Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2015 01 23, 11:31)
na tai po lauka nuo kalniuko tiks ir pigesne smile.gif

tik va mastau ar berniukui tiktu ta striuke, tada abu su vienodais butu smile.gif man taip[ grazu ax.gif

zinok man tai nea....ji mergaitiska, nes tam pigesniam modelyje nugaroje toks isdavikiskas suraukimas... o brangesne ta snieglentine ar apsimoka imti...
labai sunku istaikyti drabuzi, kad toks unisex butu, retai kada iseina ka paveldeti sunui nuo vyresneles, nebent Columbia batus... pasigendu kazkaip tokiu neutraliu modeliu striukiu, net Columbia kartais taip primargina....Dukros vasarine striuke nuo lietaus pagal silueta tiktu ir broliui, bet prikleckinta ruzavai doh.gif ne kad padarytu kokia sviesiai pilka, ar zalia...
kaip pvz, sita visai nieko, ir berniukui ir mergaites is bedos tiktu, tik kaina nelabai, o kai prasideda nuolaidos toms softshel, tai dingsta akimirksniu, mama net Austrijoje jos negavo doh.gif
http://www.hm.com/us...article=24769-E
tai teko pirkt kas buvo, zydra (tiktu berniukui), bet uztrauktukas ir kapisonas reksmingai "RIUZAVI" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 23 sausio 2015 - 12:09
happy, koks sierros kodas? g.gif reik gal man savo kašiką pasitikrinti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2015 01 23, 11:31)

tik va mastau ar berniukui tiktu ta striuke, tada abu su vienodais butu smile.gif man taip[ grazu ax.gif

man tai net negražu, kaip mergaitės vienodai aprengtos... o dar kai berniukas ir mergaitė, tai išvis nesusipratimas ax.gif lyg tėvai fantazijos neturėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2015 01 23, 11:38)
turiu coluimbia M ir L dydzio striukes, tai vaikas nuo 145 tikrai laisvai su M dydzio striuke gali eiti, mano sunus yra 9 metu, ugis apie 142-145 ir su M striuke puikiai.. Aisku rankoves ilgokos ir pati ciut ilgesne striuke, bet atrodo tikrai neperdidele.. schmoll.gif

Bet cia klausia 130 cm ugio vaikui koki imti S ar M.
Atsakyti
Kashmyrine bliuska pigiai http://www.landsend....59?CM_MERCH=OTC 4u.gif.
paprasta bliuskute uz 3.50 http://www.landsend....59?CM_MERCH=OTC.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 23 sausio 2015 - 12:21
QUOTE(Carlin @ 2015 01 23, 14:12)
man tai net negražu, kaip mergaitės vienodai aprengtos... o dar kai berniukas ir mergaitė, tai išvis nesusipratimas  ax.gif  lyg tėvai fantazijos neturėtų biggrin.gif

bigsmile.gif Kaip dėl mergaičių ir skirtingų lyčių vaikų nežinau, bet berniukus suuniformuoti tai gražu biggrin.gif
Brolienė pripratino (nors tikrai ne kasdien, bet dažnai rengiu vienodais marškiniais, megztiniais ir pan. vyrukus) - Amerikose tokia mada ir rodo, ne fantazijos trūkumą, o tai, kad tėvai pakankamai uždirba, kad gali tai daryti.. blush2.gif Nu net nesvarbu, ką te tie amerikonai į tai įdeda, bet man gražu, kai vaikai suderinti.. bet sakau, mane suorientavo stilinga giminaitė biggrin.gif , o ir bet tačiau, pas mane pirmi dvyniai (tai ir rengėm vienodai), tada atirado brolis (nu tai irgi neišskirsi.. biggrin.gif ) Nu, 4 žmones biškį sudėtingiau suuniformuoti, bet pabandyti galima bent spalvas "sugaudyti" biggrin.gif

Bet sutinku, kad lauko rūbuose neieškočiau vientisumo su paraukimų ir kvarbatkų šešėliu brolio striukėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 23, 12:39)

