Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 326

Mergiukai , laukiu MAXI HAIR -15%
http://www.iherb.com...F...r=null&ic=1

bei
www.saksoff5th.com 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės,jau džiaugiuosi savo siuntiniu,dar ne viską pažiūrėjau, bet skubu atsižymėt dėl ugg: jie tikrai mažinti, nešiodama 40 -41 ėmiau 10 dydį,kas turėtų atitikti 41, tai pats tas,laisvos vietos nėr 4u.gif einu toliau kraustyti ir džiaugtis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki norejau pasiteirauti, kaip suprantu sios basutes 2 uz 45$ ( 3M US Litlle Kid) g.gif Jeigu taip tai gal kas noretu jungtis, visai neblogi atsiliepimai ax.gif

http://www.amazon.co...f=cm_cr_pr_pb_t
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinafire: 31 sausio 2015 - 11:31
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 01 31, 12:00)
Sveikutės,jau džiaugiuosi savo siuntiniu,dar ne viską pažiūrėjau, bet skubu atsižymėt dėl ugg: jie tikrai mažinti, nešiodama 40 -41 ėmiau 10 dydį,kas turėtų atitikti 41, tai pats tas,laisvos vietos nėr  4u.gif einu toliau kraustyti ir džiaugtis  bigsmile.gif

Gal peda didesne nei 27 cm ar labai plati? As matavausi ne vienus ir man 27 cm ilgio pedos turetojai 10 dydis puikiausiai, o padevejus ilgiau ir kailiui susedus tikrai dar ir laisvos vietos liktu.
Atsakyti
Niu va,iškrėtėm su mažaja siuntinį ir galiu pasakyt taip: tiek džiaugsmo dar nesu apturėjus,kas liečia siuntinius (jais visada labai džiaugiuosi), gal panašiai jaučiausi kai kate spade rankinę gavau lotuliukas.gif . Tai va, viskas žiauriai vykę ir pavykę: ugg lofteriai ar kaip jie vadinas,minkšti ir patogus, polo batai superiniai thumbup.gif uniqlo vilnonis golfas ir užsegamas megztukas nuostabūs,anntaylor suknelė (be rankovių, so odinėm kišenėm) liuks, ir kaip sarafaną užsidėjus ir kaip berankovė puiki,bijojau dėl ilgio trumpumo,bet dar padorus ilgis thumbup.gif Mano carevnai basutės timberland liuks,čiut didelės, bet gi ir vasara ne rytoj. Gavau dar įžymųjį tušą su žiuželiais,užsitepiau, blakstienos atsirado,žiūrėsiu dabar,ar nenubyrės lotuliukas.gif kas turit,gal galėtumėt instrukcijas papasakot smulkiau, taip sakant,patirtim pasidalint. Clarisonics laukia vakaro, bet jau pabandėm pajungt,dar kažkiek energijos anas turi,kol vyras jungiklį pakeis, tai malonu prie veido bigsmile.gif vaizdinės medžiagos savaitgalį nebus, nes tik su išmaniaja technika esu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 01 31, 12:35)
Gal peda didesne nei 27 cm ar labai plati? As matavausi ne vienus ir man 27 cm ilgio pedos turetojai 10 dydis puikiausiai, o padevejus ilgiau ir kailiui susedus tikrai dar ir laisvos vietos liktu.

Šiaip platoka mano pėda, bet sveiko proto ribose lotuliukas.gif batų turiu daugiau 40 nei 41 dydžio,idealiausi 40.5 dydžio
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2015 01 31, 00:56)
Kazkas uzplauke  ant smegenu  doh.gif ir as  uzsimaniau pagerti  resveratroli.
Papasakokit ar jauciat koki poveiki g.gif

nei jokio
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 01 31, 13:35)

Laba,cia kalba eina apie batelius,be kailio. Komentaruose rase,kad jie mazinti.
Aciu Jolanta uz aprasyma,tikiuosi ir man bus geri,pirkau 8,5 38-39 kojai. 4u.gif
Atsakyti
Mergiukai, junkites apatinio trikotazo, liemeneliu, miego rubeliu, taiko -25 koduka ir clearance skyriui! drinks_cheers.gif

Yra ir trumph, ir spanx, ir kitu brandiniu geriu wub.gif

Apatinis trikotazas

Taip pat ir ugg keletas smulkmenu yra gera kaina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cereza: 31 sausio 2015 - 12:31
QUOTE(perliuke86 @ 2015 01 30, 21:59)
O su kokiais klubais koki dydi turite?

As uzsisakius S dydi su 90cm klubais,bus geros man,nes drauges esu S matavusis tai thumbup.gif ,tik ugiui 172 gal biski ilgio ilgesnio noretusi,bet su batais bus liux. mirksiukas.gif Labai fainos jos. wub.gif
Atsakyti

labai laukiu

us.levi.com
-50% SALE
user posted image

www.yoox.com
-15% kodukas
user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10%
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.jcrew.com
-40% ir -50%
user posted image

factory.jcrew.com
-25%
user posted image

QUOTE(Jolanta:) @ 2015 01 31, 11:50)

aciu uz pirkinukus wub.gif
QUOTE(cereza @ 2015 01 31, 12:25)
Mergiukai, junkites apatinio trikotazo, liemeneliu, miego rubeliu, taiko -25 koduka ir clearance skyriui!  drinks_cheers.gif

Yra ir trumph, ir spanx, ir kitu brandiniu geriu wub.gif

Apatinis trikotazas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka ir kantrybe! Tase 10 balu, ziauriai grazi, kokybiska, ir labai talpi, neatsidziaugiu. Tik pinigine pardavinesiu. Dar karta aciu!!! 4u.gif
Atsakyti