Niu va,iškrėtėm su mažaja siuntinį ir galiu pasakyt taip: tiek džiaugsmo dar nesu apturėjus,kas liečia siuntinius (jais visada labai džiaugiuosi), gal panašiai jaučiausi kai kate spade rankinę gavau

. Tai va, viskas žiauriai vykę ir pavykę: ugg lofteriai ar kaip jie vadinas,minkšti ir patogus, polo batai superiniai

uniqlo vilnonis golfas ir užsegamas megztukas nuostabūs,anntaylor suknelė (be rankovių, so odinėm kišenėm) liuks, ir kaip sarafaną užsidėjus ir kaip berankovė puiki,bijojau dėl ilgio trumpumo,bet dar padorus ilgis

Mano carevnai basutės timberland liuks,čiut didelės, bet gi ir vasara ne rytoj. Gavau dar įžymųjį tušą su žiuželiais,užsitepiau, blakstienos atsirado,žiūrėsiu dabar,ar nenubyrės

kas turit,gal galėtumėt instrukcijas papasakot smulkiau, taip sakant,patirtim pasidalint. Clarisonics laukia vakaro, bet jau pabandėm pajungt,dar kažkiek energijos anas turi,kol vyras jungiklį pakeis, tai malonu prie veido

vaizdinės medžiagos savaitgalį nebus, nes tik su išmaniaja technika esu
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 01 31, 12:35)
Gal peda didesne nei 27 cm ar labai plati? As matavausi ne vienus ir man 27 cm ilgio pedos turetojai 10 dydis puikiausiai, o padevejus ilgiau ir kailiui susedus tikrai dar ir laisvos vietos liktu.
Šiaip platoka mano pėda, bet sveiko proto ribose

batų turiu daugiau 40 nei 41 dydžio,idealiausi 40.5 dydžio