Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 16tema

QUOTE(MYG @ 2015 01 28, 20:38)
O Ovaboosta siuntemes is cia http://www.fairhaven...m/ovaboost.html
Per tarpinine atkeliavo per ~2-3 savaites kiek pamenu. 4u.gif  Gavosi apie 90 lt kiek pamenu.

man dabar reikia mirksiukas.gif , o pas tuos kur pirkau praeita karta ovaboosta baisiai uzbrangino, 160.00 lt. doh.gif eurocore.eu ar kaip ten g.gif
pas kokia tarpininke uzsakinejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 28 sausio 2015 - 20:22
QUOTE(Irėnė @ 2015 01 28, 20:20)
man dabar reikia mirksiukas.gif , o pas tuos kur pirkau praeita karta ovaboosta baisiai uzbrangino, 160.00 lt. doh.gif eurocore.eu ar kaip ten g.gif
pas kokia tarpininke uzsakinejot?

Greiciausiai ir pigiausiai siuncia Taure 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2015 01 28, 21:59)
Greiciausiai ir pigiausiai siuncia Taure 4u.gif

aciu MYG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 01 28, 19:50)
o kas del gydytoju, tai pvz Zabuliene, kai pasakiau, kad ruosimes IVF (ir dar negalvojau apie TR), tai rekomendavo rimtai apie Turkija pagalvot biggrin.gif nezinau, kurios cia is turkaiciu deka, man rodos Afrodites smile.gif

Manau, kad Afroditės rolleyes.gif
Mes su Zab irgi apie Turkiją kalbėjomės mirksiukas.gif

Murke, gal susitiksim kada laukiamajam biggrin.gif Aš tai vasario 4 d. eisiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 28 sausio 2015 - 22:54
Linkejimai is Stambulo bigsmile.gif

Mergaites, prirasiau visko daug ir visas tekstas dingo.....RRRRR doh.gif Tai rasau is naujo smile.gif

Konsultacija praejo sklandziai wub.gif , laparo-hystero daryt nereikia, gimdos nuotrauka ir AMH tiko 2012 metu senumo, tai sutaupem pinigeliu. Rytoj dar spermograma priduosim. Semra sake, kad vaizdas echoskopo ekrane neatitinka amziaus, kad daug foliu mato, PKS. Reikes daryti PGD del amziaus (kariotipas norma), ir gal but del hyperstimuliacijos rizikos uzsaldys ir des snaigutes po poros ciklu. O kolkas Folbiol ir Glifor. Kadangi MB jau vasari isvaziuoja i darba, viskas atsideda vasarai, gal ir dangu susapnuota pamatysiu rolleyes.gif mirksiukas.gif

Likom patenkinti Kristina. Buvo labai maloni, sekiau kad viska verstu.

Bigboxe viskas butu Ok, jei ne kartais sklindantis kanalizacijos kvapas is vonios ir kartonines sienos, bet kadangi daug laiko praleidziam ne namie, tai ne esme.

Šifonyte, mes daug vaikstom- tai man karsta, o lija - tai juk is Lietuvos esam - pripratom, net nekreipiam demesio bigsmile.gif Sekmes Jums , graziu foliuku 4u.gif

LISKAUS su pasimatymu 4u.gif wub.gif

Namo penktadieni smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 01 29, 03:51)
Reikes daryti PGD del

Sveika, turkaite 4u.gif smagu, kad sklandu 4u.gif
Va tik nesupratau PGD reikalingumo g.gif sakai dėl metų-na bet juk ne 50? Įdomiai kažkaip, juolab kariotipas geras. Bet čia žinok viskas eigoj dar gali kisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 28, 22:53)
Manau, kad Afroditės  rolleyes.gif
Mes su Zab irgi apie Turkiją kalbėjomės  mirksiukas.gif

Murke, gal susitiksim kada laukiamajam  biggrin.gif Aš tai vasario 4 d. eisiu  rolleyes.gif

Aš taip pat buvau pas šią gydytoją, supratau, kad ji puikiai informuota apie gruodžio-sausio rezultatus Stambulo temoje:)
Atsakyti
Krown wub.gif laukiam tavo naujienų, kiek 2.gif 2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 01 29, 12:11)
Krown  wub.gif laukiam tavo naujienų, kiek 2.gif  2.gif  wub.gif

Sveikos mergaites - my dream is come true nes turim du beibius wub.gif širdutės abiejų plaka ir atitinkam 6sav. 4 dienas (tai mažiukai dar labai esam, skaičiuojant nuo mm dienos tai jau būtų savaite didesni). Vienas 0,76 cm, kitas 0,73 cm - bet abieju laikas pagal dydi vienodas 4u.gif Kadangi pakliuvau ne pas savo daktaryte tai keliausiu ir kita savaite pasimatyti su maziukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 29, 14:23)
Sveikos mergaites - my dream is come true nes turim du beibius  wub.gif

Krown, nerealiai fainai wub.gif
Reikia is taves optimizmo pasisemt ir uzsikoduot mintis, kad viskas bus gerai ir mums cia sedincioms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 01 29, 13:36)
Krown, nerealiai fainai wub.gif
Reikia is taves optimizmo pasisemt ir uzsikoduot mintis, kad viskas bus gerai ir mums cia sedincioms  wub.gif

O kad tik galeciau "ipust" jums kiekvienai to tikejimo ir pozityvo wub.gif rolleyes.gif Linkiu kiekvienai einančiai šiuo keliu kirsti tas baimes, nepasitikėjimo ir netikėjimo sienas - tai tik siena, už jos jūsų laukia sėkmė wink.gif Čiaudėti ir virusuoti man dar labai nedrasu blush2.gif gal palauksiu 12 sav. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 29, 14:23)
Sveikos mergaites - my dream is come true nes turim du beibius  wub.gif širdutės abiejų plaka

kaip nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti