Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 326

QUOTE(evelinse @ 2015 01 23, 14:38)
Mano atradimas tai Anastasia Beverly Hills Brow Wiz piestukas thumbup.gif labai paprastai greitai galima pasidaryti grazius antakius ir labai naturaliai atrodo, uztvirtinu su MAC Brow set  4u.gif

as tai ,kaip jau gyriausi smile.gif , isbandziau HD brows procedura ir labai patiko . Dabar reik paieskoti HD rinkinuko prieziurai ir pasigrazinimui namuose kazkokio tokio Gal bus pigiau parsisiusti . maciau yra ir kitokiu , tik dar nebuvo laiko prisesti paieskoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 23 sausio 2015 - 15:18
QUOTE(Muscade @ 2015 01 23, 15:02)
Norica ar galite ideti nuotrauka pvz kaip blakstienos atrodo su kitos firmos tusu, ir is mac smile.gif labai sudominot

Jei čia mane turėjote omenyje, tai nežinau net, fotiko neturėsiu, o su telefonu gal nekažką matysis g.gif Pabandysiu, jei gausis apynormalės foto, tai pabandysiu vieną akį su MAC 3D, kitą su Lancome pabraukt ir palygint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 23, 16:31)
Jei čia mane turėjote omenyje, tai nežinau net, fotiko neturėsiu, o su telefonu gal nekažką matysis g.gif  Pabandysiu, jei gausis apynormalės foto, tai pabandysiu vieną akį su MAC 3D, kitą su Lancome pabraukt ir palygint  ax.gif

Butu nuostabu, nes turbut visos merginos to tuso jau nori biggrin.gif , as taip ji jau turiu noru sarase. Tai jei dar foto butu, tai super wub.gif
Atsakyti

laukiame

www.bloomingdales.com
-25% kodukas vienkartinis
user posted image

www.macys.com
-15% rankinems
user posted image
us.levi.com
-40%
user posted image

www.jcrew.com
-40% sale
user posted image

www.swarovski.com

user posted image

www.vincecamuto.com
-25%
user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image

www.sierratradingpost.com
www.yoox.com
www.gymboree.com
www.freepeople.com
factory.jcrew.com
www.aeropostale.com
www.victoriassecret.com
www.converse.com
shop.guess.com
www.michaelkors.com
www.aldoshoes.com
www.walmart.com
www.youniqueproducts.com
www.gap.com
www.uniqlo.com

www.iherb.com
www.lilydirect.com
www.paulaschoice.com
www.swansonvitamins.com
www.luckyscent.com
www.fragranceshop.com -15%
www.fragrancenet.com-25%
www.vitacost.com

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 23, 16:17)
as tai ,kaip jau gyriausi smile.gif ,  isbandziau HD brows procedura ir labai patiko . Dabar reik paieskoti HD rinkinuko prieziurai ir pasigrazinimui namuose kazkokio tokio Gal bus pigiau parsisiusti . maciau yra ir kitokiu , tik dar nebuvo laiko prisesti paieskoti

o mac yra dar nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2015 01 23, 12:16)
Pritariu verysad.gif Reik gal kokius batus nusipirkt dar atminciai?? O ka jei nustos gamint...
Papildyta:

Jei apie kazka linksmiau... Tai gal Tiffany, Norika ar dar kuri makiazo eksperte patars, kaip dar man ir tuos antakius tokius grazus, ne per tamsius (kad ne i Brezneva panasi buciau) pasidaryti g.gif

As antakius dazausi chemiskai, tai man tik brow gel reikalingas is MAC
Atsakyti
QUOTE(Seida @ 2015 01 23, 16:05)
o mac yra dar nuolaida?

nebuna MAC nuolaidu...

Mergaites, pirksim MACYS netrukus

Yra labai geru kainu RL
http://www1.macys.co...ralph lauren wo
po 20-25$ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2015 01 23, 14:38)
Mano atradimas tai Anastasia Beverly Hills Brow Wiz piestukas thumbup.gif labai paprastai greitai galima pasidaryti grazius antakius ir labai naturaliai atrodo, uztvirtinu su MAC Brow set  4u.gif

drinks_cheers.gif ir as brow wiz naudoju thumbup.gif tik uztvirtinu su Anastasia bespalviu vasku 4u.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 23, 15:17)
as tai ,kaip jau gyriausi smile.gif ,  isbandziau HD brows procedura ir labai patiko . Dabar reik paieskoti HD rinkinuko prieziurai ir pasigrazinimui namuose kazkokio tokio Gal bus pigiau parsisiusti . maciau yra ir kitokiu , tik dar nebuvo laiko prisesti paieskoti

ir as isbandziau biggrin.gif tai zinokit man to Anastasijos Brow Wizo uztenka ir vasko bespalvio ax.gif Bet pas mane savu antakiu labai daug, gal del to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 23, 17:03)
drinks_cheers.gif ir as brow wiz naudoju  thumbup.gif tik uztvirtinu su Anastasia bespalviu vasku  4u.gif
ir as isbandziau  biggrin.gif tai zinokit man to Anastasijos Brow Wizo uztenka ir vasko bespalvio  ax.gif Bet pas mane savu antakiu labai daug, gal del to  4u.gif

o koks vaskas ? ax.gif as tai seseliais pasidazau . pas mane realiai viena vieta tokia truputi "isplikus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 23, 17:16)
o koks vaskas ? ax.gif as tai seseliais pasidazau . pas mane realiai viena vieta tokia truputi "isplikus" biggrin.gif

Anastasia Clearbrowgel. Gavau meginuka kazkur pries metus, tai dar iki siol naudoju thumbup.gif tik neziurejau ar yra dar jis pardavime
Atsakyti
Sveiki 4u.gif na eilini karta klausiu, bet gal si karta viracost taiko nuolaida Maxi hair? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2015 01 23, 17:42)
Sveiki  4u.gif na eilini karta klausiu, bet gal si karta viracost taiko nuolaida Maxi hair?  blush2.gif

nea, netaiko niekada, panasu ...

Ciupkit, kol yra smile.gif
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti