Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iki 80 m2 - maži, bet neprasti! II d.

Skaitinėjau užmačiau delfi. O jei statyti, taip kaip kitose šalyse. Pakeltą nedaryti tokių brangių pamatų. Išmedžio šiltintą.
Daugiau šildymui suinvestuoti šildomos grindys, bei krosnelė 50 kv. apšildytų? Tiek naujausių technologijų negi nieko naujo sukurta nėra.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 13, 12:06)
Ot gudruole: parasiau, kur skaitytis, o neidejau lotuliukas.gif
http://www.ekspertai...ono_stiklinimui

Bet jeigu mes norim platinti,t.y.papildomai liesis platesni pamatai ir cia uzteks suderinimo akto???ir kur del jo kreiptis?
Atsakyti
Sveiki. Noreciau suzinoti, jeigu mano namuko kvadratura per abu aukstus susidaro 80kv.m (tarkim pirmas aukstas 50kv.m+mansarda 30kv.m). Ar i kvadratura isiskaiciuoja laiptai (laiptine i mansarada)? Nes planuoju daryti laiptine uzdaro tipo, tad ji tiek pirmam, tiek mansardiniam aukste uzims nemazai vietos.
Atsakyti
Laiptai neisiskaicuoja ir patalpos po laiptais taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Liveris @ 2015 03 29, 19:07)
Laiptai neisiskaicuoja ir patalpos po laiptais taip pat.

patikslinkit, kur tai parašyta? iki šiol buvo neskaičiuojama vieta po laiptais iki 1,6 m aukščio. Kadangi nebegalioja senoji plotų-tūrių skaičiavimo tvarka, o naujos nėra, iš kur jūs paėmėt? atsakymas, kad visada taip buvo nesiskaito biggrin.gif Kadastrinių matavimų apskaitos metodikoj irgi nurodyta, kad neskaičiuoja tik iki 1,6 m aukščio vietų.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 30, 10:18)
patikslinkit, kur tai parašyta? iki šiol buvo neskaičiuojama vieta po laiptais iki 1,6 m aukščio. Kadangi nebegalioja senoji plotų-tūrių skaičiavimo tvarka, o naujos nėra, iš kur jūs paėmėt? atsakymas, kad visada taip buvo nesiskaito  biggrin.gif Kadastrinių matavimų apskaitos metodikoj irgi nurodyta, kad neskaičiuoja tik iki 1,6 m aukščio vietų.

Visiškai teisingai pataisėte.
Atsakyti
Sveiki. Bandome ir mes pradeti darbus . Esam paciam priekyje, ties zemes paskirties keitimu/nekeitimu. Kokiose "zemese" Jus statetes?
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2015 04 24, 09:04)
Sveiki. Bandome ir mes pradeti darbus . Esam paciam priekyje, ties zemes paskirties keitimu/nekeitimu. Kokiose "zemese" Jus statetes?

O kokia jūsų žemės paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 04 24, 09:29)
O kokia jūsų žemės paskirtis?

zemes ukio, 50 aru. kol kas priklauso tevams, jie turi uk.paz. jei nei statybos su paskola, butu paprasciau. Keitimas i namu valda viso ploto neimanomas, nes dalis patenka i kazkokia nekeuciama zona. Dalinti sklypa brangu. Zodziu, rankos svyra, rodos kitoj vietoj nei trobos nenoriu, o tik cia :/
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2015 04 27, 08:05)
zemes ukio, 50 aru. kol kas priklauso tevams, jie turi uk.paz. jei nei statybos su paskola, butu paprasciau. Keitimas i namu valda viso ploto neimanomas, nes dalis patenka i kazkokia nekeuciama zona. Dalinti sklypa brangu. Zodziu, rankos svyra, rodos kitoj vietoj nei trobos nenoriu, o tik cia :/

Mano irgi zemes ukio. Labai lengvai pasistaciau ir pridaviau drinks_cheers.gif Su keitimu buciau vargusi n metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 27, 07:11)
Mano irgi zemes ukio. Labai lengvai pasistaciau ir pridaviau drinks_cheers.gif Su keitimu buciau vargusi n metu doh.gif

Stovi jau mano namas su 100 proc registru centre. Trumpai buvo statomas soduose namas iki 80 kvadratu ir salia esantis ukines paskirties 70 kvadratu. kazkada buvo imestas projektas cia. Del tam tikru situaciju registruotas kaip vieno buto gyvenamasis ir ukinis pastatas (ne sodo namas) . Popierizmas architekte parenge supaprastinta projekteli su breziniu gautas savivaldybes pritarimas- pastatytas namas- atvaziavo matininkas ismatavo ir nubraize namo byla- nuveziau i registru centra - po savaites namas ir ukinis pastatas oficialiai stovi smile.gif Privalumai nereik jokiu projektu (kaip gyvenamam namui virs 80 proc) ukines paskirtis tik popieriuose reliai pas mane jame yra gyvenamas ir garazas. abu pastatai po vienu stogu ir viskas toliau bendra. Zodziu geris
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 27, 07:11)

Hm, ir ukininkai nesat?? O tai kaip? Tai kur mum dab beit del to namo? Nes buvom ir savivaldybej, ir zemetvarkoj kelis sykius. Dabar zemetvarka liepe susirat matininka, kad naujai permatuotu.... vel pinigai, o sutaupyt noris. Zodz is vienur i kitur siuncia, o kaip is tikro daryt nebezinom :/
Atsakyti