akvą visai pakeičiau, MB bamba, kad buvo gražiau
QUOTE(M.K. @ 2015 02 02, 22:03)
akvą visai pakeičiau
prašau pateikti vaizdinę informaciją
QUOTE(M.K. @ 2015 02 02, 21:03)
akvą visai pakeičiau, MB bamba, kad buvo gražiau
Man tai tikrai teks raut ir daryt perestrojkas
tai pateiksiu, dabar negražu
košė kažkokia, matyt reiks dar galvoti ką kur 
Papildyta:
roviau ir aš....jei neprigis nauji, bus pipec
apskabiau labai savo vieną didelį krūmą (labai šviesą užstoja javai), nu labai, tai danijos pasimetusios biski,,,,beveik neliko ilgų augalų
šitų tik vieną stiebuką mažą palikau...
http://zuvytes.com/a...ssiliflora.html
Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2015 02 02, 21:08)
roviau ir aš....jei neprigis nauji, bus pipec
šitų tik vieną stiebuką mažą palikau...
http://zuvytes.com/a...ssiliflora.html
QUOTE(evora @ 2015 02 02, 18:21)
Rašiau,kad kardininko patelka pasiuto ir vaiko savo gentainius. Bijojau, kad bus aukų. Šiandien radau patiną pelekus pakračiusį. Taip ir nusidrebėjo po echinodoruso lapu. O ta Pikčiurnienė kažkaip įtartinai uodegos peleko apatinę dalį smailina-ar tik nepataps patinu. Tada būtų visai aišku ko patelę vaikosi ir ko patinui į žvynus davė.
Reiks turbūt į didyjį akvą pirkti pecilijas. Šios ir mažesnės, ir spalvingesnės, ir ne tokios agresyvios. Užteks kardininkų koridų.
Reiks turbūt į didyjį akvą pirkti pecilijas. Šios ir mažesnės, ir spalvingesnės, ir ne tokios agresyvios. Užteks kardininkų koridų.
Zinok taip ir ketinau rasyt apie galima transvesticizma, bet turbut pamirsau. O nuostabybiska tai, kad patele keicia lyti nepaisant, kad kitas patinas yra
Tas vienas suestasis ir tebuvo? Gal koks impotentas?
Arba kitas bajeris: gal jin ir buvo vaikinas nuo gymio, tik kazkuriuo momentu gyvenimas priverte susiprostitutint, o dab grizta i startines pozicijas
QUOTE(M.K. @ 2015 02 02, 22:03)
Va va, Eri is karto taip siule
QUOTE(cile @ 2015 02 02, 21:40)
ji, matyt, jau turi patirties
QUOTE(Aira2 @ 2015 02 02, 21:00)
jau pažadėta
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 02, 21:33)
Zinok taip ir ketinau rasyt apie galima transvesticizma, bet turbut pamirsau. O nuostabybiska tai, kad patele keicia lyti nepaisant, kad kitas patinas yra
Arba kitas bajeris: gal jin ir buvo vaikinas nuo gymio, tik kazkuriuo momentu gyvenimas priverte susiprostitutint, o dab grizta i startines pozicijas
Galejo kas nors tokio but? 
Tas vienas nukautasis kažkada buvo šaunus patiniūkštis, vaikęs kitus du konkurentus ir net vieną nudaigojęs. Gražus, rapūcha, buvo-raudonas su juoda spalvike. Liko dvi patelkos, tai jei transvestitas neišsiryškins į tikrą patiną, teks pirkti diktesnį vyriškį. Arba supyksiu ir atiduosiu į parduotuvę. Pirksiu pecilijas-ramiau gyvensiu.
QUOTE(M.K. @ 2015 02 02, 21:46)
ji, matyt, jau turi patirties
žmogelis foto siūlė mažiau augalų,
ačiū jam, bet va reikėjo ieškot, fotografuot, ir tt 
nu jo man idomiai buvo, pagal foto nebuvo daug, o kai paklausiau del cryptos tai sako ar visa paimsi, nu paziurejau dar syki i foto, galvoju vienas nu du stiebai, tai ko cia nepaimt
O aš džiaugiuosi gavusi tiek augalų
Sesės akvariumas pagaliau bus nors kiek apsodintas
Padarysiu ir pas ją grožį
Tik įtariu reikia ir maudymuką pasiimti, nes sodinant teks ir panardyti 
Ačiū, M.K.
Ačiū, M.K.
Po svenciu tik dabar jus prisivijau
Bet viska perskaiciau ir patarimu prisirinkau
Tik per ta laika bliude neliko Endlerio gupiju ir tik D tezino kodel
Bet viska perskaiciau ir patarimu prisirinkau