Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

ej, o kaip atskirti skaliaru lyti?
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 03, 21:38)
akvariumas perpildytas, idomu kaip augs, bet itariu arba reiks pasidalint arba mest viska von biggrin.gif o siaip tai visai idomiai atrodo - labai uzpildytas akva. jau juokiaus zuvims vietos plaukiot neber biggrin.gif

Nu kazkas augs, kazkas vegetuos..po truputi atsirinksi, nepritapusius augalus grusi lauk...as ir ta godumo faze perejau - is geru 20 rusiu dabar vienam akve gal 6 gyvuoja..is ju po kokius 30% "eterio" uzima anubiai ir ta atsibodusi zalia kripta, ragalapio vis prilaikau ir dar 2-3 rusys.
Ir vis delto - gal jau galima fotke i eteri bigsmile.gif
------------------
M.K. akvukas labai nieko, tik kai foto ne pati paciausia, sunku viska dorai suziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 03, 20:38)
uoj frusty.gif  karsta.gif lipau i akvariuma ir nardziau kol viska sukisau. bet tai gal is prudo istrauktos tos cryptos, 30 cm aukscio  g.gif
akvariumas perpildytas, idomu kaip augs, bet itariu arba reiks pasidalint arba mest viska von biggrin.gif o siaip tai visai idomiai atrodo - labai uzpildytas akva. jau juokiaus zuvims vietos plaukiot neber biggrin.gif

Nematei tu anubio to zmogaus.ogogo
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 03, 20:55)
Nu kazkas augs, kazkas vegetuos..po truputi atsirinksi, nepritapusius augalus grusi lauk...as ir ta godumo faze perejau - is geru 20 rusiu dabar vienam akve gal 6 gyvuoja..is ju po kokius 30% "eterio" uzima anubiai ir ta atsibodusi zalia kripta, ragalapio vis prilaikau ir dar 2-3 rusys.
Ir vis delto - gal jau galima fotke i eteri  bigsmile.gif
------------------
M.K. akvukas labai nieko, tik kai foto ne pati paciausia, sunku viska dorai suziuret  bigsmile.gif

Tai zinoma kad bus kas neaugs, tas eis von, kazkas nusibos kazkas dar kazkoki likima gaus, bet tai nera godumas, tai yra naturali atranka biggrin.gif vien tik su valisnerijom juk negyvensi, norisi ir spalvos ir kazko tai taip ir gaunas. o nepabandens nezinosi. Lai vanduo biskutuka nusistovi biggrin.gif ir man poilsio po toookio darbo reik biggrin.gif
QUOTE(M.K. @ 2015 02 03, 20:57)

Nu tai jau tikiu, paziurejus i crypta ir i lotosa, sakau ten is prudo turbut istrauke viska o ne is akvariumo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 02 03, 21:57)

Kokiu mazdaug gabaritu? Ypac domina i auksti... rolleyes.gif
Ar akvukas su CO2?
-------------------------
pasirodo Arvydas ne tik chemijos nemegsta, bet ir komercijos - supieckino skelbimus, bet bano negavo, matyt blatas pas kykute biggrin.gif
O ta sinsilu nama gal be reikalo uzsipuolet- gi bais brangus tie baldai gaminti pagal spec uzsakyma...o jis toks patogus, funkcionalus.
As kai kartais skelbiu.lt skelbimus paziuriu - nu tokiu i pusi atsitrenkusiu ten pasitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Eri- Aciuuuuu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 03, 22:01)
Tai zinoma kad bus kas neaugs, tas eis von, kazkas nusibos kazkas dar kazkoki likima gaus, bet tai nera godumas, tai yra naturali atranka biggrin.gif

Nu joa, as cia pusiau juokais wink.gif is pradziu labai norisi tos ivairoves, tiek zuvu, tiek augalu bigsmile.gif
Atsakyti
Kazi kazi, ar sinsilai reik stiklinio narvo - o oras kaip patenka? stilius labai idomus, bet vistiek deciau ne stikla o kazkokias groteles. bet sakykita ka norit, litais uz tiek pirkdavom o ne eurais sutinku su arvydu kainos is fantastikos istrauktos. Nu arba dar sakoma - prasyt tiek nieks nedraudzia bet ar gaus jau kita klausimas.

As itariu kad CO2 turejo tas zmogelis savam akve. Nes tu raudonu augalu daug.

Tiutiute, ner uz ka, svarbu augtu ir dziaugtumeis

Man tik dabar tas mailiaus indelis visa vaizda gadina, o ka su juo daryt... isleist negaliu - zverys uzpuls. ir mano augintiniai 3 menesiu oj jau ketvirtas eina, bus supakuoti labai greit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 03 vasario 2015 - 21:13
QUOTE(Eri` @ 2015 02 03, 22:07)
Kazi kazi, ar sinsilai reik stiklinio narvo - o oras kaip patenka? stilius labai idomus, bet vistiek deciau ne stikla o kazkokias groteles. bet sakykita ka norit, litais uz tiek pirkdavom o ne eurais sutinku su arvydu kainos is fantastikos istrauktos.

Nu ten pora ventiliacijos angu sonuose yra..panasiai kaip terariume. As pradzioj savo zookarjeros turejau minciu laikyt sinsila ir supermamkiu sinsilu tema nuodugniai sekiau, tai ten labai palankiai tas vitrinas vertindavo..sinsilai ir degiukam..ir kainos labai nemenkos jei uzsisakyt, nebent jau patys seimininkai meistrauja.
Del skaliaru, tai pas patina iskili kakta, o pas patele - priesingai, idubus. tik tas pasimato apie metu amziaus zuviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 03 vasario 2015 - 21:26
QUOTE(Eri` @ 2015 02 03, 20:53)

Va cia jau rimtas klausimas! 4u.gif
Atskirt imanoma pagal kakta ir virsutini peleka, bet kadangi vis tiek dar niekad niekas pagal tuos pozymius nera atskyres tai siulau zuikini varianta: pamatyt, pagaut, pakelt, paziuret ir mest. Jei jis nubego, tada zuikis, jei jin nubego - bus zuikiene drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 03, 20:53)

Man geriausiai skiriasi pagal nosytę. Patelių smailesnė, o patinų iškart kyla aukštyn lyg kalniukas. Tas skirtumas išryškėja tik pas subrendusius skaliarus. Bet per nerštą iš elgesio pasimato kas patinas, kas patelė. Ir kas įdomiausia, kad mano skaliarų poros laikosi pastovios, net savo saugomą šeimos teritoriją turi.
Atsakyti
o as auginus esu sinsila, dar iki siol narvas likes smile.gif tik ne toks gigantiskas. bet buvo 2 aukstu, sokinejo ten jisai iki valios.
Mano 2 skaliarai, pirkti mazdaug tuo paciu metu, max menuo skirtumas. Marmurinis koks buvo toks ir liko, neauga nors tu ka, o kai pasiemiau trispalvi, buvo net mazesnis uz ta jau gyvenusyji, dar gasdino kad gali susimust. bet jau stypo tai jau trigubai didesnis uz marmura. tai gal patinas bus jei taip auga biggrin.gif Pagal arvydo teorija - nesipesa, tai turetu but porele biggrin.gif tai vasara bus metai kaip pas mane gyvena, tai idomu pas ka kakta issaugs pas ka idubs biggrin.gif
nufotkinciau, bet pasakysit kad per mazi ar dar kazka biggrin.gif

Trispalvis skaliaras
marmurinis
akvariumas po augalu papildymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 03 vasario 2015 - 21:39