Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(tyli upė @ 2015 01 24, 22:19)
bigsmile.gif  Negadink suknios schmoll.gif  Geriau man perleisi nail.gif flirt.gif Tikrai tikrai  cool.gif
Man ji oficialiam puslapyje, kai 100 kainavo, tai tokia normali atrodė.. ggraži, bet radau bent 3 priežatis, kodėl nepirksu..  o šiandien tai labai net graži pasirodė, kainą pamačius  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o ka tu zinai, kokia pirkau? flirt.gif

QUOTE(raiboji peleda @ 2015 01 24, 21:57)
Mano irgi taip iki klubu, vat klubu nezinau dabar, bet +- koks cm kaip jusu.
ir emiau m dydi.tai bus laisva, nors gal ir ta laisva bus nebaisiai...

nuuu, bus didele M g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 24 sausio 2015 - 22:45
QUOTE(manouche @ 2015 01 25, 00:41)
o ka tu zinai, kokia pirkau? flirt.gif
nuuu, bus didele M g.gif.

Nuojautą turiu biggrin.gif
Ten vilnos lyg tik viena buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 24, 22:53)
Nuojautą turiu  biggrin.gif
Ten vilnos lyg tik viena buvo  rolleyes.gif

kaip supratau, ne viena.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele136 @ 2015 01 24, 23:15)
vakar prigriebiau suknyte is macys1, medituoju ties bliuzkute arba antra suknele, bet nebesuprantu su RL dyžiais pasikaičiusi. Prigriebiau M su 100 krūtine, 102 klubai ir 85 liemuo, kazi nebus maža doh.gif
Apsiverksiu jei reikės pardavinėti doh.gif

Bus kaip tik
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 01 24, 20:04)
Junkitės prie tapukų   smile.gif

http://skidders.com/ - 50% off SKID50

user posted imageuser posted image

nusiunčiau TOKIUS išbandyti  iš SKIDDERS $9.99    smile.gif

Rapojuk, as issiuntus 4 poras ju is zulily- ten pigiau ir tokios kaip Tu nori yra .. Gal greiciau ten susirinks?? g.gif ar man persiust? Komanda is kur Jums patogiau pirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 24 sausio 2015 - 23:41
Nusiunčiau užsakymą iš Zulily taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2015 01 24, 23:33)
Nusiunčiau užsakymą iš Zulily taip pat smile.gif

thumbup.gif labai faini tapukai, mes vasaru be ju nebeissivaizduojam..- ir kieme, ir pajury, ir namie, ir ypac baseine.. Zaismingi, puikiai nesiojasi, skalbiasi, vaikai l noriai aunasi, netrina, lengvi lankstus.. Zodziu.. Geris.. Mano merginos turi po 2-3 poras- viesiems atvejams biggrin.gif
Db ir kriksto sunui paimsiu ax.gif
Junkites!!

Taure, kada pirksit Zulily?? ax.gif bijau, kad vel neliks dickiu..
Atsakyti
Tikėkimės, kad iš mano 3 porų nors vieni liks
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2015 01 25, 00:57)
Tikėkimės, kad iš mano 3 porų nors vieni liks

bet ten dydziai labai mazi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egipte: 25 sausio 2015 - 00:55
Mergaites, noriu jusu paprasyti nesiusti mums pirkti nuorodu mobilaus, ar plancetes formato sad.gif Is tokiu nuorodu dazniausiai nededa prekiu i jau musu pradetus normaliu nuorodu krepsius. Deja, bet tokiu atveju tenka siusti laiska zmogui atgal, kad istaisytu nuorodas. Tada lieka nenupirktas uzsakymas, sugaistas jusu, ir musu laikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 01 25, 07:12)
Mergaites, noriu jusu paprasyti nesiusti mums pirkti nuorodu mobilaus, ar plancetes formato sad.gif Is tokiu nuorodu dazniausiai nededa prekiu i jau musu pradetus normaliu nuorodu krepsius. Deja, bet tokiu atveju tenka siusti laiska zmogui atgal, kad istaisytu nuorodas. Tada lieka nenupirktas uzsakymas, sugaistas jusu, ir musu laikas  verysad.gif

Manrods, ikelk sita info i pirma posta, nepamaišys.
Atsakyti

Sveikos, gal kas turite 45% sieros koduka? 4u.gif
[/quote]

mums taip pat reiktu, merginos brukstelkit jei kas turit 40% ar 45% nes temoje ansktesni mineti kodai musu norimam daiktui negalioja arba skaiciuoja siuntima 10$...
Atsakyti