Bet sutinku, kad lauko rūbuose neieškočiau vientisumo su paraukimų ir kvarbatkų šešėliu brolio striukėje  biggrin.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas jungtumetes porie drugstore.com ax.gif kad shipukas butu nemokamas
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 23, 12:39)
bigsmile.gif Kaip dėl mergaičių ir skirtingų lyčių vaikų nežinau, bet berniukus suuniformuoti tai gražu  biggrin.gif 
Brolienė pripratino (nors tikrai ne kasdien, bet dažnai rengiu vienodais marškiniais, megztiniais ir pan. vyrukus) - Amerikose tokia mada ir rodo, ne fantazijos trūkumą, o tai, kad tėvai pakankamai uždirba, kad gali tai daryti.. blush2.gif  Nu net nesvarbu, ką te tie amerikonai į tai įdeda, bet man gražu, kai vaikai suderinti.. bet sakau, mane suorientavo stilinga giminaitė  biggrin.gif , o ir bet tačiau, pas mane pirmi dvyniai (tai ir rengėm vienodai), tada atirado brolis (nu tai irgi neišskirsi..  biggrin.gif ) Nu, 4 žmones biškį sudėtingiau suuniformuoti, bet pabandyti galima bent spalvas "sugaudyti"  biggrin.gif

Bet sutinku, kad lauko rūbuose neieškočiau vientisumo su paraukimų ir kvarbatkų šešėliu brolio striukėje  biggrin.gif

dėl skolnio nesiginčyjama biggrin.gif bet man tas uniformos variantas turbūt labiausiai ir nepatinka, užtenka kad mokyklose su uniformom, o dar jei ir namie turi derintis prie brolio/sesės.

Gi kiekvienas vaikas asmenybė. Mano keturmetė turi labai griežtą balsą rūbų klausimu jau porą metų doh.gif niekada nesirengs kas jai nepatinka ir jos supratimu netinka biggrin.gif kiekvieną vakarą rūbus į darželį renkasi tik pati, man tik kartais reikia įsikišti ir paaiškinti, kad prie margų pėdkelnių marga suknelė netinka biggrin.gif bet ji dabar jau ir pati tai žino ir puikiai susiderina.... bet jei reiktų dviems taip susitarti, kažkieno saviraiškos laisvė jau kentėtų biggrin.gif
nors pažįstų ir tokių sesių, kurios būtinai turi rengtis vienodai, tai vėl nieko nepadarysi šitoj vietoj biggrin.gif

su bernais gal paprasčiau, jie mažiau dėmesio kreipia į išvaizdą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 01 23, 10:47)
http://www.landsend....H=Shopping_Cart

kuo pirmoji striuke skiriasi nuo antrosios, nors siltumas vienodas  g.gif apart kainos?

http://www.landsend....443597-_-443600

Kiek skaičiau atsiliepimų, tai pirmoji striukė (t.y. ne snowboard) ne tokia šilta, kaip antroji. Gal dėl to ir kainų skirtumas 4u.gif. Nors aš saviškei taip pat paėmiau kitiems metams pirmają, bet ruošiamės dėvėti vėlų rudenį arba nešaltomis žiemos dienomis. Gaila, dar negavau, tai daugiau pakomentuoti negaliu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2015 01 23, 10:30)
Gal kas turite GAP ir OLD NAVY dzinsus-idomu, ar ju dydziai atitinka? Jei is Old Navy turiu 6, kazin ir is GAP toki pati imti? g.gif aciu 4u.gif

Aš turiu old navy 4 ir gap 4, nu lyg atitinka g.gif

Man pasisekė, mano centriukas labai mėgsta vilktis taip kaip sesė (niu aišku suknių ir sojonų nevelku) bet striukės ir batai tinka hihihi.gif Būtų jo valia tai ir kepurę su boruže ir gėlytėm dėtųsi....
Niu reik jungt fantaziją... bet va pavyzdžiui kokius džempus perku vienodus ir nesuku galvos, nes jei dar skirtųsi - būtų bėda bėda... ir kepures perku daba vienodas ir šalikus ir kelnes... nesvarbu mergaitė berniukas, bet va jei skirtųsi būtų TRAGEDIJA... Kodėl mano žalias, o sesės rožinis, o kodėl broliui su kutu, o man be... vienu žodžiu
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2015 01 23, 14:04)
Kiek skaičiau atsiliepimų, tai pirmoji striukė (t.y. ne snowboard) ne tokia šilta, kaip antroji. Gal dėl to ir kainų skirtumas  4u.gif. Nors aš saviškei taip pat paėmiau kitiems metams pirmają, bet ruošiamės dėvėti vėlų rudenį arba nešaltomis žiemos dienomis. Gaila, dar negavau, tai daugiau pakomentuoti negaliu  smile.gif.

del siltumo galima flees dzemperi parengti ir ramu va ax.gif

nu nušaukite mane, bet esu macius ir berniuku striukese paraukimu lansend tongue.gif
Atsakyti
gal kodukas sierros koks didesnis yra?
Atsakyti