Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 326

www.juicycouture.com
-25% kodukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 25, 01:35)
ir tos kainos ne amzinai bus nono.gif paskubam , kol gera proga drinks_cheers.gif

MM sako, MM zino, reikia klausyti biggrin.gif

QUOTE(ram9ne @ 2015 01 25, 10:27)
Kazkaip nesulaukiu skaiciuku
nors turetu but nemazai g.gif
gal neateina laiskutis kai praeita karts iki mane..? verysad.gif

dar labai daug turiu neissiusta, vakar sveciu sulaukem netiketai, tai visa vakara prapliurpiau su jais, ir nelabai ka padariau smile.gif

junkites prie www.columbia.com reiktu siandien paimti kasikeli drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantukee @ 2015 01 25, 16:52)
O kodel Jus norit butent lasisu?  g.gif Tai, kiek zinau, pats blogiausias variantas... Priezastis paprasta - lasisos auginamos fermose, seriamos kaip kiaules, duodami hormonai ir pan... Lasisos, kaip zaliava, naturaliai besiveisianti yra per brangi, todel is ju niekas negamina zuvu tauku  mirksiukas.gif Siulyciau rinktis menkes, nes jos neauginamos fiorduose ir zuvu fermose  4u.gif

Buna ir laukiniu lasisu zuvu tauku rolleyes.gif Beje, jei zinot kokius gerus menkiu is vitacost, tai laukiu pasiulymu smile.gif

Eisiu ieskot naujo tuso blakstienoms, gal kur kosmetikai nuolaida? Turejau nuo spalio pab.-lapkricio pr. isgirta Le Volume de Chanel tusa, tai nerealus buvo wub.gif Bet jis ir siaip is tirstesniu man pasirode, o paskutiniu metu labai jau tirstai dazyt pradejo, vos ne gabalais, net atskirai sukutem sukuot reikia, o cia jau kiek per daug terliones man biggrin.gif Pabandziau nuvalyt sepeteli ir is naujo, bet tas lats gaunasi.. Kazkaip nuliudino mane, galvojau bent standartinius 4men. istempsiu.. Tai va, gal kas kokiu pasiulymu turi (nelabai skaiciau praeitas temas, tai gal ka ir praleidau), isskyrus ten tuos visokius fiber tusus, cia man turbut per drasiai butu biggrin.gif Nors pati vis dar pagalvoju apie Benefit They're Real, kazkaip uzstriges jis man atminty nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
\

QUOTE(illuminated @ 2015 01 25, 17:45)
Buna ir laukiniu lasisu zuvu tauku rolleyes.gif Beje, jei zinot kokius gerus menkiu is vitacost, tai laukiu pasiulymu smile.gif

Eisiu ieskot naujo tuso blakstienoms, gal kur kosmetikai nuolaida? Turejau nuo spalio pab.-lapkricio pr. isgirta Le Volume de Chanel tusa, tai nerealus buvo  wub.gif Bet jis ir siaip is tirstesniu man pasirode, o paskutiniu metu labai jau tirstai dazyt pradejo, vos ne gabalais, net atskirai sukutem sukuot reikia, o cia jau kiek per daug terliones man biggrin.gif Pabandziau nuvalyt sepeteli ir is naujo, bet tas lats gaunasi.. Kazkaip nuliudino mane, galvojau bent standartinius 4men. istempsiu.. Tai va, gal kas kokiu pasiulymu turi (nelabai skaiciau praeitas temas, tai gal ka ir praleidau), isskyrus ten tuos visokius fiber tusus, cia man turbut per drasiai butu biggrin.gif Nors pati vis dar pagalvoju apie Benefit They're Real, kazkaip uzstriges jis man atminty nors tu ka biggrin.gif

tusams cia nuolaida smile.gif

www.trishmcevoy.com
-15% vienkartinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 01 25, 18:45)

