QUOTE(kubilina @ 2015 01 24, 13:03)
Aš nuo pat paleidimo naudoju automatinį taimerį lempoms įjungti-išjungti. Ir kažkur buvau perskaičiusi, kad sveika daryti pertraukėlę. Tai taip ir turiu suprogramavusi - dega 5val, paskui valandos pertrauka ir dar 5val. Nuo pat paleidimo nesu turėjusi jokių dumblių, apart juodo anubio lapelio krašto ir vos vos atsiranda ant stiklo žalio taškinio.
Papildyta:
Gražiai pasakyta.
Prisiminiau savo labai mylėto profesoriaus žodžius - matametika yra visų mokslų tarnaitė arba karalienė, nes niekas be jos neapsieina

Aš labiau linkusi matematiką vadinti karaliene
GELBEKIT!! MAFIJA UZPUOLE!
Jus cia baikit pries mane piktus keslus (ir nusikalstama susivienyjima) regzt! Niu, niu niu! As sian viena is geriausiu biciuliu - "prokurora" R.Paulauska savo akim regejau ir netgi atsargiai palieciau!!! O jei ir tai nepades,- pasakysiu broliui (desantininku pries 30 metu buvo)... kaip voz judviem is kaires po liemeniu... Tada tai suzinosit is kur kojos dygsta

(As pats vozt negaliu

DRAUDZIAMA! Bo pa mane is kaires smugis MIRTINAS)
---------------------------------
Nebloga ideja su svietimo pertraukimu, kad dumblius padiorgint

O jei isbandyta tai vobsce KLASISKA

Tik keista, kad "talmude" tokio dalyko neaptikau

Ten yra parasyta, kad dumbliams reik neduot ramybes ir tada jie nebesidaugins. Bet tik prie siuliniu dumbliu taip parasyta. (Tarp kitko veikia siulini netgi geriau negu galima butu tiketis). Bet gal jei jau prie vieno pamineta, tai talmudo sudarytojai mane, kad patys toliau susiprasim?

Tik te labiau mechaniskai siuloma tuos kenkejukus erzint; apie sviesos rezimo pertraukinejima neuzsiminta

Bet skamba tai net labiai logiskai!! Turetu suveikt