Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(tyli upė @ 2015 01 21, 16:09)
oooooi blink.gif  biggrin.gif  Tai aš gal net netilpsiu į irgi 26, irgi curvy, straight leg  cool.gif
Skaičiau skaičiau čia visų atsiliepimus ir būsiu nusimažinus  doh.gif

Eddie Bauer.. nu reik paižvalgyt, bet tokios nesimpatiškos kainos oficialiam puslapyje būna unsure.gif
Beje, mama gavo dovanų EB pūkinį ilgąjį paltą.. nu graži močiutė  bigsmile.gif  Kokybė kokia  bigsmile.gif

Aš išvis bandysiu velvetines prisijaukint.. juodas  ax.gif

Stepe, o ko nenutaikei? Ilgio, ločio, linijiškumo biggrin.gif , oi kreiviškumo?

matyt iš principo tai ne mano brendas, ant kolegės tai gerai atrodo cool.gif biggrin.gif . iš trijų kelnių pasilikus tik linines 26 dydžio. Nu didelės, ale kaip lininės sueis. Ilgio nepataikiau nei kart, vienos regular trumpos kitos ilgos. žodžiu net nebežiūriu aš jų. pamedžioju kitur pažįstamus ir jau pritaikytus brendus, pėvėzė levis džinsus yoox'e už 15 pinigų biggrin.gif ir free shipu biggrin.gif. Vakar mačiau macys levis velvetkių pridėta už 30 pinigų. žodžiu po trijų kart jau atsilaikau masinei psichozei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 21, 16:09)
oooooi blink.gif  biggrin.gif  Tai aš gal net netilpsiu į irgi 26, irgi curvy, straight leg  cool.gif
Skaičiau skaičiau čia visų atsiliepimus ir būsiu nusimažinus  doh.gif

Eddie Bauer.. nu reik paižvalgyt, bet tokios nesimpatiškos kainos oficialiam puslapyje būna unsure.gif
Beje, mama gavo dovanų EB pūkinį ilgąjį paltą.. nu graži močiutė  bigsmile.gif  Kokybė kokia  bigsmile.gif

Aš išvis bandysiu velvetines prisijaukint.. juodas  ax.gif

Stepe, o ko nenutaikei? Ilgio, ločio, linijiškumo biggrin.gif , oi kreiviškumo?

o kaip mums zinot itilpsi/neitilpsi? cm perimetro tai nerasai... (arba praleidau unsure.gif)
juodu velvetkiu gal tik ir truksta iki pilnos laimes. Bet Talbots tamsiai melynos sakyciau, sueina uz juodas biggrin.gif.
Aha, EB puslapyje kainos didokos.., reik lukuriuot, kartais gal kam didesnes nuolaidas padarys..
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2015 01 21, 18:21)
matyt iš principo tai ne mano brendas, ant kolegės tai gerai atrodo  cool.gif  biggrin.gif . iš trijų kelnių pasilikus tik linines 26 dydžio. Nu didelės, ale kaip lininės sueis. Ilgio nepataikiau nei kart, vienos regular trumpos kitos ilgos. žodžiu net nebežiūriu aš jų. pamedžioju kitur pažįstamus ir jau pritaikytus brendus, pėvėzė levis džinsus yoox'e už 15 pinigų biggrin.gif ir free shipu biggrin.gif. Vakar mačiau macys levis velvetkių pridėta už 30 pinigų. žodžiu po trijų kart jau atsilaikau masinei psichozei biggrin.gif

aaaa, matai, kokia kieta cool.gif
Supratau.
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2015 01 21, 18:24)
o kaip mums zinot itilpsi/neitilpsi? cm perimetro tai nerasai... (arba praleidau unsure.gif)
juodu velvetkiu gal tik ir truksta iki pilnos laimes. Bet Talbots tamsiai melynos sakyciau, sueina uz juodas  biggrin.gif.
Aha, EB puslapyje kainos didokos.., reik lukuriuot, kartais gal kam didesnes nuolaidas padarys..

bigsmile.gif Žinosiu, kam pasiūlyt biggrin.gif

Nu tai tie cm gal panašūs kaip buvo (tikiuos, vis dar apie 94 cm.. oi, radau 90 blink.gif, bet irnesakyk.gif ).
Bet aš gerai pamenu, kad mūsų apimčių cm panašūs buvo, o kelnių dydžiai vienu vis skirdavossi (mano 4 ir dabar toks).
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 21, 16:40)
aaaa, matai, kokia kieta  cool.gif
Supratau.
Papildyta:

bigsmile.gif  Žinosiu, kam pasiūlyt  biggrin.gif

Nu tai tie cm gal panašūs  kaip buvo (tikiuos, vis dar apie 94 cm.. oi, radau 90  blink.gif, bet irnesakyk.gif ).
Bet aš gerai pamenu, kad mūsų apimčių cm panašūs buvo, o kelnių dydžiai vienu vis skirdavossi (mano 4 ir dabar toks).

su 94 man 26 didelės cool.gif 00 irgi
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 21, 16:28)
aaaa, matai, kokia kieta  cool.gif
Supratau.

Ramiakas cool.gif yra ir kietesnių lotuliukas.gif
Nepirkau nei vienų loft ir artimiausiu metu neplanuoju tongue.gif matau, kad ne mano kirpimas unsure.gif nors bežiūrint į šitą masinę paichozę vis kyla noras surizikuot, bet paskaičiuoju velvetkes spintoje ir ramu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 21, 16:40)
bigsmile.gif  Žinosiu, kam pasiūlyt  biggrin.gif
Nu tai tie cm gal panašūs  kaip buvo (tikiuos, vis dar apie 94 cm.. oi, radau 90  blink.gif, bet irnesakyk.gif ).

as tai vengiu ir bematuot, jau gana kad svertis pradejau blush2.gif. Apimtys gal ir panasios musu, bet ugiai ir inseam, itariu, n i l a b a i... smile.gif.

