01 22, 16:28)
Mergaitės, o pajar'ai ar šilti ar ir nepraleidžia vandens?
Konkrečiau tai va apie tokius galvoju
Pajar
Konkrečiau tai va apie tokius galvoju
Pajar
Gafsa gerbia Pajarus, bet ne tokius mandrus, ji "pensininkus" turi, temoj yra deklaravus kad bais silti. o tokie..., nebutinai labai silti butu, itariu