Eisiu ieskot naujo tuso blakstienoms, gal kur kosmetikai nuolaida? Turejau nuo spalio pab.-lapkricio pr. isgirta Le Volume de Chanel tusa, tai nerealus buvo  wub.gif Bet jis ir siaip is tirstesniu man pasirode, o paskutiniu metu labai jau tirstai dazyt pradejo, vos ne gabalais, net atskirai sukutem sukuot reikia, o cia jau kiek per daug terliones man biggrin.gif Pabandziau nuvalyt sepeteli ir is naujo, bet tas lats gaunasi.. Kazkaip nuliudino mane, galvojau bent standartinius 4men. istempsiu.. Tai va, gal kas kokiu pasiulymu turi (nelabai skaiciau praeitas temas, tai gal ka ir praleidau), isskyrus ten tuos visokius fiber tusus, cia man turbut per drasiai butu biggrin.gif Nors pati vis dar pagalvoju apie Benefit They're Real, kazkaip uzstriges jis man atminty nors tu ka biggrin.gif

man tas chanel iskart gabalais daze, tik gautas , o benefit esu bandzius, tai jokio wow ispudzio nepaliko ax.gif
Atsakyti
[quote=illuminated,2015 01 25, 18:45]

As bent zuvu tauku lasisu laukiniu nezinau...., dar manau, gali buti ivardinta, kad laukiniu lasisu, bet tai viso labo reiskia zuvies rusi, bet nereiskia, kad ji augo naturaliai. Uztenka zinoti, kiek pvz Norvegijoje kainuoja "tikra" lasisa, o pagaminti viena produkta zuvu reik apie 8, todel kaina produkto butu sunkiai isivaizduojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 01 25, 17:59)
man tas chanel iskart gabalais daze, tik gautas , o benefit esu bandzius, tai jokio wow ispudzio nepaliko  ax.gif

Sephoroj neblogas Benefit rinkinukas yra su They're Real tušu ir jų mini pravedimu, tai ir gundaus.. biggrin.gif

Pagelbėkit su Columbia kas nors biggrin.gif Kaip manot, šilta tokia striukytė būtų žiemai? Yra tik L dydis mėlynos belikęs, įdomu, galėtų tiktų vaikui (na, gal jau nevisai vaikui, jaunai paauglei), kuriai rūbai perkami 158-164cm dydžio?
http://www.columbia....onColor=540#fit
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 01 25, 19:11)
Sephoroj neblogas Benefit rinkinukas yra su They're Real tušu ir jų mini pravedimu, tai ir gundaus.. biggrin.gif

Pagelbėkit su Columbia kas nors biggrin.gif Kaip manot, šilta tokia striukytė būtų žiemai? Yra tik L dydis mėlynos belikęs, įdomu, galėtų tiktų vaikui (na, gal jau nevisai vaikui, jaunai paauglei), kuriai rūbai perkami 158-164cm dydžio?
http://www.columbia....onColor=540#fit

aha, zinau ta rinkinuka, fainas atrodo smile.gif bet vistiek, gi tie tusai, tai kaip ir kvepalai kokie, individualu labai, vienoms patiks, kitoms ne, sunku kazka patarti labai , reikia bandyti ir susirasti paty paciausia sau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 01 25, 17:42)
dar labai daug turiu neissiusta, vakar sveciu sulaukem netiketai, tai visa vakara prapliurpiau su jais, ir nelabai ka padariau smile.gif

O kada planuojate issiusti ax.gif ?
Atsakyti
Kas perka Bearpaw, čia turbūt neblogos jų kainos dabar https://www.ruelala....n/80525/118243/
Atsakyti
Rašiau ir kažkur dingo mano žinutė, tai jei pasikartos, nepykit biggrin.gif
Bearpaw, spėju, gerom kainom https://www.ruelala....n/80525/118243/

Atsakyti

laukiame labai

www.bloomingdales.com
-25% kodukas vienkartinis
user posted image

www.boutiquetoyou.com
-50% kodukas
user posted image

www.vincecamuto.com