QUOTE(Stepė @ 2015 01 21, 16:42)
su 94 man 26 didelės  cool.gif 00 irgi

nekreipiam demesio, kaulai nuo salcio susitrauke. Jin gi storesne uz mane, 00 dideli, as 00 niekad nerizikavau, jau gana kad i 0 telpu tongue.gif.
cia apie LOFT, jei ka..
QUOTE(Carlin @ 2015 01 21, 16:42)
Ramiakas  cool.gif  yra ir kietesnių  lotuliukas.gif
Nepirkau nei vienų loft ir artimiausiu metu neplanuoju  tongue.gif  matau, kad ne mano kirpimas  unsure.gif  nors bežiūrint į šitą masinę paichozę vis kyla noras surizikuot, bet paskaičiuoju velvetkes spintoje ir ramu  cool.gif

drinks_cheers.gif taip. bet dar galima spalvu gama pereit, ne siaip nuogus skaicius mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2015 01 21, 16:51)

drinks_cheers.gif taip. bet dar galima spalvu gama pereit, ne siaip nuogus skaicius  mirksiukas.gif.

Oj ta gama pas mane irgi kur kas platesnė nei Loftas siūlo biggrin.gif Aš savo laiku AtA Rugby apsipirkau velvetais wub.gif beveik visas spalvas susirinkau prieš uždarymą, o kur dar ae velvetinių jeginsų visa spalvų paletė biggrin.gif vat neturiu tik juodų, bet jų ir nenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2015 01 21, 18:51)
as tai vengiu ir bematuot, jau gana kad svertis pradejau blush2.gif. Apimtys gal ir panasios musu, bet ugiai ir inseam, itariu, n i l a b a i... smile.gif.
nekreipiam demesio, kaulai nuo salcio susitrauke. Jin gi storesne uz mane, 00 dideli, as 00 niekad nerizikavau, jau gana kad i 0 telpu tongue.gif.
cia apie LOFT, jei ka..

Žinuokicia, aš pajamiau tokį insteam šįkart, kad ir Tau tiktų biggrin.gif
Ne, rimts, nu vat pirmąkart pasidaviau.. ir, žinoma, petit, nebuvo dydžio, o buvo, kurių insteam didokokas toks, jei gerai pamenu naktinį pirkimą.. Taurė su Gerdulka gali pasijuokt iš to, kaip Upė naktį savo miesto pavadinimą užrašė su w ir pan. ten neesamom raidėm biggrin.gif

O ko svertis ėmei? blush2.gif

Tai vat, kad pliki skaičiai nieko nerodo.. Per uodegą dabar mažiau nei iki vaikų buvo. O liemens nerasta blush2.gif Tai aš net nesvajoju, nei apie 0, nei apie 2 dydį tongue.gif

Carlin biggrin.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 21, 17:07)
O ko svertis ėmei? blush2.gif

sekta ipareigojo pioneers.gif. Kitaip, gali sluota neatlaikyt i Valpurgijos nakties svente isskrendant bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 21, 15:28)
QUOTE(Stepė @ 2015 01 21, 15:51)

bigsmile.gif Pareik čia truputį.. kokį dydį velvetinių LOFT'o dėvi? ax.gif
o Manouche'ka? ax.gif
Atsiskaičiuočiau nuo jūsų.. nors jau užsisakiau 26 nail.gif Bandysiu biggrin.gif

Ir dar klausimas net nežinau kam.. šiaip garsiai pamąstysiu.. Ieškau mamai vilnonių pusvilnių kelnių. Šiaip, močiulytei jau. Dydis paskutiniu metu 16 jai tinkamiausias. Klubai apie 115 ar >, bet tikrai į 14-tą jau seniai nebetelpa. Ir visa figūra tokia nekūda.. Tai, spėju, į skinny tipą net nežiūrėti? g.gif Pvz., http://www.loft.com/...faultColor=6097
Tuoj su savimi pasitarsiu.. biggrin.gif Nes jai labiausiai tinka/slepia tokios plačios, tiesaus kirpimo.. http://www.loft.com/...ulie-fit/354598 ne tik dėl amžiaus, bet ir dėl figūros..
O gal vis tik 16 dydis skinny gulėtų visai gražiai? unsure.gif
Na, normali ta jos figūra, gražiai moteriškai minkšta blush2.gif

Butinai dar sierra perversk, ten geru dalyku didesniu dydziu lieka.
QUOTE(manouche @ 2015 01 21, 17:12)
sekta ipareigojo  pioneers.gif. Kitaip, gali sluota neatlaikyt i Valpurgijos nakties svente isskrendant bigsmile.gif.

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2015 01 21, 17:18)
O tai Lands End lyg matau, kad nerenkat, ane?

Renkame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 01 21, 19:16)
Butinai dar sierra perversk, ten geru dalyku didesniu dydziu lieka.

hihihi.gif

Ačiū. Mintis gera bigsmile.gif

Intriga, vienok bigsmile.gif Čia ko įkvėptos ant svarstyklių lipat, svetimų šlaunų aptarinėjimo? hihihi.gif Ar pas jus savas kalendorius svėrimams? Ot paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 21 sausio 2015 - 17:30